155

Ако

преди 2 седмици

Си на 15години може да облечеш така но трябва да се сьобразява с годините си

154

Реалист

преди 2 седмици

90%? Демек пускаме някакви евтини хвърчила да изтощят системата и после 1-2 истински ракети да всършат работа.

153

Анонимен

преди 2 седмици

Повечето беше свалено от британски и американски изтребители само че.

152

Риторика

преди 2 седмици

С това изпробване на оръжия,с войните,които се водят,с взривяването на северните потоци ,на този фон опазването на природата,борбата с климатичните промени,зелените политикиМАЙ ГУБЯТ СМИСЪЛ.Защо няма протести,защо Грета и т.н.зелени си затварят очите?Природата ,климата,а животът на хората не струва пукната пара.

151

Сандо

преди 3 седмици

Иран предаваше по телевизията в реално време изстрелването на дроните и на балестичните ракети. Израел и запада знаеха поне 5 часа предварително какво идва към тях и бяха подготвени. Въпреки всичко 10ина ракети не от най новите разработки изтрескаха две въздушни бази в самият Израел. Мисля че и на малко дете му стана ясно че САЩ и Израел вече не могат да правят каквото си искат защото ще има Ох-боли

150

Анонимен

преди 3 седмици

Във иран приветливо ще ти резнат зелника ако кажеш грух

149

Анонимен

преди 4 седмици

"Сещаш ли се какво ще остане от Иран, ако 300 ракети и дронове го ударят едновременно - ще остане пустинята." - Поредното доказателство, че в тоя сайт постоянно пишат хора с нулева обща култура. В Иран има и пустини, но иначе страната е огромна и там има всичко. Това не е държава от типа на КСА, Йордания, Сирия, Египет или Ирак. В Иран има страхотна природа, планини, прекрасни ски курорти дори. Казвам ви като човек който е бил там. Хората са нормални и приветливи, а не като заядливците в Израел.

148

Истина

преди 4 седмици

колко да е добра защитата, пускам 1000 фалшифи ракети с малък заряд, после пускам още толкова истински и ще видим дали имат достатъчно за да спрат всички, след ден пак още толкова и ще плачат и те като волдемор зеления на сащ дайте ни ръкети че и съдраха...

147

Крайно време е...

преди 4 седмици

До полковник Колев.....На глупаците да не се дава гласност! За което учтиво се обръщам към администраторите на този сайт!

146

А сега предстои

преди 4 седмици

Израел да тества Иранската противовъздушна отбрана!

145

някой

преди 4 седмици

90% свалени - според казаното от Израел. Разстоянието от Иран до Израел е голямо и ракетите са многостепенни. Голяма част от "свалените" ракети всъщност са отпаднали междинни степени. Съшо така от многото изстреляни има известна част хиперзвукови, които са преминали безпрепятствено разните му там куполи на ПВО-то. А итносно ПВО-то на Иран, то никак не е за пренебрегване, има стара история и макар около него да не се шуми много, е добре развито.

144

Анонимен

преди 4 седмици

Да 142. Иран също има ПВО системи и дори да не са толкова ефективни като железния купол проблема е че целите в Иран са разпръснати на различни места а в Израел всичко е почти на едно място. Едно е да изпратиш 5000 евтини ракети към една цел и друго е 5000 скъпи снаряда към 10 цели например.

143

Кольо

преди 4 седмици

Абе с евреите е опасно да се ***. Светът помни, как през 67-*** за 6 дни направитова, което Хитлер направи с Франция и това, което рашките не успяват вече 2.5 години.

142

!!

преди 4 седмици

До Анонимен 138.Ако Иран се опита да направи подобна атака, Израел ще отвърне със същата такава атака.Само че Иран няма такава противовъздушна отбрана и попаденията ще са близо 100%Сещаш ли се какво ще остане от Иран, ако 300 ракети и дронове го ударят едновременно - ще остане пустинята.

141

полковник Колев

преди 4 седмици

Крайно време е Иран да има атомни ракети и бомби....

140

Анонимен

преди 4 седмици

ЗАЩО ВЧЕРА БЯХА 99 ПРОЦЕНТА А ДНЕС ПАДНАХА НА 90 ПРОЦЕНТА, ПО ДОБРЕ ПИШЕТЕ ИСТИНАТА

139

Никой

преди 4 седмици

Свалили 90 процента. На каква цена.......Иранците не са случайни....А втори фронт за война с Иран Русия . Може китайците да отворят трети фронт.. И кво ще правят тогава. Леко да добавим и лудия от северната час на Корея. Луди алчни хора управляват света.

138

Анонимен

преди 4 седмици

"Железен купо" работи добре, но тук въпроса е колко време може да издържи? Все пак ракетите за него не са неограничен брой и ако Иран например продължи да прави подобни атаки всеки ден, на кой ще му свършат първи ракетите? На Израел или на Иран?

137

Дедо Попе!

преди 4 седмици

До popa ot razgrad.....Що не си гледаш кандилцето, ами си се захванал с работи, които не разбираш? Едно е да нападаш, съвсем друго да се защитаваш. И на Иран му предстои да се запознае с тази максима.Освен това, вече и Израел ще си има едно на ум и няма да позволи повторна атака.даже мисля, че ще има превантивен удар.За съжаление насилието ражда насилие!

136

Логичният въпрос е:

преди 4 седмици

Ще може ли Иран да прихване и унищожи над 90% от 300-те крилати ракети и дронове, които Израел би му изпратил в отговор?