21

Анонимен

преди 4 седмици

БГ копейките подкрепят всякакви тероряги нали са като тяхното БКП

20

ъ

преди 4 седмици

Така трябва. Моллите твърде дълго търпяха терористичните актове на Израел. От години. Дано сега оня измамник Натаняху го приберат най-накрая на топло. В опитите си да отърве пандиза той стана заплаха за националната сигурност на Израел. Също както ППДБ са заплаха за България.

19

Васемнайстий,

преди 4 седмици

Я покажи разрушенията в градската инфраструктура от изстреляните 300 и кусур ракети, дронове и прочее скрап. Една не падна на землята. За домашно, помисли, но не се напъвай, за да не изскочи някое боршoво ***.

18

Анонимен

преди 4 седмици

17 нищо подобно, янките даже не могат да ги изкарат преди кинжала да ги удари. И се развърхчават едни натовчета като теб на парчета. Тия твоите ги четохме и за пейтриъти и леопарди и за абрамси и за кво ли не. Бягай да просиш нова играчка.

17

Абе, 13-тият войн

преди 4 седмици

Нали видя тестването!? Сега Израел ще тества щатските балистични ракети, за да пробва шейтанската ПВО, сделано в СеСеСеРе. Глей сеира. Идва. :(:(:(

16

До 14

преди 4 седмици

Бягай немедлено до най-близката психиатрия, че био компютърът ти е дал на късо... Впрочем, не си сам! Имаш бальшая компания от руско ориентирани пълни идиomи.

15

Никой

преди 4 седмици

До ...Ти па! Верно ли? Тогава защо не им пуснаха китайски фенери?

14

най-ефикасно

преди 4 седмици

Най-елегентното и ефикасно решение за мир в близкия изток е Посейдон за Фашингтон. И всички беди на този свят ще затихнат до 24 часа.

13

...

преди 4 седмици

Абе капацитети, ракетите не бяха с цел разрушение, а тестване на израелското ПВО и прехвърляне на топката в израелското наказателно.

12

Тодор Живков

преди 4 седмици

До ИВАН. 2001 г. Минимална работна заплата 60 лева. Сега е 15 ПЪТИ по-висока. Над 900лв. Ти си продължавай с опорките, че сме треторазрядна държава. Ако не ти харесва *** в Сомалия. Рая на пиратите. Каквото си гепиш твое си е.

11

ПВО

преди 4 седмици

Че, какви са тези ракети с 900км/ч и "пътуват" час и половина до целта?Явно иранците са пуснали старите си ракети, после малко от новите , щом 9 ракети са поразили военни обекти, след цялото пуцане от евреи, американци, ангичани , французи , йорданци...!?

10

Иран се провали

преди 4 седмици

И то ЗРЕЛИЩНО! И каквито и да ги говорят, че били предупредили предварително и за да нямало жертви са пълни глупости! Не започваш масирана атака с над 180 дрона, 120 крилати ракети и 20 балистични , на три нива за да плашиш гаргите! И сега е ред на Израел да отговори.И ще го направи - умно, хладно, без излишни фанфари и там където Иран би го заболяло най-много.Аз лично бих ги ударил по финансите, знае се за афинитета на евреите към парите и за уменията им да боравят с тях.Остава да чакаме!

9

Анонимен

преди 4 седмици

Сега Израел трябва да удари Иран с над 300 балистични ракети и дронове. Иран ще е мазало и ислямистите в коментарите ще оквичат целия интернет.

8

ИВАН

преди 4 седмици

АЗ НА ИРАН МОГА ДА ИМ СВАЛЯ САМО ШАПКА! МАЛКО ИМАТ ТОПКИ ДА ПУСНАТ РАКЕТИ СРЕЩУ ЕВРЕИТЕ! А ВИЕ ТУКА ИКОНОМИЧЕСКИ ПОДОБЕНАТА 3-ТО РАЗРЯДНА КОЛОНИЯ, МОЖЕ ДА СИ ДРАСКАТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ

7

До 6

преди 4 седмици

А за р одителката ти обясниха ли ти бе ***

6

Анонимен

преди 4 седмици

Вчера русофилите обясняваха, че иран са стреляли балистични ракети по 1 тон, които стрували по 10000 долара.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Наистина грандиозна атака. Иран използва 185 дрона "Шахид-136" и почти 150 балистични и крилати ракети. Някои експерти твърдят, че Иран е ударил и с няколко хиперзвукови ракети командния израелски център на Голанските височини.

4

Анонимен

преди 4 седмици

Смешна и трагична история, едновременно!!

3

Анонимен

преди 4 седмици

Иран може да изчезне за 24 часа от картата на света, даже и по- бързо. Не е изчезнал ,защото там все още има нормални хора, както навсякъде по света. Само това ги спасява!!!

2

Анонимен

преди 4 седмици

Сега Израел ще им покаже как се защитава народ и държава.