8

Радослав

преди 1 месец

Ама моля ви се, как Джанго Джери от бойковата рода ще е виновен за каквото и да е? Бокоромул с окървавен нож надвесен над жертва с 200 прободни рани ще бъде изкарана невинна и самоотбраняваща се от падналият 200 пъти върху нея труп, а личните вещи ощна умрелите намерени в джоба на бокопикмея са поставени от трупа в жалък опит да изкара бокопикмея виновен!

7

Възпитателна мярка:

преди 1 месец

Пушката се хваща за желязото, с приклада се почват дядото, мамата, татито и цялата рода. Докато побелеят!

6

Ббб

преди 1 месец

Дядото ще го отнесе.А и няма право да стреля по свраки.А и все пак е оръжие, нищо че е въздушно.Много *** тоя прокурор или сигурно дядото е негов човек и го прикрива.

5

баба мара

преди 1 месец

значи дядото в затвора затова че пушката не е в каса заключена а оставена безнадзор на масата и от какъв зор ще трепе свраките това законно ли е

4

До 2

преди 1 месец

На скенера се вижда съчма в мозъка.Сигурно е от стола.Че ти манипулирал е ясно,но какъв е този,дето ти е сложил +?

3

Анонимен

преди 1 месец

Дано се оправи детенцето!Лично съм изпадал в подобна ситуация,когато бях някъде 5-6 клас. Срелях в двора на къщата с въздушна пушка (доста по-маломощна от сегашните) и целех щипки на простора.Харесваше ми как се разпръсква щипката на парченца,когато я оцеля.Веселбата свърши,когато съсед на средна възраст,живеещ буквално през две улици,дойде с разранена устна и ми заби един шамар.Незнайно как чашка прелетяла и го пернала в лицето.Добре,че не му бях извадил някое око на човека.С това игра не бива

2

Анонимен

преди 1 месец

И това е лъжа, първата беше,че детето е паднало от стол.

1

Кой е

преди 1 месец

Регистрирал оръжието на дядото,като се знае,че този етнос е рисков?Прокуратурата да каже нещо,защо оръжието е оставено без надзор?