22

Радослав

преди 1 месец

Любопитно ми е накрая като излезе тотала, колко точно ще струва на нас данъкоплатците това поредно прахосничество по бойковият хелекторат? А родителите дали имат здравни осигуровки? А дали са платили и стотинка данък? А нещо затвор за родителите и дядото за това, че са оставили *** сами с пушка, пък била тя и въздушна? Или законите са само за раята? А чаавето ще има ли вече ТЕЛК, че да почне да изпълнява изконната традиция да паразитира от ранна детска възраст?

21

Интересно...

преди 1 месец

Враца е на около 110 км от София. Разстоянието се взима за около час и половина пенсионерско каране. С полицейски ескорт може и за час. Какъв точно е бил смисълът да се вдигне хеликоптер от Пловдив, за да транспортира детето до София за час и 20 минути - не мога да се сетя....

20

Анонимен

преди 1 месец

Армията - в служба на индо-пакистано бг гражданите!

19

Анонимен

преди 1 месец

Българите плащат здравните осигуровки, ромите се стрелят, бият, карат ги с хеликоптери... И се държат, като че ли някой им е задължен, псуват лекарите и ги побийват.

18

Ангелина

преди 1 месец

В Северозападна България - преобладават изродените психопати от малка възраст и за това ,както на органите на реда ,така и на населението не трябва да се дава разрешение да притежават оръжие .

17

Анонимен

преди 1 месец

А защо се карат със военен въртолет! Нали Ники се снима със въртолета който те купили за тази цел! Май ще се окоже че въртолета не е оборудван въобще. И не май а сигурно че не е оборудван и се питам защо никой не пита за това например Кирчо и Ники??

16

Анонимен

преди 1 месец

Дайте им на ромалес джамалес още оръжия да се трепппат един друг - няма лошо, ама не харчете грешни пари за хеликоптер и лекари, за хора (т.е. хуманоиди) , които не се осигуряват и в целия си паразитен живот не са дали и една стотинка в касата!!!

15

гого

преди 1 месец

и вие като блица,повтаряте една е съща глупост ,като "Законно закупена въздушна пушка".Да ви открехна,че за да си купиш въздушна пушка е нужно да имаш навършени 18 години и разрешително НЕ Е НУЖНО.Аман от тройкаджии.

14

Хм

преди 1 месец

Е нали купихме медицински хеликоптер?

13

Радослав

преди 1 месец

Природата се опитва да проведе естествен подбор и да намали популацията на ***, а държавата прахосва хиляди левове за да ги спасява. Това е лудост!

12

факти

преди 1 месец

Махнете снимката на хеликоптера, колкото и да се хвалиха пак с военен хеликоптер е извършен транспорта!!!

11

Анонимен

преди 1 месец

Хайде сега на родителите една сериозна глоба, как така деца си играят с пушка. Селянията е огромна, бащите поощряват синовете си и обикновено те им дават с всичко забранено да се забавляват. Колко клипчета гледахме как деца карат кола в скута на баща си, което е идотия, ама комплексарите го правят.

10

да знаете

преди 1 месец

Поредната римска драма, дами и господа!

9

Анонимен

преди 1 месец

Пушката била на дядото на простреляното дете, който пък бил на почти двадесет и девет години. Лекарите във Враца добре са установили че травмите са несъвместими с живота и ползата от военният хеликоптер би била единствено ако бе изравнил маалата.

8

Ботев

преди 1 месец

Довършете го в болницата, явно му е писано!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

!! или 12-годишният е брат на майката на простреляното дете. Случайно бутнал пушката и тя взела че гръмнала където не трябва. Хеликоптерът е на ВВС от авиобаза Крумово.

6

Анонимен

преди 1 месец

Айде пак ще плащаме за *** на хора ,за които всичко е безплатно.

5

Зевс

преди 1 месец

Колко политкоректна снимка и новина, ама е транспортирано с военен хеликоптер, така наречената линейка не лети.

4

Анонимен

преди 1 месец

Законно притежавано оръжие се държи заключено в каса.

3

Бидон с деменция

преди 1 месец

ромалеее, сиг@@@@неее