9

Тенгри кан

преди 4 седмици

До филипинкаОсобено в Община "Родопи";))) Там количеството означава некачество;)))

8

филипинка

преди 4 седмици

Количеството хора не означава качество.

7

Тенгри кан

преди 4 седмици

До Хюго Бос до 2Това е високомерно подценяване на ситуацията в България. Реално, ако искаш промяна в България, единственото място, на което трябва да водиш тази битка е Община "Родопи". Това е скритата столица на Мафията в България. Там е Георги Гергов и президента Румен Радев! Гергов е почетен консул на Русия;))) Щрак;)))Руската старостилна църква и масонските ложи са господари на Яката;))) Вие по другите части на България, сте далече от Истината!;)))

6

Анонимен

преди 4 седмици

*** такъв "прираст", че чак не я знам дей га таз община Родопи.

5

Хюго Бос до 2

преди 4 седмици

Глупости ! Руски мафиоти били. Бг чорбаджии са, които искат с трици да ловят маймуни.

4

Анонимен

преди 4 седмици

няма как да има прираст, щото нормалните села се цепят от тая община и отиват в нормална.

3

Костя

преди 4 седмици

Руските олигарси и приятели на Путин -Мордашов,Абрамович,Милер,Чорни,Авен, Дерипаска,Ротенберг,Микелсон, Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

2

Анонимен

преди 4 седмици

Бизнесите по Черноморието разчитат на работници от Узбекистан и Киргизстан за лятото. СОБСТВЕНИЦИ НА БИЗНЕСИ СА РУСКИ МАФИОТИ И БЪЛГАРИ НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ ТАМ.

1

Тенгри кан

преди 4 седмици

Михаиличенко не е такъв, за къфто се представя пред медиите. Управляваната от него Община е истинска катастрофа за живеещите в нея и е символ на Мафията, която си има Държава. Община "Родопи" реално се управлява от Румен Радев и Георги Гергов! Там ГЕРБ и БСП са просто едно! Това го виждаме вече и по върховете на държавата. В личен план въпросният никога не е бил на страната на Правдата и Истината, а на парите и земите, които може да скрадне по 4-то постановление;)))