212

Бе аз не мога да

преди 4 седмици

Разбера що изобщо се пишат подобни статии. От Българския бизнес и *** за зеле не става...

211

Дреме му на хотелиер

преди 4 седмици

Прави си новия хотел и пак има кой да работи....тия с големите претенции за заплати да си пишат квот си искат....който не му харесва, да хваща влака.

210

Да фалират ида

преди 4 седмици

Умират.Целата държава я доведоха до същото положение същите бок луци от Дс и мутри.

209

Анонимен

преди 4 седмици

Не се търсят работници а роби! Трябва най накрая работодателите да разберат че единствения стимул е финансовия и че балъците свършиха

208

Заслужават си

преди 4 седмици

Фалита мутрокомунистите

207

Away

преди 4 седмици

До 1231: Пич аз по морето не съм работил, ама си спомням ПРЕДИ 20 г. когато още бях в България като сервитьор в София изкаравах 1000-1300лв. 2024г. още говорят за тия пари!!!!! Ужас!!!! И после защо 2 милиона не са в БГ. Защото с трици и май.муни не можеш да хванеш., затова. Ама те тия работодателите са над тия неща.Хайде успех ви желая с Киргизите , може и да върже!

206

Анонимен

преди 4 седмици

Украинците какво ще правят през лятото по морето? Цяла година ли ще лентяйстват? Айде, вече малко работа да захванат! Или тя работата е само за нас магаретата?

205

Строи се яко

преди 4 седмици

По морето...хотел до хотел...С кво ли рабоъят тия хотели....

204

Анонимен

преди 4 седмици

Плашташ с фастъци,получаваш мъймуни

203

Чудно

преди 4 седмици

Нема кой да работи, а се строят още хотели.....как да вярваш на написаното, като реалността казва друго, пък и не знам да има бутнат хотел по морето....

202

Гастербайтер

преди 4 седмици

Миналото лято се прибрах за няколко дена да прехвърля едни имоти на роднини, минах по плажната алея на Варна, ами какво да кажа, контейнери с отпадъци покрай алеята, смърди на мъppша не се трае, едно атракционно влакче почти ме блъсна, тъмно не виждаш къде стъпваш на места и това в разгара на сезона. А за цените нямам думи, пълна трагедия.

201

Анонимен

преди 4 седмици

български лаянар рушветчийски чака някой да му работи ли?

200

Общ работник

преди 4 седмици

Голям кеф е да чета и да хейтя несгодите на българските хотелиери по морето! Хак да им е!

199

Анонимен

преди 4 седмици

Този филм го гледах в Банско преди години и се смях. В 10.000-но градче наблъскай 100.000 легла, продай 80% на чужденци и после се чуди къде е местната работна ръка и къде да настаниш гурбетчии. Защото си лаком. И тук същото. Търсят роби, ама нищо насреща. Всъщност то и туристи няма да има много..ни руснаци, ни израелци. Отделно се съмнявам, че търсят 27.000 човека, вероятно администрацията отчита дейност и лъже.

198

До :))))))))))))))))

преди 4 седмици

Грешиш! Тези стъпки се спазват от над 20 години по БГ морето, дори са се и усъвършенствали и дори добавили и нови стъпки и виж до къде я докараха! :)

197

Анонимен

преди 4 седмици

Някой да търси управител на хотел пълен с Украинки?

196

Анонимен

преди 4 седмици

А намират ли се?

195

:)))))))))))))))))))

преди 4 седмици

Значи от тази криза може да се излезе само като се спазват няколко прости стъпки! 1. намалява се заплащането, ако то стане 250-300лв на месец то да знаете какъв наплив ще имате! 2. увеличава се работното време! ако то стане 15 часа на де тогава няма да се отървете от наплив на работна ръка! 3. то спират се всякакви неща от сорта на това да се дава някаква храна или да се дава или плаща квартира! Та спазвайки ето тия елементарни стъпки да видите как ще се справите с тази криза!!!!

194

АРИЙСКИЯ КХМЕР

преди 4 седмици

до 163:а Арабите са Црнокожи Австралоиди

193

Анонимен

преди 4 седмици

Идвам да продавам диня за 50 лева задължително за чадър! И съм завършил Ударни инструменти в Консерваторията. ИНТИЛЕГЕНТЕН сам!