39

Митака

преди 4 седмици

Абе всякакви хора познавам, но не знам какъв човек трябва да си да направиш такова нещо. Вярно, че в Библията се казва да не съдим - ама тия все едно не са хора, а изчадия от Ада.

38

Някой

преди 4 седмици

Малки присъди са им дали. Трябва минимум 25 години затвор без право на предсрочно освобождаване.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Напълно нормално за нацистите в Дойчланд

36

до 35

преди 4 седмици

Руснак, разбира се. Приема немска фамилия наскоро от срам. Има информаия в интернет. Роден във Воронеж.

35

До Анонимен 35

преди 4 седмици

Руснак е. И жена му се казва Чибурашка.

34

Анонимен

преди 4 седмици

Ама не е ли руснак? Брей

33

пияница мистик

преди 4 седмици

Да и бяха капнали Хебенон в ухото, както Шекспир е писал в Хамлет. Или направо живак в ухото. Умираш на място. Жалко за детенцето. Тези заслужават да бъдат умъртвени по техния начин

32

Фен на Възраждане

преди 4 седмици

Зли евроатлантици искат да накажат несправедливо един от феновете ни. Човека просто е искал да накаже бившата си защото тя е била зла анти-путлеристка. Пуснете човека иначе ще направим масов протест от 5 копейки пред немското посолство.

31

Анонимен

преди 4 седмици

Германците винаги са си били извратени. Носи им се слава още от едно време. Само като им погледнеш забавленията и нощните клубове ти е достатъчно да осъзнаеш, че отдавна човешкото го няма в тях.

30

Асен

преди 4 седмици

До Хи хиДа ве точно такива неща стават постоянно, то едно дете оцелява на 100 в западна Европа и САЩ, те затова там са на изчезване. Оппа или май България беше на изчезване, май вадим нещата от контекста и използваме единични криминални случаи, за да опишем цели общества, за кого ли е присъщо това. Мисля че знам, за необразовани, ниско интелигентни, комплексирани индивиди, които мразят собственото си съществуване и проектират омразата си върху другите.

29

Анонимен

преди 4 седмици

Европейски ценности...

28

Анонимен

преди 4 седмици

Само 13 години?!

27

Хи хи

преди 4 седмици

Ауууу, кви неща ставали в цивилизования свят !

26

Сър Джон

преди 4 седмици

Eвроатлантици , сър!

25

Анонимен

преди 4 седмици

Бойко Борисов е това за България, което е Путин за Русия и света. Това излиза като аксиома. Който както иска да го вижда - отрицателно или положително. За мен е не само отрицателно, ами катастрофално. Но един народ не можеш да го отървеш от самия него си. Доказателство: Русия - 88% за Путин. Бой, унижения - ама "батюшка". Характерно за патриархални азиатски общества.

24

Смях

преди 4 седмици

Статията е за Германия, семейни драми, нашите донесоха ППДБ, Герб и изборите. Този народ не ще загине! Уникална българска черта!

23

Анонимен

преди 4 седмици

21, 'ПП доминират големите градове, където са умните хора и цветът на нацията' -- кой цвят ? кафеникавия ?

22

Анонимен

преди 4 седмици

Тези 100 процента са от източна Германия а ако им се провери ДНК-то ще се установи 99% руски ген просто почерка е същия а пък и Червената Армия е изнасилилa 50% от жените в Източна Германия.

21

Олеле

преди 4 седмици

Олеле ППДБ щели да спечелят изборите. Тези хора и избирателите им наистина живеят в някаква паралелна вселена. Ужас. Хора, Вие сте приключени. Не го ли осъзнавате ? Не повече от 40 депутата. Това е реалната картинка!

20

айде

преди 4 седмици

Няма как Борисов да спечели изборите. Това е химера! По истинските социологически проучвания ППДБ води в момента. Втори са ГЕРБ, а трети ДПС. Нещата отиват натам, че ППДБ ще спечелят изборите. Просто доминират големите градове, където са умните хора и цветът на нацията. Ако ППДБ вкарат 90 депутата, ще може да се направи една коалиция с БСП например и да управляват.