56

VladTepes

преди 4 седмици

Йордания пропусна възможността да тръгне по некапиталистически път на развитие, като прогони палестинците. Така Ливан тръгна успешно по некапиталистически път с помощта на братска социалистическа Сирия.

55

Разбира се, че е

преди 1 месец

сваляла дронове... в някой симулатор.

54

Доктор Енчев

преди 1 месец

Тази принцеса прилича на дъска за гладене.... да ми се обади ВЕДНАГА. Лесно ще коригираме дефекта. Ще и поставя две сисси размед ДД за нула време. И на разумна цена. Поне другите да могат да я различават по нещо от синовете на краля.

53

Анонимен

преди 1 месец

Не е тайна. Не е сваляла! По-вероятно да е обслужващ персонал в хотел за богати туристи.

52

Трифон

преди 1 месец

Single ли е?

51

Анонимен

преди 1 месец

Напълно разбирам защо една жена би предпочела да си играе с боен самолет, вместо с кукла барби.

50

Анонимен

преди 1 месец

На куклен театър!

49

Мухаха

преди 1 месец

В не много далечно минало синчетата на такива африкански и арабски величия не спираха да да досаждат на свръхбогатите си и всевластни родители докато не се сдобият с мундир окичен с медали като коледна елха. Явно феминизма е дошъл и в Йордания. Малката прЕнцеса не иска Барби а военна униформа с медали също като на тати... Що не? Тати ще и ги осигури . А медиите ЩЕ трябва хвалят смелата щерка и да измислят "геройства" ... щото там за обида на кралското семейство наказанието е единствено СМЪРТ.

48

Росен

преди 1 месец

Г-н Оп*тков, ти нещо не си чул, както трябва. Защото със сигурност не си чел. Не са се размножили от 100,000 на 2 милиона. Палестина е цялото нещо, където в момента са се настанили тия бездомници, които ги мрази цял свят т.нар. израелци. Тел авив е Яфа, Хайфа е бил един от най-красивите градове в Палестина. Миграция се нарича това, защото хората са били изгонени от тия градове и прокудени в Газа и Западния бряг. Не знам как реши, че Путин ми е шеф, явно толкова са ти и доводите.

47

опетков

преди 1 месец

До Росен Ивицата Газа не е държава на арабелите там. Това е територия на Египет, завладяна от Израел при една от войните и дадена на част от бедуините да се заселят в нея. В Газа не живее нито един "палестинец", защото палестинец е измислено от арабелите понятие. За 50 години от 100 000 подтисканите и подложени на "геноцид" тунеядци са се размножили на 2 милиона. А за навлизане в чужда, суверенна държава се обади на шефа си ****кин и го питай как става.

46

Анонимен

преди 1 месец

На 14 април 2024 г. от Йемен и от Иран изпратиха за Израел 185 дрона, 36 крилати и 110 балистични ракети. Йорданско ПВО и израелски самолети ги унищожаваха над Йордания. И САЩ, Англия и Франция ги унищожаваха. Изкуственият Интелект остави само 3 ракети да паднат в Израел в пустинни безопасни терени. Отломка от унищожен дрон нарани 7годишно бедуинче, спасено е. От отломки пострадаха и неукрили се недисциплинирани, фотографиращи как Железен Купол и Щитът на Давид унищожават всичко ! ПЕРФЕКТНО !

45

Анонимен

преди 1 месец

Не съм сигурен, мъжко ли е момиче ли е.

44

Браво

преди 1 месец

Мъжко момиче !

43

Vulgaris Magistralis

преди 1 месец

Иран са като дете със специални потребности, към което никой няма съчувствие, защото налита на бой постоянно. Тази година се стреляха с Пакистан. Миналата година се стреляха с талибаните в Афганистан. Пак миналата година заплашваха Азербайджан с атаки. В Сирия водят хибридна война с Турция, а в Йемен със Саудитска арабия. Русия им е до толкова съюзник, до колкото купуват оръжие от тях. Отношенията им с Израел и САЩ въобще може да не коментираме.

42

Smo

преди 1 месец

Еййй какви принцеси имаше навремето, а сега LGBT

41

Анонимен

преди 1 месец

Сваляла ирански смоци еднооки под фереджето :)))

40

Росен

преди 1 месец

Отново незапознати хора. Юдеите живяли по тези земи 4000 години преди Христа, хаха. Сегашните израелци имат толкова общо с юдеите, колкото аз съм Брад Пит. Но и да им бяха преки наследници, пак сегашните пумита в израел нямат никакво право да влизат във владение в чужда държава. Избиха 35,000 души мирно население в Палестина, от тях 15,000 деца, стотици бебета на няколко дни!!! Но иде видовден и за тях, и за сащите. Лошо, че невинни хора ще платят цената, но косвени жертви е американски термин.

39

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

38

Анонимен

преди 1 месец

Сваляла ги е с буркани краставички. И тя като призрака от Киев или какъвто беше оня измислен украински "герой".

37

Анонимен

преди 1 месец

Кажи-речи само най-бедните и загубени арабесковци (Иран с 12 пъти по-малък БВП на глава от населението от Израел) са приятели с голташка Русия. Всички останали искат да вървят към приятелство с големите, развити батковци. Разбира се, Йордания не е сред богатите, но ще стане, ако поддържа близост със САЩ, а не с бедняци като Русия, Индия и подобни тотални аутсайдери. Иначе казано- разбира се, че ще помогне на Израел. Все пак юдеите живеят по тези земи от 4000 години преди христа.