43

Ахъ

преди 1 месец

Та така, ще гледаме по ТВ как хора с маски горят или тъпчат знамето на Израел и САЩ, изливат кока-кола по асфалта и толкова. Всяко обяснение за действията на САЩ и Израел е в Талмуда и без това там си пише, че г оит е може да се уб ив ат и това не е грях, а призоваването за "А мел ек..." си беше заповед за избиване на всичко до магаре и кокошка...

42

Ахъ

преди 1 месец

Война между Израел и Иран няма да има! Може само демонстрационни атаки, заради политическото статукво. Персите (пети век пр. н.е.) и Османската империя (от католическите клади през петн. век) са спасители на евреите. Сега там където са подземните ядрени инсталации в Иран живеят юдеи, а пък в Турция живеят едни от най-богатите еврейски родове с голямо влияние в държавата. Джамията Ал Акса не представлява интерес за шиитите, тя ще бъде съборена и за месец-два ще се построи третия соломонов храм...

41

Анонимен

преди 1 месец

И как да бъде. Исламизмът и рисизмът са две страшни и терористични идеологии за завладаяване на останалите. Кога не са работили заедно? Тези идологии трябва да бъдат заличени!

40

прогресивноОГЛУПЯХМЕ

преди 1 месец

СЛЕД 130 ГОДИНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРОДУХВАНЕ НА ЧЕРЕПИТЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ДЯДО БЛАГОЕВ, ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ НЕЩО Е ОСТАНАЛО ВЪТРЕ ? ЧОВЕК ЖИВЕЕ ДОБРЕ, КОГАТО Е ОГЛУШАЛ ЗА ВСЯКАКВА ПРОПАГАНДА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИДВА ОТ ИЗТОК, ОТ ЗАПАД, ОТ СЕВЕР ИЛИ ЮГ, ОТ ГОРЕ, ИЛИ ОТ ДОЛУ, ОТ РОДНИНИ ИЛИ НЕПОЗНАТИ ! СЛУШАЙТЕ СИ СЪРЦЕТО, СЛУШАЙТЕ СИ ВЪТРЕШНИЯ ГЛАС, ИЛИ ИНСТИНКТА, ИЛИ БОГ ЙЕХОВА, ИЛИ НЕЩО КОЕТО ИДВА ОТ МАЙКАТА ПРИРОДА ! ЗАЩОТО МЕДИИТЕ, КНИГИТЕ, УЧИЛИЩАТА, УНИВЕРСИТЕТИТЕ, БИЗНЕСИТЕ, ВСИЧКО Е ПРОПАГАНДА !

39

Кравар Евроатлантик

преди 1 месец

Иран беше хубава държава едно време, после я подхванаха мусулманите и сега каква стана...

38

Анонимен

преди 1 месец

Хаха, Иран е стратегически СЪЮЗНИК на Русия, Исраел е СОБСТВЕНИК на ФАЩ, главния бандит в силовата групировка НАФО

37

Петър Илиев

преди 1 месец

Какав ти журналист е тоя! Абсолютен краварски ***, *** !

36

справедлив

преди 1 месец

Мразя напълно безплатно всички кравари ,евреи и укропи.С предимство са краварите и евреите.Укропите са просто едни продажни техни слуги.

35

неразбрал

преди 1 месец

От къде го намерихте пък този вмирисан дърт краварски прислужник?Този склерозирал старчок едва ли знае че е журналист...Ако въобще съществува такъв екземпляр...

34

Руя

преди 1 месец

Евреите са *** които трябва да се изчистят.САЩ,Великобритания,Франция и Германия са алчни недоразумения,които съсипват спокойствието на цялата планета.

33

Анонимен

преди 1 месец

До Sata NATOпсихиатрията явно се е изпразнила от пациенти

32

Sata NATO

преди 1 месец

Израел утрепа седем ирански генерали и в отговор Иран утрепа четирима случайни йордански граждани и скръцна със зъби: Считаме казуса за изчерпан, да не сте посмели да ескалирате!

31

82-ОМБР

преди 1 месец

До 28 Да де,но света видя,че исляма не обича рашистите! За справка: Крокус сити хол-part 1

30

Някой

преди 1 месец

Ще изпратят помощ само на Израел. Отдалече се вижда,че Израел са им по важни от Украина.

29

Анонимен

преди 1 месец

а Израел като напада в Сирия и Ирак наред не нарушава ли чужди въздушни пространства, експерте по двуличието?

28

До Аятоласи в Русия

преди 1 месец

мечтата на всички левичари - швейцария, бенелюкс, франция, германия, дания, скандинавските страни - където има повече джамии от църкви вече, изведнъж се оказва опасна за руснаците, чак им се подигравате вие - градските десни нeoкомyнucтu. ми ето - догонват ви, интегрират мюсулманите, махат поповете и слагат джамии. като писа "рефюжийс велкам" във фейсбука нямаше проблем, нале?

27

Анонимен

преди 1 месец

Жалки форумни диванни уркофили!!! ;)

26

Аятоласи в Русия

преди 1 месец

Скоро Путин ще закрие църквите и половете и ще назначи ход и и аятоласи.... Честито..!!

25

Христо Христов

преди 1 месец

Русия трябва да даде ракети, та също като Украйна, Иран да води прокси война!

24

Анонимен

преди 1 месец

Я "СатаНАТО" бил още тук, а тъкмо си помислихме , че е на Източния Фронт и громи Русия!