47

Чи фуу тиии

преди 2 месеца

Богати юдеи от САЩ са плащали на евреина Адолф Хитлер масово да убива бедни евреи. За да се отърват от задълженията да ги хранят и поддържат, като свои братя. Комунизмът бе юдо-комунизъм. Демокрацията на САЩ е ционизъм. Царят на Британската империя е юдеин.

46

SS

преди 2 месеца

Като чета ,че 99 процента от ракетите изстреляни от Иран са свалени и се смея. Няма ПВО в света което може на 99 -100процента да направи това Обикновенно прехванати те ракети от изстреляни например 100 са 37-42 .Обаче ни лъжат защото знаят ,че населението е полудебилно.

45

пророк Илон Мъск

преди 2 месеца

Накрая всички юдеи ще се изселят на Марс и там - О-о, Богове! - ще изгорят. Иначе отърване от ционистите няма!

44

Очаквайте

преди 2 месеца

Най- новите еврейски системи: "Презервативът на Соломон" и "Сплесканият *** на Аарон"

43

маалатъ

преди 2 месеца

Евреите не са чували за "Прашката на Бай Г$$$нчу"! -)))))

42

11

преди 2 месеца

"Прашката на Давид" - Мбуахахаххаха, тия са с лява резба!

41

Баша ти

преди 2 месеца

До Батко ви Само да припомня, че и двете Световни войни тръгнаха от християнската ви "хуманна", "цивилизована", "демократична" Европа. Европа с африканските колонии, отрязаните ръце и сипаите, вързани на дулата на английските оръдия. Виж политическата карта на Африка, границите са като разрязана торта! Относно "мюслитата" - факт е, че радикалният уахабизъм беше и е здраво подхранван от християнската ви Америка и Западна Европа. Факт е, че нarлосаксите мразят православието.

40

Батко ви

преди 2 месеца

До пияница мистик Ами защото толкова са християни. Предпочитат да подкрепят Кадировците на Путин и мюслитата, целящи да изколват къде що видят християнин или евреин. Тяхна си работа, но взех да се съмнявам, че такива не са чисти българи, по- скоро са от малцинствата и само по лична карта. Аз винаги бих подкрепил бели държави /макар че и при тях налазиха всякакви/ + Израел, отколкото някакви фанатизирани maнгусти, врагове на всичко цивилизовано и християнско.

39

пияница мистик

преди 2 месеца

Абе, православните християни, носители на семейни ценности и очевидни славяни с руси коси и сини очи :))) Защото толкова много любите мюсюлманите и сте против евреите, които са ви дали Иисус Христос, вашия Господ Бог :)))))

38

Анонимен

преди 2 месеца

В статията не се споменават цените на системите, цената на единична ракета и средната цена за унищожаване на цел. Обикновено по една цел на системите с голям обсег се използват 2 до 3 ракети. Цената е доста солена, 4uфyтuтe ще се охарчат яко. А злите езици говорят, че Иран е пуснал стари ракети и дронове, за да изтощи ПВО на евреите. А евреинът предпочита смърт пред загуба на пари! Муахахахахахаах!!!

37

Анонимен

преди 2 месеца

Брей, Давид бил голям извратеняк, тц, тц, тц...

36

до 39

преди 2 месеца

И ти като си пиеш редовно хапчетата можеш ли да ми отговориш какво е Израел без сащ ? Аз ще ти отговоря едно ГОЛЯМО НИЩО. Ония с чехлите от Хамас преди 6 месеца им разбиха купула и ги направиха смешни с ракети гаражно производство. Такива като теб заблудени сте си останали там нацад във времето когато сащ все още някой го смяташе за нещо. Ами те едни Хути ги направиха смешни ти за Иран ми говориш бегом към психодиспансера и до пълно лечение.

35

до 36

преди 2 месеца

Израел няма военен потенциал да води продължителни военни действия както и ресурси. Най големия техен партньор сащ също се видя, че няма потенциал да помага продължително. Едно е да имаш желание друго е да имаш възможности. Зад Иран са Китай, Русия, СК, Индия които могат да помагат. Иран не е това което беше преди 20 години и сащ са наясно с това въпреки наложените санкции Иран израстна.

34

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 35...още един който не си е пил хапчетата сутринта...ще сравнява военно Израел и Иран...момче,осъзнай се..

33

Конфуций

преди 2 месеца

Това ще бъде война на изтощението, както е войната в Украйна - дронове за няколко хилядарки срещу ракети пейтриът за стотици хиляди да не казвам милиони долари. Иранците със сигурност имат и скрити карти в ръкава, със сигурност са получили технологии и достъп до сателитна информация в замяна на дроновете Шахед, които осигуриха на Москва. Това нападение със сигурност е синхронизирано с Путин за да спъне евентуална военна помощ на САЩ за Украйна.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Да да - прашката на давид : еврейте са наведени и брадите ги работят на задна прашка !

31

Анонимен

преди 2 месеца

Иран ще съжаляват за това нападение като палестина, израел са отмъстителни и това няма да се прости.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Не знам какви прашки имат ИзСраел ама имаше попадения на дронове все пак ползвам Телеграм канали. Както писах снощи тежките времена за ционистите и неолибералните .ърши които си помислиха, че управляват света тепърва предстои. Иран ще ударят пак и никой не може да ги спре това трябва да е ясно на нашите заблудени гейевроатлантици мислещи сащ за някаква сила.

29

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 32...момче.бръщолевиш глупости...до вчера Иран имаше Ф5 изтребители купени от САЩ...хайде вкарай си за малко главата във фризера да се поохлади...

28

Анонимен

преди 2 месеца

ще има двубой между копринените прашки на давид и персийската стрела...