18

пак аз

преди 3 седмици

Добре, де. Миналата година обявиха заплатите на директорите на болниците. Всички надхвърляха или доближаваха 1 милион! Е, как да няма пари за заплати?

17

Мая

преди 3 седмици

А стачка? И масови оставки? М? Гладният няма какво да губи!

16

Попринцип

преди 4 седмици

Държавата бойкотира бълг.народ СТИГА ГЛУПОСТИ И ФИЛМИ,ЧЕ НЕ ТАКА!!!

15

Роб

преди 4 седмици

Така е с всички работодатели,които са свикнали да им работиш за малка заплата.В България има работодатели,а не заплатодатели!

14

КВИ 3 АПАРТАМЕНТА БЕ

преди 4 седмици

Всичко което се строи се граби от едни и същи и се пуска под наем ,знам хора от администрацията със по 5 даже но са на името на роднините МУ ! Във Пловдив строят нов Пловдив във прилежащата инфраструктура всичко е претоварено ,постоянни задръствания пушек и мръсотия пълно безхаберие и тези които идват са от долините на кафявата мечка със чаршафите -- мъжете им зидат жените им санитарки ( на повечето ) когато един ден свърши бума ще ги видя къде ще се дянат ....

13

Възмутен

преди 4 седмици

Правилно!За да раздадеш едни пари, първо трябва да си получил. Болници .,...търговски ,дружества!!!!!Продават здраве под формата на пътеки, както сергиите за зеленчуци на пазара.. Продадеш домати-получаваш, продадеш лук -получаваш и така бай Иван си изкарва заплатата и раздава на децата си. Касата накрая плаща за стоката(пътеката) здраве! Да, ама ако няма желаещи и нуждаещи да крачат по пътеките...? Няма пари и няма какво да раздадеш. Често не стигат и за стари заплати, камо ли за нови!

12

Що ревете бе?

преди 4 седмици

Повече от 85 милярда "спестявания" на гражданите в банки? По три жилища на глава от населението, тези по офшорки и дюшеци не се знаят. Богат народ! ... За това, следващия път гласувайте за тези, които ще премахнат банковата тайна! Да се види кой кой е. Да се объркат хубавичко нещата, за да се оправят. Мошениците се крият в мъглата на всякакви законни тайни. Търговски, държавни, банкови, военни, здравни, църковни ... После, имало корупция! Ще има. Парите не стигат! Калпави демография, здравеопа

11

Анонимен

преди 4 седмици

Синдикатите да вземат да кажат какви са заплатите във фабриките свързани със здравеопазването на лицата Огнян Донев,Стоян Гаров и сие ЧЕРВЕНИ"капиталисти"

10

Анонимен

преди 4 седмици

Има бол пари в Здравна Каса да заплащат лекарсия труд но са се вързали с фарм фирми Шефовете на които не живеят у нас .Докато народът си мълчи ще е така .Тоз барод в момента плаща повече за лекарствата си отколкото преди да обявят че някои ще са безплатни .Безплатни лекарства Няма .Има увеличение и хората плащат повече за лекарства по Здравна Каса.Такава Държава Няма!!!

9

Анонимен

преди 4 седмици

Както обикновенно защо да няма увеличение на заплатите защото има казаха на хората безплатни лекарства обаче тез безплатни лекарства не са безплатни а увеличени поне 5пъти заплащани от Здравна каса има давера между Касата и фирмите и затова няма увеличение на мед труд Има ли Корупция тук Има Корупция между фарм фирми и Касата

8

рендетУ

преди 4 седмици

Здравен Сектор у таз Болна държава - Нема!!!!

7

Анонимен

преди 4 седмици

Няма такова заплащане никъде в ЕУ. Може би в Судан и надолу. Сиера Леоне. Само гангстери. Бизнес след София навътре не се пуска. Точка.

6

Еврогейец

преди 4 седмици

Изключително правилно решение,никакво увеличение на заплати,ако трябва от Афганистан и Бангладеш ще се вкара хора за работа но заплатите на българина не трябва да скачат.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Дреме ми на газдата за ламборгинито. Да си го навре у дииииирника. Аз искам пари, а той да си иска на каката от околовръстното.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Баце... не плащаш - нема работа.

3

шефчето

преди 4 седмици

Ако бачкате още по-здраво, ламборгинито което ще си купя ще е по-хубаво от ниналогодишното

2

Анонимен

преди 4 седмици

До Работодател... Ще си работиш сам. ЕТ!

1

Работодател

преди 4 седмици

Ще компенсираме увеличението на заплатите с увеличение на труда или работното време.