10

фен

преди 4 седмици

Видимото слабо управление на клуба, ден за ден, типично за комарджиите. Тия *** много рано решиха че са станали футболисти, след 5-6 силни мача и вече звезди и краев и петков. Времето ще покаже. За разлика от другите отбори, които може и да продадат някой уж футболист, например антов/ за да може да се разплатят за изгорените в БГ токсични отпадъци, в Левски това поне за момента няма как да стане. Така че трансферите са 100% реални

9

Кики Мишуето

преди 4 седмици

Наско отдавна трябва да е разбрал, че на тези примадони им трябва един Кокал!С мрънкане, тридневни почивки и несвойствени задачи и постове, не става!На 20 години, вкарал 10 гола и иска трансфер!Какво даде, какво донесе на клуба?

8

Кики Мишуето

преди 4 седмици

5ти, за кого е най - добре?За Гела, за шепата селяци по трибуните, за Марин?Щото останалите бг отбори не е добре!Как да се развиват другите школи, как да се стимулират другите отбори?Отделен въпрос е,как най-голямата люпилня за таланти Аякс не позволява да й бягат децата?

7

Нищо ново!

преди 4 седмици

най-точния лакмус за о/т/бора-светиня.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Срамите името на Левски. Треторазрядни футболисти........

5

Анонимен

преди 4 седмици

Фен на Левски съм, но най добре е Марин да иде в Лудогорец.

4

Петров

преди 4 седмици

Чак незаменим не е. На приливи и отливи.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Мъри като вкара гьозтепе в елита, ще вземе всички по качествени, така че никой няма да остане нито в Левски, нито в ЦСКА

2

Анонимен

преди 4 седмици

Фен на ЦСКА съм, но Левски има впечатляващ състав! Толкова много млади българи никога не е имало в отбор от топ 5! Да, пълно е с бразилци, но в гръбнака на отбора има само млади българи. Респект! А Мартин е рано да си тръгва, както номер 1 е написал долу. Много перспективен играч само на 20.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Мисля е рано да си тръгва. Той тепърва започва да израства, отвори му сетитулярно място и публиката го харесва. Явно някой тукашен клуб го иска и му мъти главата. Жалко че едва ли ще играят в евротурнири тази година, за да могат да го продадът в някой по-голям клуб. Може пък и той самия да не вярва че с този треньор може да направи нещо съществено с развитието си?