89

Села нема да имавече

преди 4 седмици

До селянинОвчете ще ги забранят оти пръцкали (инче изтрелват по 1000 ракети и 100 хиляди снаряда с обеднен уран на ден ) и ще ядем лабораторно месо и млеко от бобулечки. Компирите ще ги внасяме от Египет и ще са само дин сорт другите сортове ще са нелегални и забранени. Водата ще стане собственост на некой от "Картела" и нема да може да я ползваш ...

88

Анонимен

преди 4 седмици

До 2028-а се очаква *** над 40% от населението няма да има достъп до доходи и храна, а до 2030, поне 65%.

87

Анонимен

преди 4 седмици

86: мое бе. До 10-тина години bot-овете ще могат да се обучават на каквато работа поискаш. Ако имаш пари, купуваш си един и си го обучаваш да ти гледа овцете и да ти копа компири. Сигурно ще може и да ти свири на гайда.

86

селянин

преди 4 седмици

ии мое ли да копа компири и да пасе овце

85

Анонимен

преди 4 седмици

Марков: за Tesla trucks чувал ли си? За нашите пътища ще са им необходими година-две трейнинг. Но, то до тогава реално се очаква AI да стане AGI. Тогава вече ще може да се справя с абослютно всякакви обстоятеслтва по пътищата и няма дори да има нужда от много допълнително обучение, освен за регламентите по пътищата в страната ни.

84

XuTbP5bP

преди 4 седмици

Особено на неграмотни вестникари...А, чакай, то, youtube им взе работата на тях преди години, после Twitter, после те почнаха да се натягат и те там.

83

КаскетЯ

преди 4 седмици

Много лошо ве, масово копейкажиите губят работа щото ИИ *** мнго по добре от тях!

82

Груйо Михалов

преди 4 седмици

ИИ е просто една мошенгия. Шарлатаните измислиха как безнаказано и хитро да крадат авторско право. Всичко което някой направи на компютър някъде по света веднага става собственост на "ИИ. От над 10 години купират всичките човешки активности в нета и ги присвояват представяйки ги като творба на Изкуствения Интелект. Е сега и трета световна война да понамалее малко карбоновия отпечатък , а сечта в Амазонка тече с мащаби една Швейцария на година като площ-реалната причина за промяната на климата

81

Каинов комплекс

преди 4 седмици

А ние, Възрожденското ЛГБТ, какво печелим от това?

80

Анонимен

преди 4 седмици

Спокойно, програмистите могат да станат плочкаджии - не е по-трудно, а заплащането е същото, че дори и повече. Не е престижно, но и това ще се промени.

79

anonimen

преди 4 седмици

До МарковTova e lesno

78

Анонимен

преди 4 седмици

До програмистНе знам за в БГ дали не са дорасли но тук в Сащ много бързо се развиват нещата и вече внедряват гласови асистенти не само да си пишете съобщения и със дигурност ако някой ти направи демо как си говори с AI (ии) мисля че ще си промениш мнението

77

до програмист

преди 4 седмици

Толкова си програмист и ти! Факт е, че ChatGPT пише почти отличен код на Junior и Mid ниво. При това на практика веднага! Вместо да обучават 3 джуниъра, защо да не ползвам чата?

76

КТТ

преди 4 седмици

Еми принципа е както модерните трактори с климтик замениха Белчо и сивушка.Прогрес . Неообходима е реорганизация на цялото човечество,нещо като поредна революция.Материя има в изобилие за всички ни.И така трябва да е.

75

програмист

преди 4 седмици

Значи от около 40 години се занимавам с компютри, 28 години от тях професионално.Програмирал съм какво ли не... От миналата година се опитват да ми ги пробутат тия ИИ асистенти. Да знаете не съм нито впечатлен, нито уплашен... Може след някоя и друга година да стане от това нещо използваемо, ама както е в момента... ако някой му дойде идея да подмени хора с дългогодишен опит с ИИ, ще изживее изненада... Не са дорасли още

74

до Марков

преди 4 седмици

Особено като има каруца пред него, нали? Има клипчета, забавно е. Ще прави катастрофи, естествено, но на ИИ всичко ще му бъде простено, стига да прави пари.

73

Марков

преди 4 седмици

Искам да видя как ИИ ще управлява камион по маршрута от София до Видин...

72

Обективен

преди 4 седмици

Нали и това беше "Теория на конспирацията" бе, смехурковци!?

71

Bormann

преди 4 седмици

Изкуствен фур изяжда работата на хората. Хора гладуват, хора протестира, хора иббат пиччицата лелина на Изкуствен фур. Изкуствен фур става естествен, започва да плоди жени, травестити, непълнолетни, става естествен :))))

70

до 57

преди 4 седмици

Какво би било софтуерен охранител? Ще казва "Не прави така!" и ще свети червено за респект? Хаха :D