22

Копейкин е прав!

преди 4 седмици

Геноцида над народа на Палестина се подминава с мълчание,обаче щом евреите получат от собственото си лекарство пищят до небесата!

21

Познавам

преди 4 седмици

ген Ат. Запрянов още от капитан. От село Драгойново е, но това няма значение. Друго е важно. Като свързочник беше много кадърен офицер. Завърши ВА в Москва, с което много се гордееше, и само руски вицове разправяше. И изведнъж, о чудо - пръв натовец се извъди!?

20

Анонимен

преди 4 седмици

Надухте ни главите,че Холокоста бил измислица на руснаците,а сега ни карате да подкрепяме евреи?!Я си гледайте работата!!!Едните ни наричат "неверници",другите -"гои".Ние там място да св бутаме мвжду шамарите нямаме!Ако ще сме съдии казвайте...тогава е друго.В случая Израел е ударил по иранско посолство,което е абсолютно забранено и иранците са отвърнали.В този случай правото е на иранците.Точка.

19

Анонимен

преди 4 седмици

Според лидера на Възраждане Костадин Костадинов наблюдаваме двойни стандарти във външната политика на България. Според него израелската атака срещу иранското посолството в Дамаск е подмината с мълчание, а отговорът на Иран към Израел е бил незабавно осъден от МВнР ------ Никак не харесвам Коци, обаче няма как да не призная, че тук е абсолютно прав!

18

тоти

преди 4 седмици

Нашите политически смешници се изказаха формално,като всичко което правят до сега..жалки комедиянти!!

17

Анонимен

преди 4 седмици

Къде са дпс?

16

Анонимен

преди 4 седмици

Добре, че го има фейса, че да разберем какво си мислят дребните душици, от чието мнение иначе никой не се интересува.

15

Анонимен

преди 4 седмици

Призракът на евроболшевизмааа.:) Много се успокоих, че Иран няма да ни напада. Пък и Русия май и тя се отказа да ни превзема, а и армията е на щрек. Аз не знаех че имаме армия, ама ок, значи всичко е наред. :)

14

Анонимен

преди 4 седмици

Мен повече ме вълнува къде Путин дяна Марийка Захарова след последната и пиянска изцепка в едно ток шоу с журналисти. Дано не е самоубита. Много я съжалявам. Да те карат да лъжеш зорлям публично обществеността, ами всеки на нейно място би се пропил. Лавров докъде я докара, пак дотам, но поне ще го пенсионират. А на Марчето и е рано за пенсия. Дано поне е жива..

13

Анонимен

преди 4 седмици

У нас никой не се е притеснил. Какво раздухвате нещо, което фактически не ни засяга. И Украйна не ни засяга, но важното е да се насаждат страх и паника. Това е задачата на медиите. Видите ли, Иран ще ни нападне, но първо Русия и затова е толкова важно да сме в НАТО. Че иначе....

12

Анонимен

преди 4 седмици

Копейките наизустяват по една нова дума на месец и започват да в я ползват за щяло и нещяло, най-често извън контекста. Защото са буквалисти. Сега на мода е "наратив"))).

11

Анонимен

преди 4 седмици

Какво посолство е било това? Генералите не висят по посолствата. Бил е военен щаб, маскиран като посолство. Ясно е защо са го думнали. Израелското разузнаване е сред най-добрите в света. Не разбирам какво ги боли копейките за тези генерали. Просто комплексарите на Коцето пак вдигат шум, да бъдат забелязани преди изборите

10

Анонимен

преди 4 седмици

Единствено Възраждане се обяви против страните, в които има български диаспори: Израел и Украйна - и защитава Иран, където не живеят българи. Посолство, което в бъкано с генерали, не е никакво посолство, а военен щаб. Табелата отвън е за камуфлаж. Всъщност израелците са улучили военна цел, а говорителите на Възраждане са завършени и.d.и.о.т .и - ***, предатели и ислямисти като Путин.

9

Анонимен

преди 4 седмици

Единствени Възраждане изразяват независима и честна позиция. Всички други лавират или направо си слугуват на Вашингтонския пропаганден наратив.

8

Анонимен

преди 4 седмици

"Няма непосредствена заплаха за България"---------------Не разбирам защо изобщо ни информирате за това. За бавноразвиващи ли ни имате?

7

Анонимен

преди 4 седмици

Щом мейнстрийма казва,че Израел е непобедим значи е така!Само,че излязоха някакви новини,че ракетите не са свалени на 99% и има големи загуби...при следващ рейд ще е по-зле със сигурност.

6

Цион

преди 4 седмици

Браво на всички шабесгоим, подкрепящи Израел!

5

Анонимен

преди 4 седмици

Същото очаква и дроновете и ракетите на държавата- kochina Русия..След две три седмици от Великобритания пристигат в Украйна лазерни ,противоракетни системи и ще стане весело, за руските сви.не !!!!

4

Анонимен

преди 4 седмици

Иран имаше право да отговори за нападението над иранското посолство в Дамаск!

3

Анонимен

преди 4 седмици

Не мисля, че някои би се осмелил да провокира България.