39

???

преди 3 седмици

И за къв 4еп ги докарахте цялата тая купчина НПО-та, агенти,тинк танкове и чужди шпиони да симулират НекВа дейност за много евраци?!? Що за колония точно е това,баце?!? Губернатора Тюркиш ли е,Пиндостанец ли е,Нагло британец ли е или 4ифутстанец?!? Уат дъ фак,Биг бро??? Последно кое Посолството управлява Шенгенистан?

38

Анонимен

преди 3 седмици

3 вида плакалници В БЪЛГАРИЯ : НЕДОВОЛНИ ОТ САЩ, НЕДОВОЛНИ ОТ ЕВРОПА, НЕДОВОЛНИ ОТ РУСИЯ, И ВСИЧКИ ЗАЕДНО НЕДОВОЛНИ ОТ НАСТОЯЩЕТО БЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО. ЗАРАДИ ТЯХ 4 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ОТИДОХА ДА РАБОТЯТ В НЕУВРЕДЕНИ УМСТВЕНО ДЪРЖАВИ.

37

Анонимен

преди 4 седмици

БОЙКО ГОЛ В БИСТРИЦА, ОТИВА НА КАНАЛ

36

Анонимен

преди 4 седмици

ПАК ЩЕ ЛЪЖАТ НАБЛЮДАТЕЛИТЕ ХАХА

35

Анонимен

преди 4 седмици

пропаднала държава с още по пропаднал град подобие на столица софия

34

Анонимен

преди 4 седмици

чужди инвеститори (от еврейски произход) идат да наглеждат инвестицията си (бг уфсете) що не искат да гласуват и плащат данъци ?

33

Vol'Jin

преди 4 седмици

Не бе то има свестни и велики хора там, ама както и тук : Свестните считат за луди!

32

Vol'Jin

преди 4 седмици

Те понеже са им плоски мозъците се опитват да изнудват и аз ясно заявих, че в тая ситуация поговорката " Подадеш пръст те захапят цяла ръка " е много валидна и имайки предвид , колко са зависими от другите, а такива мръсотии са им направили и моята страна е под пълен техен контрол казах никой на тия повече нещо да им дава преди да станат велики граждани на света. Да си плащат каквото им се дава и докато не си погасят дълга в определена сфера нищооооо!

31

Vol'Jin

преди 4 седмици

Няма как да стане по Фреско, ама има как да стане! И начина е една валута фиксирана към цената на ресурс. Не много ресурси , че става плурализъм, а само два! Солта и платината! И тая валута става опорна точка по смисъла на " Дайте ми достатъчно дълъг лост и опорна точка и ще повдигна света! " Големият лост е световният дълг , особено дълга част от него е САЩ дълга! Дето ако другите пуснат - Finish him и Brutality, Fatality, Animality - Стопляте!

30

Vol'Jin

преди 4 седмици

Не бе аз имам един приятел, всъщност няколко, особено един обаче е много любопитен и се мотае навсякъде. Не може и да си представиш на кви места е бил на каква степен на далечина и той все ми разказва къде нещата, аха аха да са как трябва,ама все нещо недомислено от сорта на: На теория и практика е така, ама в действителност е иначе.Та той решава такива проблеми ама много приказва с нас да премери информирано решение.Като например ресурсно базираната икономика и че няма начин да стане по Фреско

29

Анонимен

преди 4 седмици

Олигархична диктатура

28

Анонимен

преди 4 седмици

Малии тия са слепи, и глухонеми със сигурност

27

Щирлиц

преди 4 седмици

Днес се навършват 99 години от атентатът в църквата "Света Неделя",извършен от ултра червени,правоверно-талмудни еврейски изчaдия..............................Няма ли да напишете нещо по този въпрос,или ви е страх от господарите?

26

Анонимен

преди 4 седмици

Какъв ще е размера на подкупите им?

25

България е

преди 4 седмици

Суверенна държава. Виц!

24

Vol'Jin

преди 4 седмици

https://youtu.be/qZoiauymAVQ?si=dKcqTsQ1F3rC6cnz Ама ти осмисли ли тоя човек какво каза, нищо, че филма само наполовина е точен? Думата Zeitgeist осмисли ли я? Нищо , че фонетично е от немски произход и че тия момчета са малко утописти дето са го правели тоя филм. Нормални младежи с вяра в бъдещето и напред ако оправят неправдите!

23

Vol'Jin

преди 4 седмици

Да не кажете , че не съм ви предупредил! Кой ще доставя на някой дето не си е платил предишните десет доставки по десетте небожи заповеди дето се плоди и множи всичко скрито разкрива и харчи една трета от ресурса на света! Е то бива то може ...или пускаш контрола или те пускат теб!

22

Vol'Jin

преди 4 седмици

Нали не искате Vulgar display of power господа? Стопляш ли икономическото letting go!

21

Анонимен

преди 4 седмици

Особено в Борован.

20

Анонимен

преди 4 седмици

Международни от ЕНП ли ?