21

Анонимен

преди 4 седмици

Слисан съм как мъничък и изстрадал народ като нас може толкова да мрази друг мъничък и изстрадал народ като евреите! И да не виждате голямата опасност от панислямизма! Мразите успешните израелци, които макар и дребни успяват да правят чудеса, да покажат, че са армия на превъзходно ниво, за което един мъничък народец като нашия може само да си мечтае сега, а някога сме били като тях-богоизбрани и мощни. Свели сте глава пред исляма и комунизма пак и мислите, че отивате на добре ли!? Ще видим!

20

Аноним

преди 4 седмици

Иран няма ресурс да води битка от разстояние със израел и сащ,нямат шанс .99 % от ракетите бяха прихванати.А и Иран се бои да воюва със САЩ Израел

19

Анонимен

преди 4 седмици

Който се е заял с евреите му са се случили най-кошмарните случки.Тит Веспасиан смаза Юдея и еврейското недоволство и ги разсели по света.След тази дата Рим започна своя залез и изчезна от картата погребвайки супер култура,наука,правила на живот.Европа влезе в средновековен мрак,Хитлер се опита да унищожи физически евреите и от хилядолетния Райх остана спомен.Иран който е смазан от Чингис хан и едва е възстановил популацията благодарение на арабите оше веднъж ли иска да изчезне от каратата

18

Изсралната

преди 4 седмици

Еврейска държава ще остане в историята,която е на чужда територия,както околийската,грчката и макереСТАНската.

17

Иран е с 90%

преди 4 седмици

Превъзхожда НАТО и ОТАН.

16

АНОНИМЕН

преди 4 седмици

Браво на Иран

15

Анонимен

преди 4 седмици

Браво на Иран, само така

14

Зозо

преди 4 седмици

Още един кандидат да му пощят брадата като на Саддам :))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 4 седмици

Аллах да прости Иран....

12

Алекс

преди 4 седмици

Време е тази драма да се приключи.Израел си постигна целите като ликвидира набелязаните генерали и офицери в Дамаск.Иран се отчете с богата цирково-развлекателна програма с дронове и ракети като отговор.

11

аха

преди 4 седмици

Някакъв завод за снаряди пламнал в САЩ. Сега кой ще снабдява Зеля и Биби с фишеци? Или ще компенсират с жива сила - празноглави евроатлантици, като АнонимеН?

10

АнонимеН

преди 4 седмици

УСЕЩАТЕ ЛИ КОЛКО ТИХИ СА ПУТИНИСТИТЕ ОТ НЯКОЛКО ДНИ!!! ИРАН Е ОСНОВЕН ДОСТАВЧИК НА РАКЕТИ И ДРОНОВЕ ЗА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ЗАРАДИ ИСРАЕЛ НАПЪЛНО СПРЯХА ДА ДОСТАНЯТ НА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

9

ъ

преди 4 седмици

Иран твърде дълго търпяха простотиите на Натаняху. Криминалът, за да отърве пандиза, започна да трепе наред из околните държави, спретна си война в Газа, а накрая избомби и посолството в Дамаск. Какво очакват евреите след това, някой да ги храни с мед ли? Накрая крадливият Биби ще завлече цялата държава в ада. Но те евреите са така от 2000 години, даже богът им ги мрази.

8

Болезнено откровен

преди 4 седмици

Евреите първо да си довършат геноцида в Газа преди да почват война с Иран, че може много да им дойде. Идат избори при Големия Брат и дементиралия едва ли ще е много ентусиазиран да вкарва империята в още една война. Макар, че като се замисля, той едва ли знае какво се случва около него така, че що пък не.

7

Диоген

преди 4 седмици

Иран ще яде дебелия? Косвеното му участие в СВО и ударите срещу Израел му донесоха славата единствената държава в света, която в момента участва в 2 войни! Украйна е далеч, но евреите са единствения цяр в Близкия изток за войнствения ислямски фундаментализъм? А лечението ще започне и то радикално!

6

Анонимен

преди 4 седмици

Слава на Израел! Слава на Украйна!!! Подкрепа до пълната победа над враговете!!!

5

Анонимен

преди 4 седмици

Самозабравили се животни.Примитивизъм и жестокост,това е светът на балканите.

4

Фют

преди 4 седмици

Сиамския близнак на Путк#ин

3

фффф

преди 4 седмици

*** просто си търсят белята.Самозабравили се животни.Примитивизъм и жестокост,това е светът на исляма.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Не десетки и стотици, а хиляди поколения евреи ще живеят винаги под напрежение в нея територия.