103

Анонимен

преди 4 седмици

Кое не е било подобаващо ,да ти бръкнат в джоба с милиар и нещо не е подобаващо .Абе ти голем бохем го раздаваш .Няма по голямо отмъщение от това да окрадеш евреин,арменец и габровец .Изпраскаха ги класически :)

102

Sata NATO

преди 4 седмици

А защо ТОЗИ път не беше подобаващо :)))

101

Анонимен

преди 4 седмици

Малко не съм съгласен с твоето твърдение , Иран 100% има атомна бомба в арсенала .Знаеш какво казват другаруваи с подходящия лидер ,ние на вас шахеди ,вие на нас най-малкото технологии .Не се гъбаркаите с 80 милионна държава ,това не е Ирак за които дрънкаха глупости че имал химически оръжия ...те ги бият с ракети ония отвръщат с автомати .Тия си знаят силата и направо натъртиха че следващия път ще е подобаващо

100

Анонимен

преди 4 седмици

До АнтропологТе даже не са били мюсулмани персийците или по-точно не в толкова голяма степен, най-фанатично е бил налаган исляма сред персите, точно от европейците и точно европейците са качили първия краен ислямист на власт там!

99

КО, НЕ !

преди 4 седмици

Заглавието е подвеждащо! Няма такова нещо като арабски страни да подкрепят Израел. Има ПОЛИТИКА и ситуационни действия. Израел е сам, заобиколен от араби. Разчита на ядрените си бойни глави (над 90 по /не/официални данни). Но след тази година Иран вероятно ще се сдобие със собтвени ядрени оръжия. Има реални доказателства вече, че 7 от изстеляните ракети за с ХИПЕРЗВУКОВА БОЙНА ГЛАВА! Съответно и седемте са преодолели ПВО на Израел. Ако седем такива са с ядрена бойна глава - СИЛИТЕ СА ИЗРАВНЕНИ.

98

Анонимен

преди 4 седмици

Защото им писна от Раша.

97

д-р Дрегер

преди 4 седмици

Ся, в района картинката е такава: Израел живее в 21 век. СА живее в средновековието, донякъде и Йордания. Иран живее в някаква паралелна реалност. Но и Саудитска Арабия, и Йордания имат значителен елемент на адекватност (особено Йордания това), и ясна представа какво ги чака ако откачалките от Иран се разпищолят в региона. А иранците така са си постлали, че ако се сготви истински конфликт, палестинците (тия от западния бряг поне) също ще са с Израел. Газа ще си има други проблеми тогава.

96

Анормален

преди 4 седмици

До Анонимен" Не ме вкарвай в история" Историята по стар партизански обичай се унищожава у нас . Комсомолите строяха ЖП гари с каманите от Плиска .Сега меринджеийте горят историческите сгради или ги оставят да се срутят и строят молове и офиси ;)

95

Глупости

преди 4 седмици

До Анонимен Откъде ,накъде и Саудитска Арабия ? Пак лъжете ,де гиди демократи лъжливи !

94

Анонимен

преди 4 седмици

Ами слушаите ги тия анализатори ,те са за това за да анализират дадена ситуация .Има анализ на ситуацията със Скот Ритър ,чуите много добре кво казва ,затворят ли евреите Бен Хутарион значи работата ще е на ашладисване

93

Хе хе

преди 4 седмици

До Анонимен Че нали са свалени 80 дрона и няколко ракети ? Откъде ги изсмуквате 185 ,36 крилати ,балистични и т.п . ?

92

Анонимен

преди 4 седмици

Я пак .Само една страна е застанала на страната на Израел .Краля и е роден във Великобритания и няма нищо общо с арабите ,подозирам че след това което направи най-умесно е да си събира ВЕДНАГА багажа и семеиството и да се перебразира в ЛОНДОН.Народа му го презира,а изгуби подкрепата на арабските държави -въпрос на време е

91

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 90 - Ми ко прави у Саудитска Арабия ... не стига, че е гей, ами и загубен ...

90

Анонимен

преди 4 седмици

До Антрополог 93 - Да, вкарайва 3500 годишна история, да обясниш днешните конфликти ... аман ..

89

Антрополог

преди 4 седмици

Защото семитите войуват с персите от хилядолетия, а араби и евреи са с общ произход-семити. Персите пък са от друг клон на исляма нещо като враждата от хилядолетия между католици и православни.

88

Анонимен

преди 4 седмици

Защото не ги кефят нито Раша, нито съюзниците и. Близко до акъла.

87

Кольо

преди 4 седмици

Копейкаджиите си защитават маймуните и в Европейската и в Азиатската война.Да ходят да живеят в Магадан или Газа.

86

Анонимен

преди 4 седмици

Да, спомням си историята на един американец, разказваше преживяното и как е избягал от СА, за да не му резнат главата на ешафода, защото са били гей двойка с приятеля си в СА, даже се маскирал при преминаване на граничната проверка от страх! Там живеят крайни религиозни фанатици, от които дори самите араби от другите държави се страхуваха, сега не знам как е, защото смениха властта преди време там и други хора управляват.

85

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен, Смешно е да цитираш Бисмарк, който е заграбил маса чужди територии, което днес меко наричат "обединение"(хахаха), не е пропуснал и българските граници да ореже, които са на хиляди километри от него! А при Русия беше обратното, някои западняци крадоха руски територии, включително и Украйна е руска територия с руско население!

84

Анонимен

преди 4 седмици

Защото всички са им сърбали попарата.