16

Анонимен

преди 4 седмици

Браво на Нюргул! Успех в живота и в оспорта!

15

Ха-ха-ха

преди 4 седмици

Какво става с другата ви звезда - Везенко Сакраментов? Не сте писали от вчера и ние се притесняваме, само за него мислим.

14

йога

преди 4 седмици

Ами тя, индийката цял ден преди срещата е стояла в любимата си поза от хата йога. Свръхконцентрирала се е. И освен това Бог Вишну, а също и Шива са помагали от небето на индийката. Подсказвали са й печелившите ходове.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Браво на нашата състезателка! Индийката е слаба ракия

12

Анонимен

преди 4 седмици

Не е луд, който яде българската баница, а тоя део й я дава.Дават и висше без пари, всичко, а един ден ще загърби обидено България и ще каже:България нищо не ми даде!

11

Анонимен

преди 4 седмици

изключително неприятна загуба, направо ти идва да се откажеш от шаха след подобно нещо. Но ако е имало цайтнот и голяма умора, не е учудващо, случват се такива неща.Дано покаже здрава психика, хората около нея да я успокоят и да излезе по-силна за бъдещи изпитанияШахът е жестока игра често, може напълно да надиграеш съперника и една грешка да провали всичките ти усилия

10

Иван Иванович

преди 4 седмици

Тая не е минала към Турция досега, само защото не е достигнала нивото още. Чак си имала сериозен приятел от Истанбул. Иначе е българка...

9

.

преди 4 седмици

До Анонимен 7, сигурен съм, е ти си успял в живота. Или пък не съвсем. Вероятно като дете си искал да станеш лекар или архитект, инженер или учител. Вероятно бързо си слязал на земята и си се превърнал в злобно заядливо човече, заето с анонимно плюене по сайтовете. Ти си тъжен, нещастен и депресиран човек. Жал ми е за тебе.

8

Анонимена

преди 4 седмици

Нургюл, подкрепяме те и те обичаме, следващия път по силна!

7

Алекс

преди 4 седмици

Млада е.Победите предстоят.Този турнир е отлична школа.

6

Ббб

преди 4 седмици

Браво на Нургюл. Държавата трябва да я подкрепи подобаващо.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Аз още преди турнира писах, че нашата е претендент за последно място, това беше реалността на база ело рейтинг, опит и резултати досега. Само у нас някои превъзбудени *** тръбяха, че щяла да спечели. Нургюл има още много да учи, очевидно има нужда и от треньор... Дали ще продължи нагоре или надолу от тук нататък, предстои да видим. Не реалистичните очаквания към нея са повече вредни

4

Бау

преди 4 седмици

Най нормално е ромка да срази турчанка! Прекалената и реклама има политическа окраска и Пеевски се изживя като спонсор! Може би ще я назначава депутат! Така, както Бацу Борисов назначава своите гербераскини от курника си! Жозеф Дол веднъж бе заснет как хваща Йорданка по интимно в присъствието на лидерът мъж Борисов и той се прави на заспала ганка!

3

Анонимен

преди 4 седмици

Нургюл - красиво българско име. Радвам се, че българка ни представлява !

2

до 1

преди 4 седмици

Май наистина се очертава да е Др и шу #2 и Везенкос #3. Медиите съсипаха кариерата й още в зародиш.

1

Анонимен

преди 4 седмици

Това вече не е добре. Вчерашната партия беше първата много лоша игра от 10 кръга за Нургюл. Дано да свършва вече този турнир и да се стабилизира най-вече в главата. Пада от най-слабата, прави равни със най-силните, има още доста да учи.