51

Анонимен

преди 4 седмици

През 70-те години между Ирак и Иран се водеше опустошителна война която взе хиляди жертви и струваше милярди долари от двете страни.Разпалена от един световен елит който промени картата на Близкия Изток.Най-светската и уредена държава сред ислямския свят Иран от от страна приказка беше върната в средновековието.Другата перла Ливан също беше срината.От Швейцария на Средиземноморието тя стана в насипна държава.Някой има плза този район да е аутсайдер въпреки природните дадености и богатства.Жалко.

50

Анонимен

преди 4 седмици

Кво ти пука, Мариане, да не ги даваш ти. Евреите знаят как да боравят с пари, не ги мисли.

49

Гошо

преди 4 седмици

До Бонго Бонго..Така де ще се обединят и ще помага , както сега на Украйна и помагат,особено напоследък

48

Анонимен

преди 4 седмици

До Бонго Бонго Няма държава, която да може да плаща по 1 млрд долара на вечер ве, ОБонго

47

до 3

преди 4 седмици

Абе може и да не се бранят само... много си мъдър.

46

Анонимен

преди 4 седмици

52 и се пише само впрочем. Без между. Конфликта на Йемен и саудититите не е от вчера, от много отдавна е. И е редовно подклаждан от сащ, които въоръжават и двете страни.

45

Анонимен

преди 4 седмици

Точно така, Израел е терорист. Хути или хуси са в Йемен. Те са на арабският полуостров. ООН е казало че като се създава Израел трябва да има и Палестина. Израел е завзел голанските възвишения които според ООН са на Сирия. Израел обстрелва редовно територията Сирия от/и нарушавайки въздушното пространство на Ливан. Израел създаде вирус с цел да предизвика ядрена авария. А това в Газа не е преставало .Колко още доказателства ти трябват?

44

Анонимен

преди 4 седмици

До 51 Израел бил терорист? Все ми се струва, че иран и хутите отвличат и нападат кораби. Междувпрочем доскоро и Саудитска Арабия беше във война с хутите.

43

Анонимен

преди 4 седмици

49 иран е от над 70 години със санкции кви загуби ще им направиш, те не търгуват с господарите ти. Освен това модерната война е дистанционна както сам виждаш ракети и дронове. На иран не им трябва еврейска територия че да праща хора. Но пък може да го разруши понеже е израел е терорист.

42

Анонимен

преди 4 седмици

Властта при арабите не идва с парите както е при американските президенти и лобитата им. Катар са дребни и Катар никога не е бил столица на нещо като Халифат. Дамаск обаче е известен и не случайно тая територия няма мирно време. Дори розите в Казанлък идват от там.

41

1

преди 4 седмици

А на Иран какво ще струва. Финансови загуби и загуби на хора.

40

Анонимен

преди 4 седмици

До 44 Точно Катар са най-богатите. И богатството им идва от газта която изнасят през Ормузкия проток. А Иран искат да затварят същия този Ормузки проток... Сещаш ли се?

39

Анонимен

преди 4 седмици

43 ами откъде идва всичко. Нито сащ нито евреите не спазват нищо в оон.Помпео даже в ООН избесня и вика или сте с нас или против нас, когато янкито се опита наложи Гуайдо. Сега Гуайдо го няма защото даже опозицията го изгони като американски агент. В медиите нищо. Обаче статията къде боко тиквенски и атлантиците веднага го признаваха седи. И тия същите искат да са на избори пак. Не без нсмесата *** смрриканското посолство. И онзи янки вика "не се месим" А сноудън? А тайни затвори на цру в ЕС?

38

Анонимен

преди 4 седмици

Йордания катар и прочее са дребните. Те са на подчинение на другите араби в големите арабски държави. Ако големите халифи и емири решат да приключат с израелската напаст даже сащ не може да ги спре. САудитска арабия е в брикс. Мюсулманските течения са много по близки взаимно отколкото християнските къде има разлика в папоцезаризъм и цезаропапизъм или великата схизма.Така че не е проблем е проблем да се обединят срещу евреите и техните набези.

37

Анонимен

преди 4 седмици

Тия посолства за нищо ги нямат. Оня ден в латинска Америка влезе полиция преби дипломатите и отвлякоха бившия си прези.

36

Анонимен

преди 4 седмици

До Тео Дай линк в алито на дрон за 2000$ който може да прелети 1500км.

35

Анонимен

преди 4 седмици

До 34 Иран НЕ е арабска държава. Арабите са сунити, иранците са шиити. Йордания е арабска държава и снощи игра за Израел. Не си даде въздушното пространство на иранските дронове и ги свали.

34

Анонимен

преди 4 седмици

Мариан Тъпигьозов

33

Анонимен

преди 4 седмици

36повечето религии са локални, защото те възникват от мястото и условията.тези които са се разпространили масово се броят на пръсти. Римската империя пък и другите империи са добавяли нови божества след завземането на дадена територия за да няма бунтове. И не се прави на умен. Всеки път излизаш по глупав

32

Аноним

преди 4 седмици

Ако имаш предвид мсджид акса в ейрусалим този храм е от хиляди години