77

Алекс

преди 2 месеца

И за какво им е тази пълна бойна готовност? Дронове пуснати от хиляди километри срещу отличната израелска ПВО.Никакъв шанс за успех.Иран се отчете,че е отговорил с циркаджийско шоу с дронове.Сега да кротуват.

76

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 2 месеца

Сионските мъдреци ще бъдат иСнасилени от 1000 магарета в пустинята следващите са фащ

75

АнонимеН

преди 2 месеца

ИРАН ДА ИЗСТРЕЛЯ ВСИЧКО НАЛИЧНО ПО ИСРАЕЛ!! ТАКА НЕМА ДА ОСТАНЕ ЗА ТЕРОРУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!!

74

Шалом, маниш маа!

преди 2 месеца

Всеки, който се надява, че победител в тази война ще бъде Иран е политически неподготвен за такава надежда, защото Израел ще срази не само Иран, но и всички негови съюзници, дори без помощ от Пентагона. Израел е велика военна сила и в скоро време човечеството ще се убеди в това.

73

Анонимен

преди 2 месеца

Пустите копейки станали иранци, а възрожденци - путински ислямци!

72

Анонимен

преди 2 месеца

Ндей тъй, бат Нетаняху! Не щем инфарктирали копейки. Кой ще ходи депутатин в Европарламента, м? Ти си шпион, който работи индиректно за демографския срив на България.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Според исляма, последната война ще е мюсюлмани срещу християни и евреи. Според Библията също. Българите не са отдавна християни, но ще им се наложи да заемат страна по трудния начин. Защото на ония не им пука за атеисти или 'неутрални'. Дори е по-лошо - вие сте законни роби и спокойно можете да бъдете изклани като неверници.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Надяват се един където възкръсна да ги спаси.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Щом евреите почнаха да се надяват и на божията помощ срещу Иран,направо ги пиши бегали ако ги няма краварите...

68

Пепа Бойчева

преди 2 месеца

"готГовност" :) Колко правилно,Пепи! Грешката е вярна.Изсраел вони.

67

Василев

преди 2 месеца

САЩ е страната плацдарм, която докара Новият Световен Ред и нищо повече!Световният елит , който е с еврейски корени е готов на всичко само и само да запази Израел и еврейския народ!САЩ е създадена като страна да пази еврейски народ преди всичко и това тя го прави!Животът е жесток селяни прости!Израел без САЩ до сега нямаше да го има, както и САЩ без еврейските капитали нямаше да ги има!Вие сте валат селяни прости!Агент Бенджамин Фратли!ЦРУ!!!

66

АнонимеН

преди 2 месеца

ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ВИ КАЗАХ, ЧЕ ФАЩ ЩЕ ЗАМАЖЕ ПРОВАЛА НА КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО НА УКРАЙНА ЗА 2024-ТА СЪС ВОЙНА СЪС ИРАН ОЧАКВАХ ДА Е МЕЖДУ ПАКИСТАН И ИРАН НО И ТАКА СТАВА :D

65

Анонимен

преди 2 месеца

То и други желаещи има да нападнат Моше-то. От няколко страни да нападнат и Моше ше бега. Към ФаЩ. Бърже ше бега брадатия еврей. Да освободи територията, че не е негова.

64

АнонимеН

преди 2 месеца

ИРАН ОБЯВИ, ЧЕ ЩЕ ОСВОБОДИ ЦЯЛАТА ЗАГРАБЕНА ТЕРИТОРИЯ ОТ ИСРАЕЛ КЪМ ДАТА 1940-ТА КОГАТО ИСРАЕЛ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛ ! ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ :D

63

Анонимен

преди 2 месеца

Сега Израел ще покаже на света аятолах боб яде ли

62

Анонимен

преди 2 месеца

Нищо особенно не станало. Еврейте удариха посолството, тия им отвръщат. Всичко ще спре тук и зависи изцяло от Нетаняху. Някой трябва да му дръпне юздите, щото е подивял. Тия като него само войни правят в името на още един мандат.

61

АнонимеН

преди 2 месеца

ИРАК И СИРИЯ ОБЯВИХА, ЧЕ ДАВАТ ПЪЛНА СВОБОДА НА ИРАН ДА ПОЛЗВА ТЕРИТОРИЯТА ИМ ЗА НАПАДЕНИЯ НАД ИСРАЕЛ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ВЪЗДУШНИ ИЛИ СУХОПЪТНИ!

60

Василев

преди 2 месеца

Колкото и да не ви се вярва Иран има военен потенциал да изтрие Израел от лицето на земята, това е само една територия кажи речи една пета от България!За това става въпрос, и военното разузнаване на САЩ и Израел много добре го знаят, иначе до сега да са я нападнали стотици пъти!Аз не казвам кой ще излезе краен победител от един такъв военен конфликт, но за какво ще ни бъде този свят , когато богопамазаният велик еврейски народ няма да го има вече???Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

59

Анонимен

преди 2 месеца

Страничката му можела да отговори на всеки сценарий. В течение на колко часа или колко дни може да отговаря? С години може ли да отговаря?

58

Фют

преди 2 месеца

До 62. И колко граници трябва да пресекат, за да стигнат до Израел с тези сухопътни войски :))))))))))