34

Бспар

преди 1 месец

направете го 100 лв. За килограм стига да има балами да го купуват ,аз ще си купя пържоли от пуешко и малко наденички и за 30 лв 3 килца чисто месце а вие си продавайте агнешките кокаляци по 32 лв килото !!!

33

Не ядем

преди 1 месец

на Великден мазно агнешко. Вие вместо да обсъждате цените на преяждането. Погледнете инфлацията, която мина 60%, при някои стоки сто процента. Вижте безобразно повишените преки и косвени данъци. Това ве е скандално розов домат 9 лева килограма. Другото е гума и синтетика, която и животните не искат да ядат. Прекалихте. А идва борса ток и фалирало евро. Финансова и бюджетна политика са безобразни. Такова чудо е било при Виденов. А чиновници и депутати си увеличават заплатите с 300% от нашите данъ

32

Мнимия овчар

преди 1 месец

Хахахаха тоя овчар без овце, типичен измамник. Агнешко само македонско или гръцко, няма да стане както си го мислят нашите търговци и производители. Така навремето направиха и с черноморието, ден година храни, сега се молят за туристи. Та и с тоя на снимката така ще стане.

31

Анонимен

преди 1 месец

До Така е Много добре си го описал. Направо си е гнyсно, и аз не обичам такива мeса.

30

Анонимен

преди 1 месец

И пак е много предвид факта, че се колят мъжките агнета, които няма да се отглеждат за други ползи и биха били в разход ако се оставят, което значи, че са един вид отпадъчен продукт от фермите, така че не би трябвало да се иска толкова висока цена.

29

Чубанов

преди 1 месец

Максимална цена 15-20 лв. е нормално.Цените полудяха. Бойкот на българското агнешко.Македонското е по вкусно и на по добра цена.

28

Анонимен

преди 1 месец

По добре младо агне с ортаци,отколкото дърma овцца сам!!!Това беше за младите булки и мъжете вече на възраст,ама кореспондира и с великденската трапеза!

27

Така е

преди 1 месец

До Анонимен Напълно си прав. Аз не обичам месо от сукалчета - прасета, агнета и теленца. Това са зародиши и, тъканта е някаква лигава маса. Шилето да е над 30 килограма и прасето да е над 100 килограма. Това е вече месо.

26

Дончо

преди 1 месец

Аз имам пpace. Казва се Чорбар, викаме му Чорбо на галено. И кокошки. Жената работи в общината, носи и заплата, та си купуваме брашно, сирене за мекиците, туй-онуй друго. Наесен купуваме грозде, жената прави ракия. Жената като стане, нахрани кокошките, нахрани пpaceто, после ми прави закуска - мекици, сипе ми ракия и отива на работа. Като се върне, напазарува, пак нахрани животните, после направи салата, вади ракия от избата. Докато я изпия, жената сготвила вечеря. Така си живеем - идилия!

25

Хмм

преди 1 месец

Дали е румънско агнешко или българско е все тая. Агнешко и над 20 лева за килограм е извращение, при условие, че е само в задният бут има малко повече месце. Това не е чисто месо за 20 лева, а преобладаващо кокали, съединителна тъкан и лой.

24

Анонимен

преди 1 месец

Месото на агне под 25 килограма живо тегло не е добро това е моето мнение,диапазона 25-30 килограма са животните с узряло вече месо,оттам нагоре вече започва да прилича на овче,но все пак е въпрос на вкус,някой предпочитат и сукалчета!

23

Анонимен

преди 1 месец

Симеон Караколев е въздух под налягане - питам този *** кога точно през живота си е гледал агнета? Този е един наглец, меко казано некомпетентен! Защо ги каните такива мошенници, защо им давате трибуна?

22

СМЕХ....

преди 1 месец

Плюскането за простака на ВЕЛИКДЕН е много важно...ХАХАХА....!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

Много е това, не си заслужава.

20

Анонимен

преди 1 месец

ЗЛАТНО АГНЕШКО НЕ ЯМ----ДА СИ ГО ЯДАТ ПЕЙ.ЗАНИТЕ И ДА *** ПОСЛЕ ДОЛАРИ....ХАХАХА ...

19

Анонимен

преди 1 месец

аз го вземам под 14 лв сукалче заклано същия ден, па вие яжте за 30 от държавния резерв на любимия ви ФАЩ

18

Гладен Китае от Ухан

преди 1 месец

Заложете на Кучешкото - Кучето яде Главно Месо - а Агнето - Трева!

17

Анонимен

преди 1 месец

Хм, какъв чобанин да е 8-цата след като не му е ясно, че между агнето и овцата стои шилето. А за килограми при тия животно хал хабер си няма.

16

Един

преди 1 месец

В Румъния (Калафат) агнешкото е 10-12лв/кг.И те са в ЕС и ние.

15

До 8

преди 1 месец

7 кг агне е на 10 дни. Хранително е зрялото месо, което ще рече поне 45-50 кг и поне 5-6 месеца на животното. Ядете агнета на месец и пилета на 45 дни и се чудите после защо сте болни и с триста мъки я докарате до 60 г. я не.