192

преди 3 седмици

Това добра новина ли е? Деца на 14 години да съдят родителите си за да си сменят пола което по принцип е невъзможно! Това е безумие!

191

Габдулла

преди 4 седмици

Усещайки, че умират, неолибералната *** *** всичко за последно

190

Анонимен

преди 4 седмици

Престъпниците обичат да си сменят пола егенетата и така да мотаят правосъдието.

189

Анонимен

преди 4 седмици

Скоро ще има ислямско мнозинство. Смените на пола само приближават реквиема на прокълнатите от бога с холокоста тевтонци. Ако Германия не беше ни вредила сега да сме на три морета и до Унгария.

188

Николай

преди 4 седмици

Това не е нормално.

187

Тази

преди 4 седмици

Поквара няма да продължава дълго, ама за съжаление жертви ще са младите. Трагедия. Но и германците явно са овчуууу племиии. Хак им е!

186

Анонимен

преди 4 седмици

Познавам един сменил си пола в Испания. Три пъти се явяваше на конкурс за полицай и не успяваше за малко при физическата подготовка. Подаде заявление, стана жена (без да си сменя името и жената и детето) и следващия път нямаше никакъв проблем с изпита. Вече е щастлив полицай. Най-често си сменят документите спортисти.

185

МЕСТНИТЕ КОПЕЙКИ ЩЕ

преди 4 седмици

СИ СМЕНЯТ ЛИ ПОЛА ????

184

НЕРАЗБРАЛ

преди 4 седмици

КЪДЕ Е ДРАМАТА ?

183

Анонимен

преди 4 седмици

Падение. А Шолц, начело на голяма делегация, в Китай го посрещнак зам. кмет... Що ли?!

182

Момичето от Дания

преди 4 седмици

Няколко пояснения: първо, не става дума за никакви хомосексуални. Те затова са хомосексуални, защото харесват хора от своя пол. Второ: трансполовите хора винаги са съществували. Те не си сменят пола, а желаят да уеднаквят биологичните и психологическите полови характеристики., т. е., да не живеят в полова дисфория. Като брой това са 0,2-0,5% от хората по света. Трето: половете наистина са два, но има много хора в междината. Тези пояснения се отнасят за тях. Никой не ви кара да си сменяте пола...

181

anonimen

преди 4 седмици

Ако жена си смени пола и роди дете, ще се води, че е първият мъж. родил дете, така ли?

180

Сашо

преди 4 седмици

Няма проблем - 2060 година в Германия - Полицай спират колата за проверка: - Колега полицай Мехмед Карабайе елата да видите този немски гражданин какво странно и нетипично име има - казва се Гюнтер Шварц....

179

Гошо

преди 4 седмици

Лоша работа. А питали ли са германките? - те са доволни от мигрантите и едва ли искат да си сменят пола. Виж за германците е полезно, те сигурно също са доволни от мигрантите. Главното в случая да им е вътре, а там каквото стане....

178

Тон

преди 4 седмици

Ако си смениш главата с овча ,това не те прави овца,но ако си *** като овца ,не разбираш как те унищожават свободно,демократично!

177

Тон

преди 4 седмици

Това показва че с Русия всичко е наред!

176

Тон

преди 4 седмици

Фалшивата свобода,която е садизъм и увреждане е престъпление срещу човечеството срещу децата унищожава ги завинаги!

175

Ванката

преди 4 седмици

Началото на края на Европата! Да не говорим пък за криминалния потенциал на такава смяна, на кой когато му скимни и хоп - декларация, че Ханс става Грета, после от Грета става Хензел и така през два месеца.

174

Анонимен

преди 4 седмици

Колкото повече пропада държавата, толкова по-налудни закони се приемат. Това се отнася и за България.

173

Анонимен

преди 4 седмици

В женските съблекални на фитнесите и басейните трябва да назначат охрана... или на входа ще мерят тестостерона все едно е кръвна захар! Германка да не си!