21

Ококорович

преди 1 месец

Синер пенсионира Джокович.

20

Ноле е симулант

преди 1 месец

Джокович няма да види титла.

19

пияница мистик

преди 1 месец

Най-добрите тенисисти на всички времена ще си останат Бьорн Борг и Джон Макенроу. Тези сегашните са едни анаболисти, дето още медицината не ги е хванала какво взимат

18

XA XA XA

преди 1 месец

Балканският ген се обажда...

17

Истината е...

преди 1 месец

Ще трябва да свиква - кариерата му премина зенита си.

16

Джо

преди 1 месец

Джокер, може да си номер едно като резултати, но по класа винаги ще отстъпваш на Федерер и Надал. Балканското може ние българите да го ценим, щото сме една порода, ама вета обича класните личности, без селски прояви особено в този аристократичен спорт. Не го харесвам точно заради тази черта на балканската му душица и се прекланям пред вече пенсионираните, но все още обичани Родър и Рафа, това е положението.

15

Реалист

преди 1 месец

Световният номер едно трябва да е сдържан,а Джокович не е,личи си,че е с Балкански манталитет.Да сте чули някога Федерер или Надал да псуват зрители?

14

Алекс

преди 1 месец

Колкото и да псува,пенсията наближава.Все по-често ще отпада.

13

Анонимен

преди 1 месец

Уау, каква новина. Пешо неострото сигурно се е noдмокpил, докато я е писал

12

Ами щом е тъй

преди 1 месец

пТичка му материанa на Джокович тогава!

11

Анонимен

преди 1 месец

До по същество - Вярно е, че мастърсите последните няколко години ги ползва като трамплини за главните му цели. Един спортист винаги си прави плана за пика на формата спрямо сезона. В тенисът е по-трудно, защото трябва да имаш 4 пика на различни повърхности и локации, а тази година 5 (и половина с финала). Покемони като Ципас, Руне, Рууд, Синер и т.н. гледат на мастърсите като мана небесна. Джокович играе в друга лига. Това че понякога пада надали го притеснява, той се калибрира и подготвя.

10

Анонимен

преди 1 месец

Има хора от публиката, които не са на ясно какъв спорт са отишли да гледат. Преди години, особено на големите турнири подобни индивиди учтиво ги приканваха да напуснат.

9

Ученолюбив

преди 1 месец

Напишете де как е на Сръбски. На английски всички знаем как е.

8

По същество

преди 1 месец

До хх: ще си тръгне като най-великите тенисист в историята. Реално се вижда, че набира форма. Най-добрият му резултат в Монте Карло от 2016, и беше на крачка да спечели мача 14 срещу 13 гейма в полза на Джокович. Просто той си го каза - тази година приоритетът му е Олимпиадата, и покрай нея ако падне някой голям шлем. Мастърсите 1000 са му тренировъчни. Съмнявам се да го виждаме да играе колкото младоците, но според мен ако един играч е показал дисциплина и характер, това е Джокера. Може и до 40

7

хх

преди 1 месец

Възрастта не прощава никому. Великия Федерер си отиде достойно, но той винаги е бил джентълмен. Надал също си тръгва, контузиите няма да спрат на тази възраст, но той също ще си отиде достойно. А що се отнася до Джокович, как ще си тръгне ще видим.

6

Е,хе

преди 1 месец

Късно живее Джоко! И в псувните сме преди тях! Още преди 20 -тина години бай *** (Тодор Батков) ,след четвъртфинала м/у Левски и Шалке яко напопържи съдията,нещо от сорта"този британски хомосексуалист развали мача"! Първо на български и после на нещо като английски.

5

bl

преди 1 месец

Това е истински джентълмен! За да няма неразбиране е предоставил и дублаж. Въпреки че ако успее на преведе правилно вдъхновена сръбска псувня на друг език, той не е за титла на Мастърс, а по скоро за Нобелова награда по литература!

4

Анонимен

преди 1 месец

Гнусен фен на кремълските убийци. Голям кеф, че го изтупаха като маче у дирек!

3

Селяндур

преди 1 месец

Противен сръбски ***. Радвам се, че отпадна. Браво на Рууд!

2

Браво!

преди 1 месец

Джоко.