12

Анонимен

преди 4 седмици

Някоя държава,ще ги заключи в АДА и ще изхвърли ключа във Вслената.Тогава Земята ще се отърве от Сатанизма на Сатанистите в Севрна Америка.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Как няма да е ключова, нали от тях почва тази бъркотия

10

До 10

преди 4 седмици

Спомняш ли си кои бяха eбaнитe в "Пустинна буря"? :):):)

9

Анонимен

преди 4 седмици

Ролята на САЩ в конфликта в Близкия изток е ключова -- те ще бъдат ебаните.

8

Българин

преди 4 седмици

Шалварите пак ще ядат шамари, периодично Израел ги пошляпва тарамбуките! Историята го доказва! Не знам какво са пенят нашите разбирачи, Иран е голямо куче, което лае и прави стойки! Въобще всеки който си мисли, че САЩ и компания са бита карта е супер наивник без грам познания за световният ред!

7

Анонимен

преди 4 седмици

Представете си в отговор на участието на НАТО в конфликта на Израел с Иран,участие да вземе и Северна Корея с ракети на страната на Иран.Каква голяма война ще им се отвори на НАТО.Един приятелски съвети към НАТО.С гол 3agHuk таралежи не могат да се мачкат.

6

Грийнчо

преди 4 седмици

*** ти вярно си на грийн грас. Много си хай. Такива глупости си написал, че и сатаната ти се чуди на простотийте наркомански.

5

Грийн

преди 4 седмици

Всички които са приели християнството реално се молят на еврейският бог и почитат еврейската история, с продължението в нейната разновидност на зомбито Исус., в Библията това е историята на богоизбраните няма как да не го знаете, това е над всякакво НАТО ЕС и всякакви съюзи, ако си в християнска нация ти си автоматично еврейска слуга и промит мозък и даже не си даваш сметка, в САЩ даже се и обрязват масово, но това заради печалбите на лекарското съсловие, но е комично.

4

Няма

преди 4 седмици

По- гадно и мръсно зло от Фашистките Американски Щати. От 1945 г до днес, заради тях са загубили живота си около 30 млн души.

3

Анонимен

преди 4 седмици

Тия ни мислят съвсем за абдали.Израел нито е член на НАТО нито е в Европа.Фактически страните от НАТО (САЩ,Англия,Франция,Германия)и Йордани (тя е само за цвят)вече участват и в друга война извън Европа,срещу мюсюлманите.Как така се задейства Чл.5 от договор за НАТО,след като Израел не е член на Алианса.Кой ще плаща сметката?Пак ли будалите като нас.Егати и мошениците.

2

Накратко :

преди 4 седмици

СРАЩ има роля в над 100 военни конфликта в цял свят... Така било демократично! И трансатлантическо!

1

Анонимен

преди 4 седмици

Разбира се, че е ключова - непрекъснато разпалва конфликти.