9

Анонимен

преди 4 седмици

явно и очевидно съди по себе си за другите си. Еднокнижниците винаги са най-умните и най-къдърните!

8

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя с очилата ного крадлив и говори глупости за кмета. Кмета е друга бира и тия около него, честни, не ламтят за пари, с малки заплати. На чиновниците били ниски заплатите, на кмета да не е голяма. Защо реват, не виждат ли че кмета и районните кметове едвам свързват двата края, не ги е срам.

7

А

преди 4 седмици

ИМАТЕ ЛИ КМЕТ БЕЗ ВЪПРОСИ

6

Ооох

преди 4 седмици

Пак ли този?Дайте му на този *** един тутманик и да се МАХА!!!

5

Герб Боклукчия

преди 4 седмици

Гербачийски крадлив ***. София е погром , а не кукла както се изходи преди месец мутро комуниста, агент Буда, Лойко Разбойко от с. Банкя и възпитаник на милиционерското училище. На това са го учили, там много ги бива в обучението. Г Г. е същият Интригант като Евроатлантическият вожд.

4

Стамат

преди 4 седмици

Измаменото камилче е толквоа сладък. А така гадно да го прецакат от партията - майка. Вече беше избрал тапети за офиса...

3

Анонимен

преди 4 седмици

А добър ден, България не е правова държава и вече и не е държава въобще. Ако аз взема един канадски паспорт кюлче или калашник и само ги покажа, ще стана и министър председател и върховен съдия и нотариус и кадър в мвр и агент на данс и кмет и заместник и ще се самосглобя и врътна, а мисирките по цял ден ще ме хвалят.

2

Черноризец Хлабав

преди 4 седмици

Гошко, стига си се правил на загрижен общинар и си клеветил хората за проблемите дето ти си създал. Знаеме те вече.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Кой е зам.-кмет по правни въпроси, изпитът в Министерството на правосъдието не е лесен, ама все пак да се стегне и да го вземе, това е резил, ако не го е взел, предвид каква длъжност заема...