34

Брейй!!!

преди 4 седмици

Уважаеми евроGeйци и Вие... нашмъркано зельоно комедиантче. Какво и къде "мести" Русия, ще разберете когато ви го "намести" Русия! Споко, за всичко има време.

33

Анонимен

преди 4 седмици

Руски убийци, иде ви край да тероризирате света. Както и на англосаксонските ви и исламистки братчеди.

32

Анонимен

преди 4 седмици

Руската федерация е крайно време да се разпадне. И народите, кои са били завладени в многовековните кръвопролитни войно на руските империалисти и колонизатори, е редно да бъдат освободени колкото се може по-скоро. За това е необходима глобална война срещу Иран, Руската федерация, и ако се налага Китай.

31

Руснак

преди 4 седмици

Ще има лов на франсета май ,във Африка им потрошиха главите ......Вагнер не прощава на на разните измислени легионери убиващи цивилни !!!

30

J

преди 4 седмици

Западняците са си хитряги. Украйна най-вероятно ще загуби завладените територии,но останалата част 100% е в НАТО.В замяна Русия загуби напълно влияние в Близкия изток и Африка.Руснаците са обезкървени и следващите 50 години ще са безгласна буква в международен план. Просто нямат жива сила, която да охранява десетки хиляди километри граници,да владее и задържи нови територии ,да държи влияние на други континенти, че и воини да води в същото време.

29

Банкеръ

преди 4 седмици

Активни хомосексуалисти отиват да правят гейове насила пленените Нацисти.Защо просто не ги убиват или скопяват.Не за друго ама отнема време.Вова е изключително изобретателен и методичен.

28

Анонимен

преди 4 седмици

Крайно време беше,тези самозванци там,да престанат да притесняват руските граждани там!!!

27

Анонимен

преди 4 седмици

Няма никаква "блокирана американска помощ", просто мотивираните да воюват украинци свършват, чисто механично.

26

Анонимен

преди 4 седмици

Какъв Институт за изучаване на войната, какъв Африкански корпус? Измислят си ала-бала и сами ссбе си убеждават, че е истина.

25

Sata NATO

преди 4 седмици

1000 ор ка всеки ден се отправят на концерт на Кобзон, това е равносметката. Зарова и връщат зелените човечета от Африка, затова и отмениха ротацията на контингента в Сирия, затова почнаха да вадят и морска пехота от Тихоокеанския флот. Постепенно и тия ще станат на тор и Просията ще се спаружи като шагренова кожа.

24

Бай Дрън

преди 4 седмици

А относно "пияндурниците", пилотът каза, че във Вагнер са забранени наркотици и алкохол. Питаха го, а вярно ли е, че режат пръсти, той нито потвърди, нито отрече. Но със сигурност ако има наркотици и пияници, те в голямата си част са от западната страна на фронтовата линия. То и лидерът им е баш наркоманът, какво да говорим повече.

23

Анонимен

преди 4 седмици

К'во стравя френските паля..човци пардон ,,войници'' пристигнаха ли вече в Украйна,нали геронтофила имаше мераци да ги праща там?

22

Анонимен

преди 4 седмици

Ясно,лелките от ISW отново хвърлят боб и гадаят на карти межу простирането на прането и миенето на чинии. А другите нескопосници от УНИАН ги цитират

21

Бай Дрън

преди 4 седмици

Те и Вагнеровци не искат в Африка по простата причина, че попаднат ли в плен, отърва е няма. Това го каза един бивш пилот на Вагнер, свален в Украйна и стоял в плен няколко месеца преди да го разменят. Човека си го каза, не искам в Африка, там е хубаво, щото пилотът може да си начеше крастата със самолета, но пък няма всико останало, което го има на фронта с Украйна.

20

Анонимен

преди 4 седмици

Украинците здраво млатят пияндурниците даже и с ПЕСТЕНЕ на снаряди .

19

Анонимен

преди 4 седмици

В сирийската война имаше един "сириец" в Лондон, който беше некво НПО за правата на човека или нещо подобно. В украинската война ISW играе същата роля - да ни подава "независима" и политкоректна информация за състоянието на фронта. Укрининформ са пикл.иви комсомолци пропагандисти, шайка измамници, лъжещи собствените си съграждани без да им мигне окото.

18

значи

преди 4 седмици

ISW са най-безполезната организация до момента. всеки в Туитър вече научи как се правят анализи: "путин заповядал на армията да превземе Х до 14 февруари". на 14ти датата се сменя на 23ти, после на 1 Март, и по някое време на 9 Май. в момента "Вагнер" рекламира "африкански командировки", никого няма да връщат от Нигер, вчера още 2 самолета кацнаха там. край Белгород се местят бившите вагнеровци, които сега са част от чеченския "Ахмат", около 3000 човека.

17

Буммм

преди 4 седмици

Русия съобщи че са ударили с ракети военен полигон на ВСУ в Чугуево около Харков в момент когато там са се намирали виши офицери от всу, гур и нато.

16

аха

преди 4 седмици

Укринформ е най-сигурният, безпристрастен и надежден източник на информация. Особено такава, касаеща действията на Русия и Украйна. Ние безрезервно се доверяваме на информацията от Укринформ. Само че защо в Белгород, нали там беше започнал разпад от Федерацията, така пишеха коментатори-специалисти. И какво става с Френския легион, влезе ли вече в Крим или още се сражава героично край Славянск?

15

Анонимен

преди 4 седмици

Нали знаете коя друга историческа личност е имала Африкански корпус?