28

Kreti

преди 1 месец

Друго си Краварите да те ръководят, този закон е против Руски и Против Краварско влияние. Браво на Управлявастите там.

27

Анонимен

преди 1 месец

Още едни навлеци няма да влизат в нашия Европейски съюз.

26

Мм

преди 1 месец

В България точно възраждане искат да има подобен закон но познайте кой не иска...

25

Анонимен

преди 1 месец

Сакън, ще останем без възрожденци!

24

Анонимен

преди 1 месец

И тук трябва заради копейките.

23

Дзивко

преди 1 месец

И тук трябва подобен закон, така като поканят трима анализатора да дават акъл по телевизора и да формират обществени нагласи, ще се знае че единия работи за организация финансирана с чужди капитали или пък специализацията или докторантурата му е платена от чуждо НПО, така някак ще лъсне кой за кво се бори и защо

22

Дзивко

преди 1 месец

Оня ден много удобно от сутрешния блок на Нова казаха че такъв закон имало в Русия, ама не споделиха, че първия подобен закон действа в САЩ от десетилетия, иронията е, че това е най пеозападното правителство в Грузия от години и закона цели да ограничи руското влияние

21

Нане Вуте

преди 1 месец

До 18: " защо никой не протестира в САЩ!?" Ами защото протестите ги плаща САЩ!!

20

Айде,

преди 1 месец

и у нас скоро този закон и ще преполовим грантаджиите като солени риби за да спре разрухата!А и краварогейтаците пишещи в този сайт ще изчезнат безусловно.

19

За неграмотните

преди 1 месец

Съвсем същият закон много отдавна е приет и в САЩ, даже е много по- стриктен. Така че едва ли накърнява някому човешките права, действията му са насочени срещу неправителствени организации, които са прикритие на чуждите разузнавания. Четете и се ограмотявайте! Това е единственото спасение за човечеството. Не позволявайте смартфоните да ви зомбират. Те са много полезни, но и много вредни, ако човек се "затвори" в тях!

18

Анонимен

преди 1 месец

Ще Ви карам да мислите за което предварително се извинявам. Защо този закон се зове руски ? Нима русия не се опасява, че той ще засегне и нейното влияние в Грузия ? Не, не се опасява. НПО-тата на запад са организации подлежащи на отчет и съответно, когато подпомагат други такива го обявяват, та всички ще бъдат "западни агенти". Когато русия иска влияние, тя превежда през подставени лица и съответно техните агенти могат да се пишат местни патриоти без проблем. Като сещате се кой.

17

Анонимен

преди 1 месец

Тоси закон първо е приет в САЩ и по-късно в Русия.На предния протест в Грузия толкова бяха пияни и дрогирани тея,че поклащайки се изгориха сръбското знаме,а не руското.Ей така и укрите преди години бяха объркали българските знамена с руските.Всичко е от дрогата където им дават...Явно е на основата на ЛСД и им отключват шизoфpeния.

16

Анонимен

преди 1 месец

Със зъби и нокти се борят медии и НПО-та да не излезе финансирането им. Въпросът е защо? От какво толкова се притесняват? Какво е лошото да се знае кой какво финансира?

15

Анонимен

преди 1 месец

Протестират защото ще излязат на светло финансиранията на медии и НПО-та... Защо никой не протестира за същия закон в САЩ?

14

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не разбрах - комунистите ли са били евроатлантиците или обратнто. Моля пояснете по-подробно.

13

Анонимен

преди 1 месец

"нашия продажен парламент кога ще гласува за ликвидирането на шпионските НПО?" - Погледни лицата в нашия парламент. Умнокрасавитетът не е ли рожба и възпитаник на шпионските НПО?

12

Анонимен

преди 1 месец

Е Грузия сие истинска държава и иска както вие тука нацисти копеикин искате да си говорят на техния език а руснаците да си ходят у дома тогава като не им изнася така както руската империя ги е потискала преселвала и прочие

11

Анонимен

преди 1 месец

Внезапна адекватна реакция на Токаев. Той предупреди озверелите казахстанци, че подтискането на правата на руския език и рускоговорящите може да доведе до украински вариант.

10

Анонимен

преди 1 месец

Друго сие да са си руски агенти всички те харесват и желаят

9

Възраждане

преди 1 месец

ЕС и НАТО вън от България! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!