105

Анонимен

преди 1 месец

С *** ги свързвам, 3000 години от Рамзес до Хитлер и още оцеляват.И Райд не помага.

104

Давид Лорел

преди 1 месец

Събирайте пари трябва да им ги изплатим незабавно и се гответе за война. Тя *** на прага на вратата ви.

103

За парите

преди 1 месец

Не те са най-важното, но все пак. "Израел е похарчил 4 млрд. - 5 млрд. шекела (1 млрд. - 1,3 млрд. долара), за да спре атаката на Иран в нощта на 13 срещу 14 април, съобщи пред израелското издание бившият началник на щаба на ЦАХАЛ Рам Аминах. Според него самият удар е коствал 10 пъти по-малко на Иран". Статията е тук на първа страница.

102

Знам ле 103

преди 1 месец

Хич не им знам цените. Нито пишат за конкретен източник. То тогава ако се добавят изстреляните от Йордания, САЩ, Франция, Англия. А горивото и прочие за самолетите.... Сметката става дебела. Макар, че тези държави могат да си го позволят. А иначе иранците го направиха толкова "изненадващо" и "нахъсано", че направо можеше да стрелят някъде към пустинята или морето. Май те предотвратиха еврейските жертви.

101

ПОЛОВИН МИЛИАРД

преди 1 месец

т.е. 500 милиона, или ако Израел е изстрелял около 500 ракети, всяка по милион? Хайде по-леко с лакардиите...

100

Хубаво

преди 1 месец

Ама как да си направят истинска война. Гледам картата и се чудя. Трябва да минат примерно през Йордан и Ирак. Иначе без пехота и танкове. Та остава им да се замерят с ракети и да си взривяват посолствата. Е ако САЩ и Израел накарат някой от съседите на Иран да нападне по суша е друг въпрос. Все пак като гледам кои държави са - няма да щат. Имат си други проблеми. Тая с атома я забравете. Даже и САЩ няма да искат това.

99

Анонимен

преди 1 месец

А колко струва досега специаялняя аперация на джуджака за 2 години.

98

Анонимен

преди 1 месец

Седнали да ожалват евреите за половин милиард. Смех, пълен смех ако това ви е замисъла.

97

G.I. Joe

преди 1 месец

Рокфелера бълха го ухапала. Той има.

96

Анонимен

преди 1 месец

На Иран нищо не им е струвало това са бракуваните и дефектни дронове и ракети и без тва е трябвало да ги хвърлят. Великите Перси знаят как да правят бизнес.

95

Анонимен

преди 1 месец

Ами Иран да продължава да замерва с Москвичи и ще съсипе Израел икономически. Във военното дело, количествените натрупвания водят до качествени изменения.

94

Чалга дивак

преди 1 месец

Пари има, действай те!

93

Гризел

преди 1 месец

Животът няма цена и винаги стойността му е над тази на парите.Щом нещо спасява животи и свежда жертвите до минимум,значи си струва да се финансира,независимо от цената.

92

Моше

преди 1 месец

Дроновете струват в пъти по малко от ракетите за противовъздушна отбрана, следователно изборите се свеждат до 3 варянта...1-ви гориш! 2-ри фалираш! 3-ти преговаряш за мир.. Циoниcтитe не преговарят за мир ако не са в позицията да силата.. Следователно или ще изгорят или ще се научат...

91

Анонимен

преди 1 месец

А колко е струвала на Иран?

90

Анонимен

преди 1 месец

тези поне казват че са унищожили 99% ..за разлика от украинците които свалят между 124 % и 146% от изстреляните срещу тях хахаххахах смешници

89

Хм

преди 1 месец

Още няколко такива атаки и запасите от ракети на Израел ще спаднат драстично.К'во правят после-вземат от предназначените за Украйна.

88

Ангел

преди 1 месец

И тази нощ ако пуснат още 300 и утре вечер накрая ще пробият великия им щит. Поне един месец няма пускат ракети по Газа.

87

Анонимен

преди 1 месец

Не са унищожили 99%,ама карай да върви. Те като укрите, свалят всичко, но после нямат ток.

86

Василев

преди 1 месец

А как мислите селяни прости, ако все пак може да мислите, дали режисирания атентат в Москва , при който ИДИЛ пое вина, не е дело на юдо-масонската интернационална мафи за да се подгрее терена за голяма глобална война!Агент Джина Рамбалджи!ЦРУ!!!