99

Велес

преди 1 месец

Има едно определение.... ТОТАЛ ЩЕТА.... на това се превърна... Каквото човек сам си напраяви, никой не може да му направи!

98

Анонимен

преди 1 месец

Нито е разследващ,нито е журналист. Просто е един рупор на подадените му от МИ 6 и ЦРУ текстове. В България има толкова много за разследване, но наш Христо си стои уютно във Виена.

97

български избирател

преди 1 месец

Не те искаме в България...стой си там в мишата дупка и мишкувай за радост на господарите ти!

96

продажноГювенде

преди 1 месец

Старх лозе пази...има защо да го е страх!!!Когато си далГъза си под наем на ЦРУ и МИ-5.

95

ха-ха-хи...верваме

преди 1 месец

Много ми е тъжно...тозиТУЛУПима основание да се страхува...многоЛайна еИзсрал против Родината си...!!!!

94

мдааа...мухльо...

преди 1 месец

Предателят се страхува !!!!

93

Наблюдател

преди 1 месец

В държавата на руските мекерета Боко, Шиши и Резидентна, нормално е да се страхува. България е все още руска губерния. Единствения "цивилизационен избор" е, че гореописаните крадат еврофондове.

92

Анонимен

преди 1 месец

Абе ***. Кой се интересува от фалшификатори и мошеници?

91

Смешник

преди 1 месец

Този само си измисля разни конспирации! Никой не се интересува от него и интригите, които плете непрекъснато. Смях. Никой не го търси и преследва, ама той за по-сигурно се крие. Явно такъв му е номера да си вдигне акциите пред господарите си.

90

Дивуй

преди 1 месец

До49 На гусин Грозев топките са му станали като стафидки тия дни.Но вероятно той си измисля разни конспирации, че нещо не е интересен вече и парите като намалеят става кофти.

89

абе

преди 1 месец

Този *** не е толкова глупав, колкото изглежда, добре е схванал обичта на сънародниците си. Но той винаги е бил тарикат. Цял живот кара на грантове от началниците, даже някаква награда му дадоха, пък и наева Навалная пред мъжа й дето се вика, докато оня *** се правеше на опозиционер.

88

malgiorno a tutti

преди 1 месец

Няма такова нещо като щатски или британски агенти, ние сме в един съюз с двете държави и има непрекъснат поток на информация, в двете посоки. Има долни, прокажени гоморашки агенти за отстрел, или, най-малкото, депортация в запечатани вагони (според гомораша сме врази, 'га че ли му пука на някой, а моите надежди са в един момент да прекъснем едностранно дипломатическите отношения със содомасква, да пратим пацулицата в споменат вагон я в српско, я в Турция и комуникацията да минава през Япония).

87

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е най големия платен лъжец,каза Волгин ,и не е никакъв журналист

86

Ха-ха

преди 1 месец

Тъй се затъжихме за Грозев,направо примираме!Абе да си коландисва Навална и да наляга парцалите,че Петров и Боширов само него чакат!

85

Анонимен

преди 1 месец

Кой паго чака да си доде

84

Глиган

преди 1 месец

До 89:Прав си, но има по големи Твари това е укро- български фашист.скоро ще бягат към родината на бандера, Фащ и канада.

83

Христо Христов

преди 1 месец

Па да не си идва. Насила ли да го караме? Много хора не искат по една или друга причина да си идват в България.

82

Ами, струвало си е

преди 1 месец

До Анонимен Как да не си е струвало. Милионер е, пазят го, като рохко яйце. В същото време, бабичките по селата, няма кой да ги пази и дават всичките си пари за лекарства. С други думи - със или без страх, този човек ще продължава да си живее по- добре от 99,9 процента от българите. Но, пък той отдавна не е българин. Само произходът му е такъв с което доказва, че най- гнусните твари, произлизат точно от българи.

81

Бай Ганьо

преди 1 месец

Да си седи там. И ние не го искаме тука

80

Анонимен

преди 1 месец

Така е то.Предателите и продажниците живеят в страх.Да го пита човек струвало ли си е да се продаде като го е страх до *** да иде.Не е зле и другите русофоби да се замислят,колкото и да ви плащат,не е достатъчно