115

Анонимен

преди 4 седмици

доста смърт покрай бизнеса с оръжия и територии, алах мъст би прауд

114

Името на Аятолаха

преди 4 седмици

Не беше ли Али? Не помня да се е прекръствал на Саладин, или нещо е слънчасал?

113

Анонимен

преди 4 седмици

Недейте забравя че Идеолозите инженери ислямизиращи Европа със икономически бежанци са от ашкиназосафаридско-хазарски пройзход Джордж Сорос е най ярката фигура, Бернар Леви, барбара Спектра и още куп подобни,а и много европейски предатели участват в това.

112

Тео

преди 4 седмици

Някой би ли му взел тюрбана на тоя и да го накара да си го изяде?!? Благодаря предварително! Същото се отнася и за бомбетата на тия с плитките.

111

Иванов

преди 4 седмици

Тая *** да се благодари че евреите още търпят там да живеят палестинци араби и мюсюлмани защото от хилядолетия е имало такива там но вече Израел доминира там и другите трябва или да живеят с тях или да се пръснат в региона

110

Гражданин

преди 4 седмици

4алми вместо ***

109

Гражданин

преди 4 седмици

И защо точно на мюсюлмани? Май някои *** трябва да бъдат резнати, за да мирясат.

108

Анонимен

преди 4 седмици

Той на статиста може да Юлайдуму "юрусалим"Поздрави от прадядо

107

malgiorno a tutti

преди 4 седмици

По-скоро ще видят свинарника на хълма, ал-Акса, сринат / взривен и терена почистен за издигането на третия храм :).

106

До 115

преди 4 седмици

А и слабоумните си служите с обиди и пропагандни клишета, с каквито са пълни и твоите хора. Липсва ти фактология, защото си невеж, така че спирам да се занимавам с теб. Гледай шоуто в Газа и си скуби косите от злоба.

105

До 103

преди 4 седмици

Слабоумните се прехласвате по исляма, защото примитивната му доктрина отговаря на примитивната ви природа. Гледай си там великите и древни палестинци и не се занимавай с българите.

104

До 103

преди 4 седмици

Слабоумните се прехласвате по исляма, защото примитивната му доктрина отговаря на примитивната ви природа. Гледай си там великите и древни чашест

103

Анонимен

преди 4 седмици

само бой по евррейскатапапплач

102

Анонимен

преди 4 седмици

"Изучавал съм материята дълги години" - Ахахахах! За години изучаване само толкова ли научи? И все грешното! :)) Сега очаквам също да ми кажеш, че "Българите от никъде не са дошли, а те са си били винаги на Балканите!". Това го казват всички cлабoyмни!

101

До 97

преди 4 седмици

Хващай раничката и заминавай за Палестина да се бориш срещу злите евреи. Очевидно си съучастник на терористите. Ислямът трябва да бъде и ще бъде унищожен.

100

До 98

преди 4 седмици

Невежо момченце/момиченце си. Сега би било добре да предоставиш средновековен писмен извор, в който се говори за "прабългари".

99

До 94

преди 4 седмици

Как се наежи! Не се чувствай неудобно от невежеството си. Седни и чети, човек се учи, докато е жив. Потърси оригиналния документ - "Именник на българските КНЯЗЕ". Разбира се, свободен си да представиш средновековен писмен документ, в който българските владетели са наречени ханове (без мистификацията, наречена джагфар тарихи,моля!) Изучавал съм материята дълги години и досега не съм намерил такъв, но кой знае...

98

Анонимен

преди 4 седмици

"Не знам пирони ли трябва да ви набиват в чугунените глави? Козелът го е казал пределно ясно: иска да завладее свещения за християни и юдеи град Йерусалим и да го направи мюсюлмански." - Ти защо не се гневиш, когато израелците искат да го направят само еврейски? Къде беше? Защо не вpякaше? Защо са ти двойни стандартите? Ахаааа, защото си евреин и пишеш от името на християните!

97

Анонимен

преди 4 седмици

"И кога точно Палестина е била арабска земя и как е станала, я припомни???" - Пич, то и днешните българи не са с генетиката на пра-българите. :))) Пак питам, това значи ли, че България не съществува? И че според теб може би никога не е съществувала? То Палестина и еврейска не е била. Точно и конкретно пък Газа никога в човешката история не е била еврейска. Дори по времето на Царство Израел не е била еврейска.

96

Анонимен

преди 4 седмици

"Терористите са тия с коланите, които крещят "Аллах Акбар" и убиват невинни" - Къде са тия "невинни" за които говориш? Невинните са палестинците! Твоите "невинни" защо им убиваха децата? Защо им разрушаваха кварталите? Защо ги затваряха в затвори без причина? Нали уж са "невинни"? Къде ги видя тия "невинни"?