50

баба мара

преди 1 месец

хаиде не се натягаите толкова това са отношения от 1949 г израел колко народ избив иран и сега в дамаск настояваите за мир сащ да престанат да продават оръжиепо света и да палят фитила

49

МВнР

преди 1 месец

е как че изпуснем да не се натегнем, па....нема нищо че нема с кво да пръцнем....ако се наложи да се доказваме че че даваме месо и земя...още има от туй.....

48

Анонимен

преди 1 месец

Израел ли спазва принципите на ООН?? и защо им трябваше да нападат консулството на Иран в Сирия? Така по-добре ли е? Какво постигнаха?

47

Анонимен

преди 1 месец

Стига сте лъгали Иран не напада България а Израел,кои сме ние

46

Анонимен

преди 1 месец

Определени атаки са ок други не..Не разбирам

45

Анонимен

преди 1 месец

Досега геноцида на чифутитe беше приемлив. МВнР ги чака трибунал, ако продължат да говорят такива фашизоидни простотии

44

Няма надежда

преди 1 месец

Раковият тумор, който със сигурност ще унищожи цивилизацията и планетата Земя се нарича юдейски ционизъм! Тия ционисти са от всички най- неидлечимо лудите фататици!

43

Дипломат

преди 1 месец

Показателно е, че този път МВнР е определило иранската атака като неприемлива, а не като непредизвикана. Все пак, от гледна точка на международното право, унищожаването на иранското посолство в Дамаск (с цел изтреблението на намиращите се там хора) представлява нападение срещу иранска територия.

42

Щерю

преди 1 месец

Двойните аршини на "Западната демокрация" пак лъснаха грозно наяве! Явно в този свят само юдеите са хора. Останалите народи са като излишна *** или *** за ционистите! Само се чудя в коя национална телевизия Соломон Паси говори високомерните си думи против Иран? В т.н. "евро-атлантически" ценности няма нищо чонеколюбиво и почтително - само един грозно озъбен, жесток юдео-ционизъм, пазен от злите еврейски кучета САЩ и Великобритания...

41

Анонимен

преди 1 месец

Иран е хилядолетна цивилизация, евреите са хилядолетни вредители.

40

Анонимен

преди 1 месец

Тези предатели са за гилотината.

39

Палестинец

преди 1 месец

Българското правителство явно приема само атаките на юдео-ционистите за приемливи?! Покорен юдейски слугинаж - това е българското правителство в момента!

38

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

И от кое точно ? Че тагарена раздаде всичкото налично оръжие на уср и сега не може да се даде на горките сионисти да избиват по - сериозно. Само да не ги нападне някой, че си имат цели все пак . Те не са военнопрестъпници, не е политкоректно все пак. ;)

37

Анонимен

преди 1 месец

Сещам се за вица, дето един хем се смеел, хем плачел.Защо плачеш? Защото има война. А защо се смееш? Защото прочетох как българското правителство "е готово да предприеме необходимите действия за защита и гарантиране сигурността на българските граждани". Българското правителство предприема действия само за да си запази пачките и на вързан пудел хляб не може да даде, дет' се казва.

36

Анонимен

преди 1 месец

Удрите братя перси богоубийците удрите.

35

Иван Проданов

преди 1 месец

ха ха ха ха ха ха

34

Споко

преди 1 месец

Една от новите главчеви зам.министърки е полковник.И това,ако не е гаранция за сигурност,здраве му кажи.Следят трепетно нещата дистанционно.Всичко е под контрол!

33

Анонимен

преди 1 месец

ХИЧ НЕ ГИ ОБИЧАМ ЕВРЕИТЕ,НО ТЕ СИ КРОТУВАХА,КОГАТО ОНЕЗИ СЕРСЕМИ ГИ НАПАДНАХА И ИЗБИХА МНОГО НАРОД!

32

Анонимен

преди 1 месец

Напънаха се чалмарите и пръднаха срещу вятъра.На 7и октомври извършиха зверства и сега ще си платят.

31

Public enemies

преди 1 месец

Имаш Турция в НАТО гарант по границата, източната турска граница като тръгнеш да преминаваш е цяло чудо ако оцелееш, доста се стреля.