38

Софиянец

преди 1 месец

Помацитте, Селинджърите и пенсионираните комуно тъпири са отишли баш у родното си място у Дджамията СЕЛИМИЕ! Подмийте с ибрикуът втора употреба и не се връщайте никога обратно.

37

Aaaa

преди 1 месец

12 год ГЕРБ и българите са богаташи спрямо Турция. А през соца гледахме гладно натам и нямахме пари да си купим нищо. Даже стояхме на тъмно и им продавахме евтин ток.

36

Анонимен

преди 1 месец

До32 . Времената за които говориш бяха в Соца . Туристите бяха по колективно планувано пътуване.. Тези времена никога няма да се върнат . Сега е свободно и туризма е друг. Които го може го прави . Гърция и Турция са професионалистите на Балканите .

35

Анонимен

преди 1 месец

Лошото на Турция е , че навсякъде се чуват джамии. Бил съм, храна супер, обслужване супер, таман да ми дойде кефа и се чу джамия......Ами на 100 кола хубава манджа, един грам "+&$#@ я прави ***. Та и там така.

34

вашите

преди 1 месец

Кои са тези вашите ? Турските българи ли ? Дано ви плащат добре щото иначе сте зян.

33

Анонимен

преди 1 месец

Имаме достатъчно предатели които да си влагат парите в тази фашистка, неприятелска държава. Такива са нашите "съграждани".

32

Анонимен

преди 1 месец

Още помня времената, когато имаше наплив от туристи по нашите курорти! Но сега тука е тихо и пусто... Все още си помня времената, когото нямаше нужда да пазарува в Турция. Малее! Къде отиваме?

31

маалатъ

преди 1 месец

Ами след Пет Века, веке сме роднини, бе, кръвта вода не става! -)))

30

До 25

преди 1 месец

Ти не си добре с главата.Няма да пълня джобовете на турчулята за твоя кеф.И тук мога да си купя каквото си искам,на каквато цена си искам.

29

Анонимен

преди 1 месец

Човешката глупост е безгранична.Нашите магазини са пълни със стоки,но в турските им било по-евтино.Нищо,че като се изръсят за транспорт и спане,ще им излезе три пъти по-скъпо.

28

опетков

преди 1 месец

Това, че българи пазаруват в Одрин и по други турски села означава едно: българите вече са по-богати от турците.

27

Анонимен

преди 1 месец

Нашенците пазаруват,турците зяпат.И после ЕС загнивал.

26

истински българин

преди 1 месец

Разбира се,че сме много глупав народ.Направо го напишете в заглавието.

25

Истината

преди 1 месец

Докато широкоскроени българи хапват и се забавляват в Одрин, нашите хейтъри онлайн редят глупости, пият ракия и търсят някоя промоция от магазина до тях защото ги е яд че нямат пари да мръднат по далече от селото си. Нищо че промоцията може пак да е на турска стока

24

Анонимен

преди 1 месец

Бг се потурчват а турците им се смеят.

23

Анонимен

преди 1 месец

В цял Одрин сега има само 6 христаянски семейства, а е бил български и Цялата околия села и градчета български , четете история как са бягали българите ,клани,бити,изнасилвани и ограбени ,турците са им взели Всичко- земята ,къщите,златото ,добитъка и Никога не са платили и 1 лира обещетение ! Като им кажеш ,че тая къща и земя е на Баба ти ,да видиш как гледат злобно и колко те "обичат".

22

Анонимен

преди 1 месец

Това е Платена турска реклама ! джамии,дробове,пазари ... и Нито дума за Българската църква там "Св. Георги" . Одрин е едно тъпо,грозно и скучно село, одринските турци са мн. ислямизирани и мразят българите ,а раята проста се тъпче при тях като безумно стадо овце - ГНУСОТИЯ !

21

оцелял

преди 1 месец

до До оцелял - На нашите мафиоти с бели престилки им пожелавам да им приседнат парите, дадени от моя познат...

20

Анонимен

преди 1 месец

Одрин и околността е населен изцяло с българи, так турци са само полицията и общинските служби.

19

Анонимен

преди 1 месец

Това да ходиш да правиш оборот на окупатора и поробител, който се е гаврил с теб в продължение на пет века?!