111

Анонимен

преди 2 седмици

Абе ако някои смята че кръвнина от порядъка на 1 милиард евро е нищо,очаквам да обяви на колко оценя собствената си персона.5000 левчета,10000 левчета ,50000 левчета.Иранците им таковаха майката на тия,бръкнаха им джоба ,взеха си своето и чао ***.Не били улучили никой гурлив Аврам-че тои не струва нищо

110

тиготурим вустата

преди 3 седмици

До Това е целта-.Иначе от 7-те ракети пет улучиха.Мисли,не бъди блондинка.

109

бай толстой

преди 3 седмици

До ПВОИма и едни унищожени радарни установки в пустинята,които са уникални.Бяха.Но основното е посланието-Вие вече сте уязвими.

108

бай толстой

преди 3 седмици

До 1-3Ами унищожиха радарните установки в базата в Негев и от 7 ракети 5 достигнаха целта.Другото беше за вестниците.Сега Израел и САЩ знаят,че не могат да защитят военните си бази около Иран по никакъв начин от иранските ракети. Ипохарчиха над милиард,а иранците не повече от сто милиона долара.

107

1-3

преди 3 седмици

И какви цели достигнаха-евреите и съюзниците отбиха почти всички ракети!А след тия удари,в Израел всичко беше спокойно,ресторанти и кафенета-отворени!Никакъв страх,никакво безпокойство-а Иран тръби наляво и надясно-всички цели-достигнати!!!!

106

Бай Шиле

преди 4 седмици

Ха ха ха, Израел очистиха дузина ирански генерали като се започне със Сюлеймани и се завърши засега с кибиците в дамаското посолство а иранците си играят на заря с фойерверки.

105

Анонимен

преди 4 седмици

Евреите без съюзниците си са загубени.

104

Анонимен

преди 4 седмици

Еярвите без съюзниците си са загубени.

103

Бай Дрън

преди 4 седмици

Сгреших за Иран. Явно вече имат ядрено оръжие. Е, все пак се говореше,ч е са на 96%.

102

Анонимен

преди 4 седмици

Израел е богата държава и е натрупала завист и злоба на съседите- заплати от 2500 до към 5/6000лв- на 15 място по БВП на глава от населението/номинално/ и на 19 място по индекс на човешко развитие.

101

Дядо Соци

преди 4 седмици

До Скъпи ракети 89 Съветската доктрина се указа ялова.

100

Ти да видиш..

преди 4 седмици

Е да де. Железния купол не позволи никакви разрушения и жертви , но видиш ли Иран планували да няма жертви.От историята знаем че почти винаги който започва война губи.Отнася се и за могучаята.

99

Аятолаха

преди 4 седмици

Ние вече имаме ядрено оръжие и Мосад и ЦРУ го знаят! Затова не посмяха да отвърнат на могъщия Иран!

98

Анонимен

преди 4 седмици

Ако имаше максимум жертви като в Москва, щяхте да оревете планетата. Как ви е яд, че няма жертви, та да виете 100 години!

97

Алекс

преди 4 седмици

Ирански цирк с дронове и ракети.Израел ги остави да си поиграят.Какво намираме под чертата? Израел ликвидира ирански генерали и офицери в Дамаск.Иран атакува с дронове и ракети,99% от които са свалени.Щетите са минимални.Аятоласите да внимават.В съседен Ирак имаше един много ербап.Наричаше се Садам Хюсеин и леко поувисна на въжето.Да не последват съдбата му.

96

Инди

преди 4 седмици

Заедно със старите дронове и ракети за медийни цели, иранците са изстреляли и 7 свръхзвукови ракети които ПВО не е могло да свали. Но не са били насочени към значими цели. Само за демонстрация как едно истинско масирано нападение може да изглежда. Не случайно израелците се отказаха да отговарят на атаката по искане на американците.

95

ПВО

преди 4 седмици

И впечатлението им се получи. Толкова, че Джо Бидоня вдигна бялото знаме, че няма да помага на Израел, ако реши да си връща. Защото всичките американски "активи" в района могат, и ще бъдат, изпарени.

94

Rute

преди 4 седмици

От цялата дандания извода е само един - никой вече на слуша американците и дядката Байдън, нито съюзници нито противници. Натеняхо прави каквото си иска на пук на исканията на Байдън. За иранците да не говорим. Даже едни хуси по джапанки направиха за смях американците в червено море. И ние очакваме американците да ни защитят според член 5 на НАТО ако руснаците ни нападнат. Надежди говежди.

93

ПВО

преди 4 седмици

Ако Иран искаха да размажат Израел, нямаше да предупредят 72 часа преди атаката, та да могат хамериканците и ингилизите, а и евреите, да спретнат такава ПВО операция. Може да го кръстите "велика" победа, ако щете, само дето не е велика и не е победа. Иранците пробваха тактиката на руснаците и се удедиха, че е просто безотказна. А евреите и съюзниците им направиха заря за 1-1.3 милиарда долара, по оценки на самите евреи. Иран е изразходил по-малко от 10% от тази сума, за да направи впечатление.

92

Анонимен

преди 4 седмици

Все уникални и умни, но един чай няма с кого да изпиеш.