85

Анонимен

преди 1 месец

тука само заработващи копейки коментират, другите си гледат кефа

84

До Мдаа

преди 1 месец

а русия агресор ли са според теб?

83

Анонимен

преди 1 месец

Засега не се налага подкрепа. Израелците се оправят сами.

82

Анонимен

преди 1 месец

Ако обещаваш това не означава да се ожениш! САЩ имат много други булки по света! Примерно като България.

81

Анонимен

преди 1 месец

Ако имам такива приятели врагове не ми трябват

80

Анонимен

преди 1 месец

в обещанията нямат равни, те обещаваха и на Укрия и на нас ни обещаха самолети

79

Мхмм

преди 1 месец

Пази, Боже, САЩ и Великобритания да те подкрепят! Докато те имат изгода и интереси! После, кучета те яли!

78

сиромах

преди 1 месец

Интересно е ,защо САЩ винаги подкрепят войнствуващите държави?Някой от подкрепящите Израел може ли да опише колко като територия е окупирал Израел в сравнение с първоначалната определена с резолюция на ООН!Защо не е изпълнена и другата част от тази резолюция,а именно създаване на палестинска държава и как така никой не роптае за заселването с евреи и строителството на селища за тях в тези територии!Аман от двойни стандарти,затова има и ще има войни!

77

Палестинец

преди 1 месец

Светът има още дълго време да пати и да види мнооооого зло от юдео-ционистите, които са върли националисти, и повече от фашисти. Лудостта на "богоизбраните" *** никога не е мирясвала!

76

Мдаа

преди 1 месец

Знаем, че САЩ са агресори и подкрепят агресори. Нищо ново!

75

Анонимен

преди 1 месец

През соц-а, четейки новините на човек му изглеждаше така - три военни сили - НАТО, Варшавски договор и Израел /самостоятелно/.

74

Анонимен

преди 1 месец

Всичко се развива по сценарий, така както предричаха отделни анализатори, на които искаха да им запушат устите. А накрая то беше ясно и на малките деца. Иран напада Израел, американците ги поемат отдолу, Украйна остава ангижимент на "нашите партьори от ЕС", а Китай (с руската мечка зад гърба си),точи ножа на Тайван. И това всичко, докато ние тук се занимаваме с пачки, пуделчета, наркоманчета, контрабандисти, ала-балисти, и се караме кой е по-по-най, докато държавата ни отива по дяволите.....

73

Тук там

преди 1 месец

Обещал е бай Дрън, ама после взел че забравил. Ама той е на възраст и му е простено.

72

Анонимен

преди 1 месец

Сега и на слепите става ясно защо беше това кръвопролитие над Газа.Целта беше не Хизбула а Иран.Защо предстои да видим.На времето се оформяше една много богата светска Държава в лицето на Иран с шахиншаха Мохамад Реза Пахлави.Като Техеран съперничеше по блясък на Париж.От Париж изкараха от един френски бардак аятолаха Хомейни,натовариха го на самолет и го пратиха да прави ислямска революция връщайки страната в средновековието.Предстои да видим дали някой наследник на шахиншаха ще оглави Иран.

71

Кръговрата на живота

преди 1 месец

САЩ ще подкрепят Израел по същия начин както подкрепяШЕ и Украйна като ПРОДАВА оръжие на "сводолюбивия" израелски народ и няма да се спре докато Израел има пари. После рязко ЩЕ ЗАБАВИ ДОСТАВКИТЕ, когато израелскит парички намалеят а израелския министър ще се провикне по медиите "ДАВАЙТЕ ПРОКЛЕТИТЕ РАКЕТИ..." ама тогава пък САЩ вече ще съчувства и помага на "свободолюбивия" тайвански народ и ще урежда за тях продажби на свое оръжие. И Израел ще го изздууха, както го изддуухва в момента Укроландия

70

Анонимен

преди 1 месец

Гледам по Телеграм и във Фейса,ужас е над Израел.Персите -Иран направихя военните бази на ч@***футите на мармалад .След като ирански хакери удариха първо израелската ПВО и блокираха Железния купол ,над 800 дрона изстреляни от Иран,Хизбула,хусите и Сирия довършиха ПВОто на Израел ,за да дойде основния удар от крилати хиперзвукови ракети. Натаняху май с политиката си ще приключи Израел .

69

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Какво сега? сионистите - убийци няма да могат да откраднат още земя и да избиват невинни , под прикритието на заветната цел. Добре, че фащ ги подкрепя

68

Анонимен

преди 1 месец

Обещаха,ама байДрън каза,че САЩ няма в бикакъв случай да участват в напазение над Иран от страна на Израел.С една дума и кашерния краварник се отдръпва от ционисткото змийско гнездо .Светът найстина се променя.

67

българина

преди 1 месец

с фаб 1500 дали ще издържи израелската ***

66

Айде бе

преди 1 месец

Бай Дън е обещал вазелин и памперси.