132

Ут

преди 4 седмици

Това което направи Израел в Дамски е неформално обявяване на война, Иран отговори формално с война.Сега евреите нямат избор и ще стане пълномащабна,но големият въпрос е САЩ ще се намеси ли?Стане ли това.Трета световна война е само въпрос на месец.

131

Бла бла бла

преди 4 седмици

Яде ми се *** с люто, други простотии не ме интересуват :))))

130

Анонимен

преди 4 седмици

Това, което прави Израел в ивицата Газа е недопустимо. То е геноцид и арабските държави ще се обединят и ще нападнат Израел. САЩ ще ги защитава до време, но после ще се оттегли, за да не се намеси и Русия и тогава ще стане страшно за всички. Бях в Йерусалим и видях какво представляват евреите. За тях парите са над всичко включително и човека. Не случайно навсякъде в Европа са били гонени. Приютени са в САЩ и те го управляват. Нали знаете, че те печатат долара?

129

баба мара

преди 4 седмици

това не е нищо ново този проблем е от 1949 г сащ подкрепят израел оон не можеда се справи и ето го резултата сега ще се бият подмолно видяха се отбранителнитевъзможности на израел сега ще почне едно превъоръжаване в арабския свят

128

Анонимен

преди 4 седмици

Смърт на ционизма ,света трябва да се избави от това зло!

127

Анонимен

преди 4 седмици

Убитите ирански офицери не са били в посолство, а в някакъв щаб на терористи, което иранската пропаганда нарича "посолство". Просто е представителство или квартира на Хамас или Хизбула.

126

Не е ли ясно?

преди 4 седмици

До Optimist: Добре, в Сирия няма, но (да кажем) в Бахрейн има. Това нищо не променя. Защо например Иран да не сметне, че присъствието на висш израелски политик или военен в посолството на Израел в Бахрейн е заплаха на нейната национална сигурност и да им изпрати някоя ракета. Държавният тероризъм си е държавен тероризъм.

125

Optimist

преди 4 седмици

До Не е ли ясно?Уместен въпрос, но в Дамаск никога не е имало израелско посолство. Единствената арабска държава с дипломатически отношения с Израел е ОАЕ (мисля от 2022г), а мисля и Бахрейн.Американско представителство в Дамаск пък няма от поне 15 години.

124

Не е ли ясно?

преди 4 седмици

До Размисли: По тая логика и присъствие в израелското посолство в Сирия може да се счита за заплаха за Иран. Как ще изглежда една ракетна атака на Иран срещу посолството на Израел в Сирия или в някоя друга държава? Ясно е, че с такива словесни еквилибристики може да се оправдае всичко. Но посолството се счита за територия на държавата, на която принадлежи.

123

Размисли

преди 4 седмици

Какъв го дирят в Сирия високопоставени ирански офицери? И каквото са си търсили са го намерили в сградата на посолството и в Сирия.Нападението на Израел тогава(наивно е да се мисли, че е било случайно) е насочено към неутрализиране на заплаха за държавата Израел на чужда територия.Тоест Израел не е нападал Иран на негова територия, докато сега Иран направи едно мащабно нападение над територията на Израел и това няма да остане без отговор.Какъв ще е предстои да видим

122

Анонимен

преди 4 седмици

Кошмарният сценарий е тия се вдигат и довтасват в Европа.

121

До 125

преди 4 седмици

Съгласен съм, колега. Жалко, че не му разрешиха да изтреби болшевизма и да изгори кремъл.

120

До 140

преди 4 седмици

За Русия и Иран ли става дума? Руснаците воюват в Украйна с помощта на ирански дронове, а в замяна снабдяват ислямистите с руски ракети

119

Анонимен

преди 4 седмици

Каква иранска атака, това бяха само фойерверки, за които даже бяхте предупредени. Не сте видели още атака.

118

Анонимен

преди 4 седмици

Когато Израел избиваше и продължава да избива деца и цивилни - в отговор на това че изклаха техните деца, само че вие русофилите сте толкова простти, тъппи и елементарни, че мозъците ви не могат да сметнат 2 и 2. Същото и със посолството в Сирия от което се стреля към Израел, но русофила е безмозъчно животно, което повтаря некви евтини и скалъпени простотии. Ще дойде и вашия ден, а трябваше да ви изколят 89-та.

117

Сандо

преди 4 седмици

Израел губи войната в Газа и се видя че Иран може много лошо да ги ступа. А са гъкнали ще ядат много бой а може и от картата да изчезнат

116

Анонимен

преди 4 седмици

Вижте кой участва "непряко", но всъщност изключително активно и в украинския и в близкоизточния конфликт,както и във всички други конфликти по света,кой е във ВСЯКА манджа мерудия и ще ви стане ясно кой е основния източник на несигурност и напрежение по света.

115

Анонимен

преди 4 седмици

За да е честно - нека Израел също удари Техеран със 100 балистични ракети и над 300 дрона. А дали ще успеят брадясалите са свалят нещо - това е техен проблем.

114

135 хей простак

преди 4 седмици

войниците нямат "началник", а имат КОМАНДИР.

113

Анонимен

преди 4 седмици

Убийството на деца какво е? Когато Израел избиваше и продължава да избива деца и цивилни хора, никой не ги обвини, че това е безразсъдно. Защо?