340

До 346

преди 3 седмици

"Изгони 70 служители от руското посолство,отиде на крака при Зеленски в Киев,инициира ограничаването на президенските правомощия чрез конституцията,всичко това,Киро извърши в България.Държава чийто народ е обърнат все още с лице към Русия"_____Точно така, и Кирил трябва да се гордее с всичко, което е направил! Трагедията на БГ е в последното ти изречение.Защо гледате към Русия? - нация на окупатори и диктатори! Какво добро ви дава Русия?!

339

Анонимен

преди 3 седмици

Киро трябва да се махне от ПП за да не се разпадне ПП

338

Анонимен

преди 4 седмици

ПП/ДБ въздигнаха България от пепелта!! Браво на Кирил и акад. Денков!

337

Лакомник

преди 4 седмици

Плюскането на държавната софра е супер, а обикновените хорица чурките да си лапат!

336

Не бе момче

преди 4 седмици

Просто твърде надценихте себе си !

335

карачанаков

преди 4 седмици

Густо майна филибето как е голям кеф а да ти дойдат на крака клоуните от ПуПу Киро Лъжеца,Асен Крадеца,ДенКУХ Светеца и браво такова пляскане им спретнахте още малко да ги изкарате на бис

334

Анонимен

преди 4 седмици

Изгони 70 служители от руското посолство,отиде на крака при наркомана в Киев,инициира ограничаването на президенските правомощия чрез конституцията,всичко това,Киро извърши в България.Държава чийто народ е обърнат все още с лице към Русия.Резултат от идиотските действия на субекта.ГЕРБ-80,ПП-ДБ-40,Възраждане-40,ДПС-40,цифрите са брой депутати в 50 тия парламент,ако изборите са утре.Народа гледа,вижда и наказва тези които вървят срещу него.

333

t666

преди 4 седмици

Айде стига сте се учили на наш гръб ! Нямаме по 3 живота да ви чакаме, а и каквито сте слабоумни - май и 3 няма да ни стигнат. Така че - марш у лево и да ви няма !

332

ПЕНКО

преди 4 седмици

А ИСТИНАТА Е : ЦРУ ПРИВИКА ДЖЕНДЪРЪЛ РУМЕН РАДЕВ И МУ НАРЕДИ : "ТЕЗИ СА ДВАТА НИ АДЖЕНТИ /НЕДОКАТИ -АМА НЕЙСЕ / , КОИТО ТРЯБВА ДА УРЕДИШ НА ВРЪХ ВЛАСТТА --А ТОВА СА НАШ КОНТРОЛЕР СТ.АДЖЕНТ *** Б. И ОТ МОСАД ЛАУРЕЛ - ДЕЙСТВАЙ !!!! ИИИ - НАШИЯТ ПИЛЬОТ СЕ ИЗПИКЛИРА !??!??!?????!!!!!!

331

Анонимен

преди 4 седмици

Има вид на ....

330

Анонимен

преди 4 седмици

Бензиностанция с ракети.

329

Анонимен

преди 4 седмици

Едно правилно изречение не може да свърже.

328

Пешо

преди 4 седмици

Недооценихте лакомията си.

327

Анонимен

преди 4 седмици

Самият той е една голема грешка.

326

Анонимен

преди 4 седмици

Кирчо и другите във фалшивата им партия не са луди , те са нахални пресметливи лъжци ! Затова не ги оправдавам , те са за затвора!

325

Анонимен

преди 4 седмици

До всички изключително ментално обременени българи - време е да се осъзнаете, че ви управлява една шайка с много лица, някои от които са ГЕРБ, ДПС, ИТН, Възраждане. Това са политическите креатури на шайката за замазване на очите на електората и за отнемане на гласове от основните конкуренти - демократичните сили, които искат да измъкнат България от ноктите на тази шайка. Шайката разполага с огромен финансов ресурс, осигурен от корупция, контрабанда и наркотрафик, купила си е медии и хора.

324

куку

преди 4 седмици

Като гледам за двадесет години в училище какво е научил .Общо взето *** работа

323

Кирцата

преди 4 седмици

Значи искам да ви разкажа и на вас да знаете. На мен ми го каза шофьорът на колата, която ме возеше до летището. После в самолета до мен седеше един много интересен човек, на който като му разказах ми каза, че не съм разбрал съвсем и ми го обясни нещата доста ясно. Значи става въпрос за това, че Путин е виновен за всичко. Доста хора вече ми го потвърждават това.

322

Анонимен

преди 4 седмици

Ще се радвам "Продължаваме промяната" да не получи 4% и да изчезне от политиката

321

Анонимен

преди 4 седмици

Вярва ли ви някои ,че в Израел са прихванали всички ракети и дронове?Стига лъгахте!Стига пропаганда!Стойте настрани от това,което не ни засяга пряко!Никога няма да гласувам за вас!Непрекъснато дърпате дявола за опашката.Такива като вас никога не си научават урока.