26

Топчо

преди 1 месец

Пратка по автобуса едно време вършеше работа.

25

Бспар

преди 1 месец

Столичанин а не Софиянец, софиянци умряха 89 г.

24

Похвално

преди 1 месец

Какво престъпление само, МВР преизпълни задачата за цялата 2024г, с тези заловени наркотици заслужават и по един медал от тенекиена консерва.

23

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21 До 13, толкова си гл*yпав и ограниченКато от една епруветка са ви правили всичкото евроатлантик и умнокрасив - агресивни, истерични и прости - единственото нещо на което сте способни да лепите етикети, а най-вероятно и те са ви написани на листче. Всяко ваше включване по каквато и да е тема се свежда до ползване на 10-на думи. Толкова ви е речника и капацитета

22

Анонимен

преди 1 месец

До 23 явно е била някоя леля на касата ... Бях служител 6 месеца в такава компания. Като имаше нещо съмнително, само ми лазваха "по-добре недеййй". Защо иначе тухли снкока, пакетимпо 1 кило трева, пистолети, дори един път съм сигурен, че беше калашник, а не лампа - редооовно.щ

21

Анонимен

преди 1 месец

До 20 проверяват, ама друг път. А и имах един, дето проверяваше, а аконвидиннешо, тинго връщаше инказваше "не мога да пркема пратката". След две минути новнопит интака, дорде не е точно ;)

20

Анонимен

преди 1 месец

Никакво въображение нямат. Смятай за какви глупави хора става въпрос щом от пратката се носила миризма. Човека завил ганджата в найлонова торба и праща.....Нищо за другия път ще знае.

19

Анонимен

преди 1 месец

Гешев, кво стана бе? Още ли си изгубен в превода за документите от Барселона на шефа ти Тиквата? И защо те изрита като мръ сно коте, след като те употреби?

18

Анонимен

преди 1 месец

До 13, толкова си гл*yпав и ограничен, че даже не можеш да напишеш нищо от свое име, а трябва да откраднеш каквото аз съм написал! А неудачниците сте вие копейките, и това всички го знаят - да си видял успяла и забогатяла копейка някъде? ХАХАХАХ

17

Анонимен

преди 1 месец

Че тия куриери нали ги проверяват кво увиват ,освен ако не са и платили

16

Анонимен

преди 1 месец

В офисите по морето, като се чуе слух, че имало да проверяват с полицейски кучета, спадар практите с 15%-20%. Па ако се пуе, че се отваря...

15

14

преди 1 месец

Ее защо downvote? Просто винказвам, как бяха нещата.

14

Анонимен

преди 1 месец

До 11 - Тя и статията толкова ти казва. Ако реално е арестуван, само защото е бил получател, то дори и най-пияния служенен адвокат ще го оправи за 10 минути. А наеме ли си свестен такъв, няма да смеят да го барнат в близлата година.

13

Сифилиско

преди 1 месец

До бониПроблемът е че на много места не е изобщо легализирана, а само декриминализирана. За България нямам много какво да кажа, освен - тука е така.

12

Анонимен

преди 1 месец

Тук пишат, кооко глупав било и прочие, в коментарите, но истината е, че малките, шанаджийски количества пътуват точно така. В гимназията, мой приятеш си заработваше тска парипки. Всеки един имаш по една пратла във всеки офис. Събира го, отива на едно място, звъни му телефона, ела тука и по 10 лева за пакет му даваха. Правеше си по 1500 лева 2007-***, много добре му влизаха.

11

бони

преди 1 месец

навсякъде я легализараха, само тука гонят кокошкари

10

61

преди 1 месец

Може да е нагласена работа. Първо, не е било добре опаковано за да мирише и бъде открито и второ, всеки може да бъде записан като получател.

9

Анонимен

преди 1 месец

До 2 За 20 грама мара? Виж сега! Ако е кила-кила разбирам, ама това вероятно му е било на човечеца за месеца за лично или "стартовия пакет"

8

Анонимен

преди 1 месец

До 3 - Аааа ха ха ха .. Ох драгата ми "интилигенциъ" ...

7

Анонимен

преди 1 месец

До 1, същинска пропаднала копейка - всичките сте такива - неудачниците на обществото