73

А

преди 5 месеца

А кога ще забраните вдигането на таксите от банките.

72

Опит с лекари

преди 5 месеца

А защо не въведат отстъпка от цената на медикамените по рецепта на "логичесеки ограничен лекар", който не знае друго освен...системата не работи. 90% от пациентите ще купуват илачите си на доставни цени...нагло племе

71

Анонимен

преди 5 месеца

Потребителската такса беше 1% от минималната работна заплата.

70

112

преди 5 месеца

До 23. И през соца бяхте недоволни.

69

до халифакса

преди 5 месеца

Драги, в спешното не попълват медицински за работа.

68

ПП

преди 5 месеца

Продължаваме промяната. Всички цени на горе, на горе и пак на горе. Честита промяна българи. Гласувайте пак за "честните" харвари за да има с какви мило и да напуснат сртаната когато цените ни вече са непоносими за нас.

67

the best

преди 5 месеца

до 112112 - на аптеките НЗОК плаща по 5лв на рецепта по НЗОК - за тези лекарства, които са 100% реимбурсирани - т.с. аптеката НЕ слага надценка на тях и ги дава на доставна цена. Те би трябвало да са безплатни за пациента, но за повечето от тях той пак доплаща - по-ниска сума от 01.04.24. Но те са на доставна цена. А конкретно за е-рецепти - НЕ ПО НЗОК - белите - аптеката не получава нищо от държавата.

66

112112

преди 5 месеца

А защо на аптеките държавата плаща по 6лв. за е-рецепта?

65

the best

преди 5 месеца

продължение ..... Интересно е, че има и доста лекари, които са против е-рецепта, но дори и те не могат сами - да убедят МЗ и министъра на здравеопазването, че трябва да има и хартиена рецепта. НЯма ли обединение на всички, които са против - едва ли ще отпадне е-рецепта. А особено пациента да мълчи - при положение, че има и пациентски организации. ПО-лошото е, че и на избори мълчим и оставяме едни и същи да управляват. ДАНО на следващите избори - да изразим мнение - стига мълчание и съгласие...

64

Гневен

преди 5 месеца

Ние сме робско племе,докато си мълчим всички ще ни тъпчат,народе,осъзнай се!

63

the best

преди 5 месеца

Така ще е - ще има такса. Докато най-потърпевшият - пациента - мълчи - ПРОМЯНА НЯМА ДА ИМА! И по-лошо ще стане, когато всичко по лекарско предписание стане с е-рецепта. Тогава какво чудо ще е - нямаме си и на представа. А нашия личен лекар се пошегува да се отказва, когато всичко стане с е-рецепта. Сега може и да размисли, ако има такса за нея. НО пак казвам, докато се МЪЛЧИ - се приема, че пациента е СЪГЛАСЕН с е-рецепта. А и аз лично не виждам много хора да са против..... за съжаление......

62

Анонимен

преди 5 месеца

Дикторята че правят пачки

61

Анонимен

преди 5 месеца

Белите престилки, освен убийци дъа и измамници.

60

Хамстер

преди 5 месеца

Закриха болниците в малките градове, че ви карат с хеликоптеро в спешното (ако е светло и не духа ветер) вече.

59

до 53

преди 5 месеца

Оказва се, че ако си от друг град и нямаш личен лекар там, където си в момента, няма кой да те прегледа, освен ако не те докарат с линейка в болница.

58

Анонимен

преди 5 месеца

Целта на електронната рецепта е по-труден достъп до лечение. Когато искаш хората да се откажат от нещо, един от начините е да го направиш възможно по-неудобно. Защо е така се сетете сами. А естествено, че като направиш на някого работата по-сложна, той ще иска повече пари за нея.

57

Км

преди 5 месеца

А такса отваряне вратата на кабинета---кога?????

56

112

преди 5 месеца

А нещо за банковите такси да кажете.

55

Диана

преди 5 месеца

Това е наглост,минаваща всякакви граници.

54

Ильо Минатов

преди 5 месеца

Комунистите не са пускали никога кокъла само си смениха вратовръзките от пионерски -червени на сини -чавдарчета ДБ-ПП-сарчета.