33

Щерю

преди 1 месец

Израел, САЩ и Великобритания са все по- компроментирани ционисти в очите на целия свят! Но това никак не им пречи на лицемерието, нахалността и гордостта; на ненаситната им алчност за грабят и да убиват! Лудостта на юдео-ционизма е, че някои евреи се мислят за един по- висш и богоизбран народ от всички останали народи - за господарите! Невиждан световен терор и поробване на всички, които не са ционисти - и чак тогава ще дойде краят им...

32

Анонимен

преди 1 месец

А нещо за путинския геноцид над християните откъм ислямска Раша?

31

Анонимен

преди 1 месец

До Цирк Защото посолството не беше гражданско, а военно. Генерал до генерала.

30

Анонимен

преди 1 месец

До Ставри Деца с калашници, мдааа!

29

Смех

преди 1 месец

В нормалните посолства по света работят дипломати и обслужващ персонал. В иранските работят генерали и обслужващ персонал от дипломати.))))

28

Ставри

преди 1 месец

Убийството на деца какво е? Когато Израел избиваше и продължава да избива деца и цивилни хора, никой не ги обвини, че това е безразсъдно. Защо?

27

НЯКОЙ

преди 1 месец

Нападението на Иран е безразсъдно, а нападението от Израел на други държави е демокрация. Както се казва " Каквото повикало такова се обадило ".

26

Мда

преди 1 месец

Един приятел бе в англия - да бере ягоди да позакрепи малко сьдраният бюджетВика - преди години ходих беше долу горе , сега е фул с араби от цял святВсе едно живееш в пакистан

25

6

преди 1 месец

А Камила какво казва по въпроса? Мъжът й?

24

Додо

преди 1 месец

А нещо за еврейския геноцид над палестинците Сунак казва ли?

23

стар, но добър

преди 1 месец

Вървят няколко ришита през гората и влачат големи клони за огрев. Единият изнемогва и друг го съветва "Тури го на рамо да не ти тежи". "Ууу бе бате", отвръща първият, "как не тъ е срам, Рамо ми е брат!" Та така. И английското Рамо не смее да го тури на израелския си брат, но много ще му тежи занапред.

22

Мда

преди 1 месец

Един чистокръвен англичанин от пакистански , произход

21

Цирк

преди 1 месец

А защо мълчахте когато Израел удари иранското посолство в Сирия?

20

Анонимен

преди 1 месец

Този Рики вчера се хвърляше като риба на сухо със заявления, че наглобританците ще защитят еврейските си братя и персите няма да посмеят да нанесат удар. Разчиташе да ги стресне, но Иран не се трогна и тръгна в атака, която е отговор за нарушената от Израел на 1-ви април Виенска конвенция.

19

маалатъ

преди 1 месец

Сунак е наш човек, бе!!! Той шъ довърши квото е останало от дребноБританията! -))) Давай, батеее... "Рамо, Рамо, друже мой..." -))))

18

Сиганска раота

преди 1 месец

Разследването по това време разкрива и че самият Сунак е продължил да има статут на постоянен жител на Съединените щати, който е придобил през 2000-те години за срок до 2021 г., включително в продължение на 18 месеца, след като е бил министър на финансите на Великобритания, което изисква от него да подава годишни данъчни декларации в САЩ.

17

Рамзес

преди 1 месец

Сандокан мале с двата ножа. Мачкай батко Сунак

16

аноним

преди 1 месец

Ей,ама много ококорени ,,експерти" по военно дело тук,посреднощ,бе!Утрото е по-мъдро,от нощта,както казват!

15

fdsfs

преди 1 месец

да бе само Израел може да бомбят и убиват където си искат... Сунак атака срещу консулство какво е бе?

14

Анонимен

преди 1 месец

МАКАРОНА ДА ПРАЩА СВОИТЕ МАРОКАНИ НА ПОМОЩ НА ИРАН1