36

Гледам

преди 3 седмици

И не вярвам на очите си !!! "" Много от хората нямат пряка партийна ангажираност"" Добре де , като не са пряко партийно ангажирани с изпълнение на партийната програма , с която са били избрани , за какво ще се борят , за кокала или за баницата ??? Плаче ми се ,само като си помисля какво душевно терзание ,трагична дилема , между една дъхава супа телешко варено и една четири пръста баница със сирене....мъка , мъка !!!!

35

нн

преди 3 седмици

Този лалугер беше заспал в дупката, но за изборите ще си покаже муцунката. Синя София, сега синя Б-я, тра ла,ла. Няма кой да ви припознае за държавни мъже.

34

баба мара

преди 3 седмици

работете това за което сте учили с политика не се занимаваите защото ще сезатриете съвсем здравеопазването е на дъното с това застаряващо население инеговите болести

33

Анонимен

преди 4 седмици

Всички сте "равноотдалечени" от ГЕРБ, само дето всички произхождате от там!

32

Анонимен

преди 4 седмици

Пак е плямпал за неща от които не разбира. Който няма образователен ценз да гласува, каква му е мотивацията да плаща данъци? Трябва да ги освободите и от данъци щом им отнемате права. После и на жените ли ще забраните да гласуват ако резултата отново не ви хареса?

31

ОБЕКТИВЕН

преди 4 седмици

Москов не може да твърде,че е равно отдалечен от ГЕРБ и другите,защото беше министър в правителството на ББ и пътуваше навсякъде с него,за да реже ленти не на болници,а на магистралите МУ.Никога не говори за партията си,а плюе другите.За тези от нас,преживели 90-те год. е ясно,че СДС беше бъкано с ченгета и *** и никога не е било истинско демократично,свободно образование.Москов е надут пуяк и се мисли за много умен като всеки ***.

30

анонимен

преди 4 седмици

Ами не му се работи на Москов като лекар и това е. Какъв ли не е бил - и депутат, и министър, и лидер на партия и пак се вре към хранилката и нищонеправенето.

29

Анонимен

преди 4 седмици

То всички партии са десни, а центристки и леви партии няма. Най-дясна е БСП, която твърди, че е лява партия.

28

Анонимен

преди 4 седмици

Политически б...к.

27

Анонимен

преди 4 седмици

И консерватори, и либерали са десни партии. Левите партии са социалисти, социал-демократи и комунисти.

26

Анонимен

преди 4 седмици

Тези са "Кафява България", профашистки идейници и оправдаването на фашисткия режим преди 9-ти, те са с враговете на САЩ и Великобритания от този период, събарят антифашистки паметници и променят историята ни във фашистки прочит. Лепилото им е кафяво-черен туткал от гаврата им с костите на загиналите антифашисти в Европа и у нас.

25

малииии

преди 4 седмици

то ония с многоцветното знаме само не са били у парламента

24

хахаха

преди 4 седмици

бе много мераклии за парламента бе

23

Анонимен

преди 4 седмици

Тия отломки от нафталина и те се приготвили за нищоправене големи пари да получават лелелеле

22

СМЕХ....

преди 4 седмици

Всичко що е "СОЦ"-- е абсолютно го"""но! САМАТА БСП Е ПОЛИТИЧЕСКОТО ИМ НАЧАЛО--ЗАТОВА ДА СЕ ГЛАСУВА ЗА ТЯХ Е ЧИСТА ЗАГУБА И АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!

21

Анонимен

преди 4 седмици

Тези защо не са в затвора?

20

Анонимен

преди 4 седмици

Верваме ти!

19

Анонимен

преди 4 седмици

Давам ви максимум 1%, и не сте отдалечени от ГЕРБ, а сте поредната казионна партийка, пусната да обира протестен вот, този път от десните

18

Бай Иван 2

преди 4 седмици

Абе ГОТИНО ! Ти остан на поста си министър на здравеопазването в кабинета на БОКО нали? Всички от реформаторският блоцк се оттеглоиха ,но ти остана!

17

А стига вече

преди 4 седмици

До На тоя етап ако -социална политика. А кой ще произвежда?