71

Анонимен

преди 4 седмици

Арабаджиев , ти *** платен ще кажеш кой плаща за закъснението на камионите - НЕ куче продажно аз ще ти кажа кой плаща тези закъснения - ПЛАЩАМЕ ГИ НИЕ ШОФЪОРИТЕ ( ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА) благодарение на тъпата продажна държава и на такива *** като теб. Как не ви е срам да се правите на губещи и винаги ощетени . А когато ви се каже плащайте на ( работен ден ) ревете до небесата че няма шофьори . България НЕ заслужава достъпа до ШЕНГЕН заради такива като теб и другарите ти .

70

Точен

преди 4 седмици

А от членството в ЕС губим 16 млрд Евро на година - това е ежегодната печалба на западните банки и корпорации. Не произвеждаме български стоки, за да се продават чужди продукти.

69

ФАКТ

преди 4 седмици

Някой да обясни на координатора на европейските политики, че капитан Андреево е ВЪНШНА граница на ЕС и там Шенген не важи, дори и да ни приемат! Аман от калинки и роднини! Нашите шофьори чакат точно толкова колкото и чуждите!

68

Анонимен

преди 4 седмици

Вноската към ЕС Ще се увеличи до над 2-3 милиарда Загуби от задължителни неизгодни концесии, внос храни второ качество. ..Унищожено земеделие и зеленчукопроизводство. ....Унищожена индустрия. Премахване на мита, ако имахме граници. задължителен износ евтин ток от Козлодуй, не за българите. ...2 реактора закрити над 90 милиарда загуби. ..Огромни щети КВОТИ ТЕЦ 2 милиарди загуби. Мигранти............................Нов банков членски внос половин милиард.

67

Тагара-магара-ренков

преди 4 седмици

Това са 3 истребителя Ф-16. НАТО да се самосезира и да поиска сметка от Брюксел за пропуснатите ползи.

66

Анонимен

преди 4 седмици

Слугите на Русия и ЕС, видяхме на какво са способни вече 34 години, на тотално унищожение на българския народ и държава. От Младенов и Луканов до Борисов и Пеевски и всички БГ олигарски

65

Анонимен

преди 4 седмици

Когато Борисов, Пеевски и Доган бъдат вкарани в затвора тогава България ще е готова за Шенген и Еврозона.

64

Анонимен

преди 4 седмици

Хайде сега сметнете 12 години Оправление на Боко-тиквата по 1 милиард неприсъединяване към Шенген какви щети е нанесъл на България тоя Тиквар!!Защо не е в затвора ПИТАМ???

63

Златото е на

преди 1 месец

Канадска фирма, още 2 концесии. Проблемът при прием Евро, е колко от резерв злато ще премите под управление на ЕЦБ. Ще се разбере едва при преговорите за еврото, свършен факт. България няма никакво влияние с тези политици. 89 г. имаме налични в трезор БНБ 50 тона. По-късно даваме около 48 тона в Банка Англия. Много има за крадене от България при прием евро. Само си представете Киро, Борисов, Пеевски теглят стотици милиарди заеми като падне Валутен борд и ограничения, да е само това?

62

Вноската към ЕС

преди 1 месец

Ще се увеличи до над 2-3 милиарда годишно във връзка с нови лекарствени политики на ЕП и ЕС, и два регламента здравни на ЕС4. Загуби от задължителни неизгодни концесии, внос храни второ качество. Унищожено земеделие и зеленчукопроизводство. Унищожена индустрия. Премахване на мита, ако имахме граници. Неизгодни условия по ПВУ, ЛГБТ, задължителен износ евтин ток от Козлодуй, не за българите. 2 реактора закрити над 90 милиарда загуби. Огромни щети КВОТИ ТЕЦ2 милиарди загуби. Мигранти.

61

Анонимен

преди 1 месец

До Фют ... и ще се приравним в еднополовите бракове или в ,,смяната на пола ,,, или в употребата на дрога ...значи ...

60

Реалист

преди 1 месец

До Анонимен А от златото ,харизано на безценица ,колко губим в пъти повече ?

59

Анонимен

преди 1 месец

долу ес,шенген,еврозони и други пирамиди,фараони,измами и измамници

58

Западът

преди 1 месец

строи сухопътни граници, което означава, че предстои криза. Повечето хора, занимаващи се със истински бизнес, а не спекула и превоз второкачествени храни, пътуват със самолет. Един милиард лева са нищо за фирми близки до властта. 6 милиона български граждани ще страдат от непосилни условия свързани със сухопътен Шенген. Осъдени мигранти и неизгодни унизителни условия за България. Държава без граници и собствена парична единица е ТЕРИТОРИЯ. Колко губим ако ИМАХМЕ МИТА, като КРЪСТОПЪТ на Балкани?

57

Допълнение :

преди 1 месец

България губи 2,5 млрд от вноска в ЕСССР, откъдето получава само инструкции,забрани,заповеди и талибани.България загуби 1/2 от военния си потенциал,няма армия,няма въоръжение,няма сигурни граници.България няма бойни самолети за охрана на небето ни,но пък даде 5-6 млрд за бъдещи хартиени Ф-ки от СРАЩ и 1,5млрд за ретро джипки. България самоунищожи енергетиката си и купи бъдещи експериментални реактори от СРАЩ и подари нашите на Уссрайна.България загуби 1/3 от населението си от 89-та насам.

56

Анонимен

преди 1 месец

Cлaвa нa Уpcyлa, Pfizer ga й нacnopи koмиcиoннитe!

55

Как е, българи?!

преди 1 месец

Как е, търпеливи ***? Още ли купувате австрийски стоки?! Още ли ползвате услуги от австрийските компании у нас?! Колко още ще търпите да сте втора ръка хора? Да сте само потребители за тях, но не и пълноправни членове? Кефи ли ви да плащате по-скъпа храна у нас? Докато сте успани пред телевизора с ракийка в ръка, така ще ви клатят!

54

Митничаро

преди 1 месец

Гърците губят много по-вече, от това че България не е в Шенген, понеже всички държави около тях не са в Шенген!! Крайно време е да влезем в Шенген по суша

53

Анонимен

преди 1 месец

Бг не е нито за Шенген, нито за еврозоната.

52

ИСТОРИЯ

преди 1 месец

Какъв Шенген за ТИР-ве ?Министъра на МВР , Главния Секретар на МВР иГранична Полиция , Главния Шеф на Митниците , Главния Прокурор са Участвали в Контрабанда на Наркотици , Злато и Пари с Тежкотоварни Камиони към ЕС .Докато не ги ги Осъди СЪД няма да има Шенген .