89

некой

преди 4 седмици

"...приписвания до голяма степен на Израел въздушен удар". Какво трябва да мислим?!?! Ударът от ИДИЛ ли дойде или Израел в известна степен (не целия) го е извършил?!?!

88

Нещата са по-дълбоки

преди 4 седмици

От това, което ни спускат като информация.Само се замислете - Иран използува над 320 дрона, ракети земя-земя и балистични ракети от над 1200 километра, забележете ПРЕСИЧАЙКИ въздушното пространство на редица страни, защото Иран и Израел нямат обща граница! Погледнете картата и ще видите кои са страните! Основният въпрос е имал ли е Иран разрешение да използува въздушното им пространство, или не.Ако е да, то значи и тези страни са участници в това нападение, ако не какво следва?

87

да ама не

преди 4 седмици

До Баба Ванга казаБаба ванга каза Актьор ще унищожи съветския съюз и актьор ще унищожи Русия.

86

селянин

преди 4 седмици

до 97 баба ти Вангя нищо подобно не е казвала преди години думаха същото ама идеше реч за Сирия

85

Анонимен

преди 4 седмици

Евреите какво искат? Атакуваха посолството на Иран в Сирия без всякаква причина и после тях ги атакували. Евреите отдавна плачат за война с Иран. Това им е заветна мечта. Всъщност, не точно тяхна, а на щатите. Но дотук щатите доказано залагат на погрешни ходове. Даже в един Афганистан, та не се знае дали поредната авантюра, няма да ги прати в поредния лош холивудски сценарий.

84

Мдаа

преди 4 седмици

Баба Ванга рече преди години, че белята ше тръгне от Иран и май уцели...

83

Анонимен

преди 4 седмици

"паднала ракета в израелска военновъздушна база, нанесла леки щети" - Виждам снимка. На нея ясно се виждат два огромни кратера, които са направили неизползваеми две от пистите на израелска военновъздушна база.

82

Анонимен

преди 4 седмици

Иначе като чета глпстите по-долу, все повече се убеждавам, че психиятрията е пуснала доста увредени индивиди навън. По-точно един с разчетеоряване на личността. Да са и халал на Мозяк психясалите :)

81

Бай Дрън

преди 4 седмици

Това, по което съдя, че статията е пропаганден фейк е факта, че всички видяхме с очите си не една паднала ракета, а цели три една след друга в клип! Айде моля ви се. Като преписвате тия статии не проверявате ли истина ли са или не?

80

99

преди 4 седмици

Всички с голяма радост следят как след мощния ирански удар, Израел си глътна езика.

79

Россия=Психиатрия

преди 4 седмици

Ами какво ще последва, ще последва каквото реши световния хегемон САЩ. Еврейското лоби в САЩ е доста влиятелно така, че аятоласите най-вероятно ги очакват доста тежки времена.

78

Баба Ванга каза

преди 4 седмици

Русия ке пребъде, ФАЩ фаща

77

До 85

преди 4 седмици

По добре провери по леглото си - може да има комунист... Поразпитай и родата си че и там може да има комунисти... Комунизъм го гони, а да знаеш че идва от запада???

76

Гepманистaн Убepалec

преди 4 седмици

До Баба Ванга каза: "Ванга" беше мошеничка подвизавала се около петрич. Промотирана от кагебе като средство за контрол на марионетното управление в българия по време на съвeцката окупация. След разпада на съвeцкия съюз рашката пропаганда продължи да набива в главите на пpостия български народ небивалици са "святата пророчица", дълго време след като мошеничката умря. Едни и същи жертви са тия които вярват в "святата пророчица" и "матушката русия която спасява света от гнилия запад" (примерно).

75

до 83

преди 4 седмици

Врачка издигната от комунистическия режим какво очакваш да каже? Едва ли ще каже че през 1989г. комунизма ще се разпадне, а през 2024г. Русия ще се разпадне.

74

Анонимен

преди 4 седмици

"Според анализаторите Иран е изпратил съобщение, че има желание за ескалация" = Евреите взривиха ли Иранското посолство в Сирия??? Май да. Е какво очакват? Или пак некой от ИЗКЛЮЧИТЕЛНИТЕ ще започне да си къса ризите и ще заяви, че евреите са богоизбран народ (те могат да правят квото искат, а другите нямат право да им отговорят). В евангилието пише - "зъб за зъб и око за око".

73

Баба Ванга каза

преди 4 седмици

в интервю през 1979 г. Ванга дори заявява, че Русия ще доминира над света, а президентът Владимир Путин ще стане Господарят на света.Тогава тя каза: Всичко ще се стопи като лед, само едно нещо ще остане непоклатимо - славата на Владимир, славата на Русия. Всичко ще бъде премахнато от пътя от нея, а самата тя не само ще бъде запазена, но и ще стане господарка на света.

72

Анонимен

преди 4 седмици

Аладин, Аладин на света е той един. Аладин, Аладин искам да съм негов син.

71

до 77

преди 4 седмици

Ама точно всички гледаме лекциите на Хосеин Мусеин и студио Москва айахахахахаж ти направо разцепи

70

Анонимен

преди 4 седмици

Путин е невменяем.