25

Анонимен

преди 3 месеца

ЕЛЕМЕНТАРНИЯТ АНАЛИЗ НА ЖУР-ТВОРЕНИЯТА ПОКАЗА "ШУМЕН" Е ДРУГ СЛУЧАЙ И НЕ Е "ВРАЦА" - ПОТВЪРДИ СЕ ОТ САЙТОВЕ НА ДРУГИ КАБЕЛАРКИ... НО МЕ ИНТЕРЕСУВА НА 112 ЛИ СЕ ПОРЪЧВА ХЕЛИКОПТЕР ДО ПИРОГОВ, ЧЕ ДА НЕ ГУБЯ ВРЕМЕ, КАТ МИ СЕ НАЛОЖИ??...

24

Анонимен

преди 3 месеца

нашите хелиПоктери могат времнно и то само от полет до полет да се оборудват с ранени и болни пациенти

23

Алекс

преди 3 месеца

Преди време се би тупана,че вече разполагаме с медицински хеликоптер.От снимката се вижда,че пак военен хеликоптер е извършил полета.Къде е медицинския?

22

Рене

преди 3 месеца

Ама че глупоссти!

21

Така

преди 3 месеца

На здравно осигурените им искат доплащане в хиляди, а на здравно неосигурените халал. Това е голяма демокрация. Извода е ясен. Ще плащам колкото е възможно по малко за осигуряване.

20

Анонимен

преди 3 месеца

И какво е виновно малкото дете че така гадно се коментира нещастието му? Утре, когато заепоксидиланите с Ц200, ГерПър ни заръфат с ромите ще бъдем в един батак и мрак.

19

До 17

преди 3 месеца

Пристигна единият медицински хеликоптер .Питай Главчев защо не го използва.

18

Анонимен

преди 3 месеца

Майката тази година е 6ти клас, повтаря за 3ти път. Бабата трябвало да е абитуриент, ама се провалила на матурите, за разлика от дядото, който успешно завършва 8ми клас! Пра бабата и пра дядото са много ядосани от случката, от затвора се обадили имали юбилей стават на 30 и вече 10 години в затвора.

17

На здравно

преди 3 месеца

Осигурен българин във ВМА искаха 6000 лв.за мозъчна операция.

16

ПП и ДБ

преди 3 месеца

Докарано отново с военен хеликоптер, а не с новозакупените от Кирил Петков шумно обявен спасителни хеликоптери. Очевидно е, че подозренията, че тези малки хеликоптерчета, купени от правителството на ПП о ДБ са абсолютно негодни за спасяване на хора!

15

Главчев се

преди 3 месеца

Грижи за електората на ГЕРБ.Все пак идват избори.

14

Анонимен

преди 3 месеца

Плащахме за медицински хеликоптери, къде са!

13

Анонимен

преди 3 месеца

До 13 Аба да ба! Оатавай ги сами да са ... Редуцират :)

12

Къде са

преди 3 месеца

Социалните служби?Деца,оставени без контрол и стотици хиляди лева от държавния бюджет за това безразсъдно деяние.

11

Обективен

преди 3 месеца

Ами по ТВ дадона снимка на къщата - по-скоро някаква конюшня в която живеят ромите а ламарината на портата беше надупчена от сачми. Явно стрелбата си е била традиция при цингaaньорите.

10

Анонимен

преди 3 месеца

До АЗ, прочетох го поне 7 пъти и не можах да разбера къде греша:) Завършила съм география и смея да твърдя, че доста добре познавам картата на страната.....но това истински ме озадачи :) Потресаващо е колко е скъпо когато са необразовани журналистите. Чудя се как уцелиха Иран, а не казаха Ирак, примерно :)

9

Радослав

преди 3 месеца

Нямаше ли една герберокадъна министър на нещо си от него регион която като си спука костица и Боко и прати фърколет да я пренесат до министерската болница? Да не е нещо брадчетка на пострадалото Джери?

8

Анонимен

преди 3 месеца

Поредната *** драма със солидни държавни ресурси... Вертолет, лекари, мозъчни операции и то за безотговорни здравно не осигурени родители, които освен това до последно са лъгали лекарите , че детето е паднало от стола, вместо веднага да кажат какво е станало..

7

Анонимен

преди 3 месеца

То журналистите като другите във власта и институциите . Без Отговорност , но на твърди доходи

6

Радослав

преди 3 месеца

Някоя джурналя няма ли да си заработи поне един път заплатата като хората и да отиде в министерството на здравеопазването и да пита: защо за ромулче чийто родители са без нито един ден трудов стаж държавата намира стотици хиляди левове за транспорт с хеликоптер, екипи, болници и тн, а за децата на данъкоплатците за операция се налагат ДМС кампании и тн.? Нещо безполезните джангоджурналя?