240

Фатмака Радев

преди 3 месеца

е виновен за всичко. Вятър го вее на бял кон и позира като манекенка. Гааах ти, кой е гласувал за тоя, чудя се. Не че Цецка беше избор.

239

Че са тъпанари

преди 3 месеца

ама!

238

прогресивноОГЛУПЯХМЕ

преди 5 месеца

СЛЕД 130 ГОДИНИ СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ПРОДУХВАНЕ НА ЧЕРЕПИТЕ ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ДЯДО БЛАГОЕВ, ВЯРВАТЕ ЛИ, ЧЕ НЕЩО Е ОСТАНАЛО ВЪТРЕ ? ЧОВЕК ЖИВЕЕ ДОБРЕ, КОГАТО Е ОГЛУШАЛ ЗА ВСЯКАКВА ПРОПАГАНДА, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ ИДВА ОТ ИЗТОК, ОТ ЗАПАД, ОТ СЕВЕР ИЛИ ЮГ, ОТ ГОРЕ, ИЛИ ОТ ДОЛУ, ОТ РОДНИНИ ИЛИ НЕПОЗНАТИ ! СЛУШАЙТЕ СИ СЪРЦЕТО, СЛУШАЙТЕ СИ ВЪТРЕШНИЯ ГЛАС, ИЛИ ИНСТИНКТА, ИЛИ БОГ ЙЕХОВА, ИЛИ НЕЩО КОЕТО ИДВА ОТ МАЙКАТА ПРИРОДА ! ЗАЩОТО МЕДИИТЕ, КНИГИТЕ, УЧИЛИЩАТА, УНИВЕРСИТЕТИТЕ, БИЗНЕСИТЕ, ВСИЧКО Е ПРОПАГАНДА !

237

Анонимен

преди 5 месеца

Корпуса на гвардейците на Ислямската революция ----------- малий тия сигурно са най-елитните козоeбци, дето само на мъжки кози налитат :)))

236

Анонимен

преди 5 месеца

Няма така работа евтини - скъпи дронове . Отишли са на вятъра за два три часа.

235

300 ракети

преди 5 месеца

И дронове що пара е това милиони ако не и милиарди и за какво? Какво направиха? Раниха една женичка!

234

Образование и

преди 5 месеца

възпитание. "Възпитаният" ерудит, който пише "маниак" с Я призовава околните да се образоват ))))

233

От психиатъра

преди 5 месеца

До От доктора: Ветеринарния, ела в психиатрията да те прегледам. Имаш нужда.

232

От доктора:

преди 5 месеца

До Да живее Възраждане Извикай санитарите, да ти дадат хапченцата за главата и да ти сложат усмирителната ризичка, че се превъзбуди. И да ти спрат интернета, все пак в Карлуково плащаме за него.

231

Да живее Възраждане

преди 5 месеца

и покрай него ислямски Иран! Вечна дружба с хутите и братски Нигер! Братя, да защитим палестинските екстремист, жертви на християно-юдейско насилие, като си ги приберем всичките в България! Да живеят субсидиите на Коцето!

230

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 277 Трагикомедия щеше да е отбраната на Израел, ако САЩ не бяха подкарали своите васали и подчинените му арабски режими да го бранят от изстреляните от Иран дронове и ракети. Арабите с ракетите Касам, саморъчно направени от водопроводни тръби попилляха евреите преди няколко месеца. А атаката от Иран беше с много по-сериозни оръжия. При това Иран удари сериозно държавни и военни обекти на Израел, въпреки хвалбата от "успешната" ПВО защита на Израел.

229

Анонимен

преди 5 месеца

До 275 И като се надцакваш с обиди, какво печелиш, ислямска копейко? Медал от Путин? Повече рубли от Митрофанова? Видя се бедният ти речник. Едно и също като латерна. Печелиш нищо и половина в някакъв форум, който Путин не чете, ядец!

228

Анонимен

преди 5 месеца

Слаба ракия. Горките взели чертежите на ракетите на Хитлер , без управление. Не знам да се смея ли да плача ли... инги стрелят от 2к километра:))) Ясно е на всеки , ще такава атака нищо не може да направи освен да почеше егото вътре в самия иран на простолюдието. Очаквана Трагикомедия

227

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 273 Какви копейки бе манияк??? Ти в главата сигурно и мозък нямаш а ако имаш сигурно има една две гънки, в които са заседнали "комунисти", "копейки" и подобни пропагандни клишета и отживелици. Как и тук успя да намериш "копейки" та да си изпълниш коронния номер???

226

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 266 Тъъъп но упорит... ееех глуупако глуупако, празна ти е главата, твърда като чвор. Хем си незапознат с нещата, хем си мега нагъл и нахален да се натрапваш с "мисли".

225

Банкеръ

преди 5 месеца

Тия с чаршафите и тези с черните *** не бива да бъдат подценявани.Досега даваха петрол за долари,които не могат да похарчат.Сигурно са осъзнали,че държат ключа от бараката на Световната икономика.На Европейските и Щатските кравари може да им се наложи да ходят пеш и да копаят с мотиката.

224

Анонимен

преди 5 месеца

Лицемерието на копейките: по цял ден реват какви патриоти са, а подкрепят режимите, които избиват българи в Израел и Украйна. Повече ще страдат, ако някой думне къщата на Коцето, отколкото, ако бъдат избити стотина български семейства в Израел или Украйна. Да си определят народността най-сетне. Напомням, че за Русия сме вражеска държава.

223

Анонимен

преди 5 месеца

До Българинъ Такъв е резултата, защото Иран атакува единствено и само военни обекти, а по време на атаката цялата военна машина на САЩ, Франция, Англия и колективния запад, плюс Йордания и други васали на САЩ се занимаваше да стреля срещу дроновете и ракетите на Иран и да ги сваля до колкото може, още преди да стигнат до Израел. Но все пак, достатъчно ракети удариха самия Израел, но военни обекти. *** виж в Интернет има филмчета как ракети падат и гърмят в градовете и то не малко, до 15%.

222

АЙДЕ ПОЧНА ТАЗ ВОЙНА

преди 5 месеца

НАЙ НАКРАЯ СТИГА СМЕ ЖИВЕЛИ В МИР ЧЕ ОТ МНОГО РАХАТЛЪК ГО ОБЪРНАХМЕ НА ПИР

221

Българинъ

преди 5 месеца

Над 60 тона персийски бойни глави, изстреляни с 360 ракети и дронове... резултата смъртоносно ренено 10 годишно бедуинче, за радост на ислямистките джихадисти. Друго си е да атакуваш кораби с пакет акции на израелци.