36

Анонимен

преди 2 седмици

Лъжа,лъжа лъжа и пак лъжа

35

Анонимен

преди 4 седмици

Когато има качество всеки е склонен да плати повече. Едно време имаше дънки Панака, шоколад Кума Лиса и цигари БТ, но всеки драпаше към Кореком-а.

34

Доктора

преди 4 седмици

Не знам от къде ги измислят тия цени (а може и да е нарочно за да си останем в Банско и Велинград)?! Платил съм за три дни Великден 5 звезден хотел в Гърция ол инклузив 800лв.за двама.Всичко в България е по скъпо и некачествено .

33

Анонимен

преди 4 седмици

тотални глупости онзи ден бях в алексадрополис 130 евро 4 човека мармалад

32

еееееее

преди 1 месец

До .само сериозни коментари моля :)))

31

турист

преди 1 месец

Екскурзия до о-в Корфу 4 нощувки с автобус АLL, с екскурзии до Керкира и Палеокастрица 1500 лв за двама.

30

123

преди 1 месец

Който е беден му е скъпо.

29

Анонимен

преди 1 месец

Ще си носим бау-бау и ще го ядем!

28

Анонимен

преди 1 месец

10/100 eгах тоя дизел. Иначе нощувки в Офриньо за 100 лева на вечер може да има, но на ръкавите забрави под 100 евро апартамента.

27

Анонимен

преди 1 месец

Пълни глупости - току що се върнахме от кратка 3 дневна почивка там. Цемите са под 100 лв. нощувка за 4-*** в луксозен апартамент близо до плажа. Тол таксата на Промахон даже е нямаляла - 1.9 евро, а минлата година май беше 2 (и дори още по-евтино ако ползвате транспондер с предварително зарадена сума). Дори и този уикенд си ставаше за плаж и плуване. Цените пое заведенията са подобни на тези в София, в магазините също. А за горивото - ами зареждате преди границата ако колата ви харчи много.

26

.

преди 1 месец

И защо в Гърция?! Ние държава нямаме ли си?! Какво по-хубаво от Великден в България?!

25

Анонимен

преди 1 месец

Който иде там - ще го удари, който не иде - няма )))

24

Анонимен

преди 1 месец

Айде стига глупости, щом някой е решил да ходи да ходи. Ако му е скъпо, да се разходи около родния си град, сигурен съм че има къде да се разходи без пари или почти без пари и да си спести нервите от пътуването.

23

Уиски без

преди 1 месец

Ми стойте си в България, КОЙ ви кара всеки път при съединени почивни дни да сте там? Щом ходите, значи можете да си го позволите. Цял живот слушам и чета оплаквания. То повече има смисъл от някоя Централноевропейска страна, някаква цветна и пролетна екскурзия, но тази година там Великден беше в крея на март. И нашата страна предлага много възможности за хубави и семейни почивки, нямам предвид само морето и Витоша...

22

Ром с

преди 1 месец

Маркетлоозите и търговията заедно с държавата направиха от почти всеки празник -голям търговски парзник..да се купува ].купува..купува ..трябва да се движи потреблението ] за да върви бизнес и бързите кредити... Аз като малък на Великден имаше много великденски яйца и ухаещ домашен козунак...и се радвай да "победиш-счупиш" повече яйца )) .В днешно време в къщи се прави козунак и се яйцата се боядисват с цвекло]] от " шумата" на лук и се купува бут -агнешко и с дели за Велин и Гергьоавден ..

21

Анонимен

преди 1 месец

в Гърция ходят само най-големите прошляци - ние тузарите одим с пиленцата в Монако, на Бахамите и Сейшелите, чат-пат и до кралство Никозия

20

Анонимен

преди 1 месец

нас програсистите тия цени не ни ловят - плашат - от могат да са страхолясват само бедните русофили които си броят копейките и бабите пред блока в младост 12

19

Анонимен

преди 1 месец

Глупости ! Нали вземаме почти всяка година . Апартамент за нас и едно дете ни вземат 40 евро на вечер , паркинга е безплатен .Тоест за 3 дни 120 евро (240 лв)

18

Анонимен

преди 1 месец

Във всички таверни до Солун ,та дори и до Волос цените са почти еднакви,200 мл.узо върви между 6 и 9 евро,калмари ,миди, салати са по 6-8 евро.

17

Анонимен

преди 1 месец

Айде, започнаха да ни плащат със скъпотията в Гърция, пък дано някой се излъже да иде някъде в България!