75

Анонимен

преди 3 седмици

Ужас! А демократичния свят си мълчи като .....ка...

74

Анонимен

преди 4 седмици

Ще се справят, не прибързвайте с радостта.

73

Анонимен

преди 4 седмици

Как всичко се връща

72

Анонимен

преди 4 седмици

Блатата се надигат и скоро ще ги погълнат Блатниците Невината кръв ще бъде платена

71

Анонимен

преди 4 седмици

оркс го заля вода мордор москва ще е блато

70

Анонимен

преди 4 седмици

замина завода за бмп 3 дори Бог ...Съдбата ...Природата кой в каквото там вярва ... е за Украйна

69

Анонимен

преди 4 седмици

Вълната, която върви към Курган е с дължина между 30 и 50 км

68

Анонимен

преди 4 седмици

Ще намалее наводненивто.Оказа се,че opkите били хора,а не вид делфини обаче Мордор го няма на нито една карта.От укро пропагандата да спират странните гъби!Наказанието е по-скоро за Казахстан,защото са правили сатанински ритуали.Водата отмива грехове.

67

Joe

преди 4 седмици

Нямат ли специални ултрамодернихипербезаналогови Рокетс рашките ,които да спрат наводненията с високоточни попадения ?!?

66

Анонимен

преди 4 седмици

И тия ли ко-му-не-та унищожават поминъка и домовете на хората. Геоинженерните си творения пробват и явно язовири изпускат. Нещо много по китайски започнаха.

65

хехе

преди 4 седмици

Генномодифицирани гризачи с помощта на антируски настроени бобри,вероломно са издънили речните диги в Русия! А след оттеглянето на водите се очакват и бойно настроени украински комари,лабораторно обучени на кръвосмучене само към руснаци!

64

Е,бравос

преди 4 седмици

Кметът на гр.Орск Сергей Косулица , преди наводнението правеше репортажи как всичко е наред,пренебрегвайки опасността от пробив на дигата.На 3-ия ден тя проби ,а на митинга срещу него,кмета изпрати милиция и заплаши с прокуратурата своите съграждани.Оказва се,че семейството на неговия син е заминало в Дубай,където са купили имот за 30 млн.рубли,а внуците вече учат по английска програма в местно у-ще! Изглежда скоро време Косулица ще се присъедини към тях..

63

Mdam

преди 4 седмици

Това от снимката са къщи наводнени в САЩ, най-вероятно Флорида. Руските ватенки в сибир живеят в керпичен коптори или панелки без тераси (заради студа). Но да покажем и ние някоя снимка от запада.

62

Анонимен

преди 4 седмици

Господ Бог им изпраща потоп след потопа, за да ги накаже за греховете. А Путин се бие в гърдите, че е християнин ортодоксален, а напада и убива. Война водена само на територията на друга държава. Лъже руския народ, че се защитават от нещо, а това нещо никога не е нападало

61

SHOP IN Sofia

преди 4 седмици

кАде денАхте Марчето Захарова?

60

Анонимен

преди 4 седмици

Това е част от победната тайна операция в дълбокия руски тил, проведена от шепа украински патриоти! Идва краят на ...

59

Анонимен

преди 4 седмици

Цъ, цъ, цъ е нали летеха поповете с иконите? Това не помогна ли? Що така пак ве кАпейки, що кво и да направят колхозниците все нищо не става, освен бомби и мизерия?

58

Магелан

преди 4 седмици

Шок и ужас.Нищо случайно няма.Господ забавя но не забравя какво направиха руснаците като като разрушиха 2 големи язовирни стени на два големи язовира в Украйна и се издавиха стотици деца ,жени и старци и остави месец без вода хиляди хора.Всичко се среща.И не е далече деня когато същите Руснаци който си избраха Путин отново за президент ще му отделът главата.

57

Анонимен

преди 4 седмици

На север ледоход няма, на юг снеговете се топят. В град Томск - 8 университета!

56

Анонимен

преди 4 седмици

Хайде сега глупости: Господ гледа отгоре, вижда какво става с Украйна и за наказание изпраща в областта южно от Западен Сибир и източно от Урал море от вода с височина до 6 м! Ама защо заля с тази вода и Казахстан, където над 110 хил, души са без покрив, наводнението е там от март и само в град Петропавловск над 1000 сгради са наводнени. Но за това страхотно наводнение медиите мълчат! Говори се за войната в Украйна и за тази в Близкия Изток!