34

Анонимен

преди 1 месец

Да върнат тогава украинците по хотелите които издържаме,в западна Украйна няма война и има сигурни точки.До кога ще ги издържаме и здравни,винетки..нищо не плащат

33

Анонимен

преди 1 месец

Евро-кликата е свикнала да работи с "пакети". В случая, пакетът носи защита на техните граници. То и без друго са свикнали да поставят граници и да чакат пакети. Защо обаче тези брътвежи за решени проблеми с миграцията са наречени "пакт". Къде е уловката, или в случая се търси психоефект у избирателя за нещо ново? Има ли друго постигнато "съгласие", което да са нарекли "пакт". Съгласието си е в кавички, както обикновено.

32

Тон

преди 1 месец

ЕС отдавна се зби от пътя,и се превърна в диктатура управлявана от Сащ,или елита да командва всичко и всички, унищожи Европа,изгони Русия, или стани да седна,затова никога западният елит!

31

Анонимен

преди 1 месец

Повярвах ви че е защитен.И в самата статия си пише че са клекнали Брюксел да решава всичко,пък ние ще слушаме и изпълняваме.

30

Христо Христов

преди 1 месец

До 30 "... Като Австрия ни праща осъдените криминални елементи еднопосочно" - ВИЕ, про'с'таците гласувахте за това... и никой не ви кара да ги култивиране. Малко дете да си ги държите каквито са. Нали гласувате за ЕС и евроценностите, като свобода на индивида?

29

Христо Христов

преди 1 месец

Лъжат. ВСИЧКИ свързани с ЕС СА лъжци!

28

Анонимен

преди 1 месец

Как защитиха тея нашите велики европолитици интересите на България? Като Австрия ни праща осъдените криминални елементи еднопосочно и ни задължават да ги култивираме, за да могат те да си вършат безчинствата в България? Това ли им е "защитата" на българските права??

27

Анонимен

преди 1 месец

Факта, че някакъв съюз, па бил той и европейски, се меси във вътрешната политика на една държава принуждавайки я да приема чужди граждани против законите в тая държава по никакъв начин не може да бъде "защита" на интересите на същата държава. ЕС започва да прилича на диктатура с такъв тип намеси в суверенитета на държавите членки.

26

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

Който не е евроатлантик, ще получи натовски ритник, много шутове ще изяде при Садам ще отиде.

25

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ Е БКП - ТОТАЛИТАРНА ПАРТИЯ, ЕДНОПАРТИЙНА ДЪРЖАВА, НЕСМЕНЯЕМ ВОЖД, МАРИОНЕТНИ ПАРТНЬОРИ.... И ТАКА ДОКАТО ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ПРОМЯНАТА. РЕМИКС НА 1990 ГОДИНА.

24

Анонимен

преди 1 месец

герб започна кампанията по сплашване на народа преди избори... ДОБРЕ ЧЕ ДОЙДЕ ПРОМЯНАТА

23

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ, ТОЧНО КАТО БКП ДОКАЗА ЧЕ ЕДНОПАРТИЙНАТА СИСТЕМА С НЕСМЕНЯЕМ ВОЖД ВОДИ ДО РАЗРУХА И КОЛАПС НА ДЪРЖАВНОСТТА, ЗАКОННОСТА, МОРАЛА ДО ПРОЦЪФТЯВАНЕ НА КОРУПЦИЯТА, ПРЕСТЪПНОСТТА, СЛУЖБОГОНСТВОТО, КОНТРАБАНДАТА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОТЕЖИРАНЕ.

22

Анонимен

преди 1 месец

ЕС БРАНИ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, ГЕРБ РУСКИТЕ И ТУРСКИТЕ

21

В превод:

преди 1 месец

Очаквайте нов внос със самолети хиляди афганистански ракетни учени,пакистански микробиолози и сирийски инджИнерита в територията БългЕрия през въздушно капковия Шенген... Нещо ми напомня силно за един филм от 97-***"Въздушен конвой" с Никълъс Кейдж, където се превозваха подобни екземпляри с уникално полезни за обществото умения.Бог да пази България от родните национални предатели и безполезните евродупедатски марионетки на Урсулю!

20

мак

преди 1 месец

Как ще е защитен бг интерес, щом външните страни ще бъдат налазени от ор-ди. Страните "в средата" ще завардят свои граници и пиле няма да прехвръкне и гостите ще се връщат в България. А "спасители" превозвачи по морето? И ще връщат онези на куково лято. Кел файда от пари от ес, те доникъде няма да стигнат за растящия брой мигранти всяка година. Тия двамата са пре-датели, защитават чужди интереси.гн.ус.

19

Анонимен

преди 1 месец

Бг е от отбора на богатите, какво за тях, това и за Бг, но бедният какъв е при богатите, равен или ...:))

18

Анонимен

преди 1 месец

Като гледам как омешват хората от целия свят, все Вавилонската кула ми идва наум. Хубаво си беше всеки в своята държава, а по другите на екскурзии и гости. Сега става миш маш от най-лошия.

17

Анонимен

преди 1 месец

Туй прасе дебело плюска 40 бона еврозаплата :)))

16

Анонимен

преди 1 месец

А народа беше казал - всяка жаба да си знае гьола.Миграция на болести африкански чуми джихадисти и какво ли не. В "български интерес" е да го купим. Понеже се и плаща. Издръжка и "права и свободи". Въпросът е - България съществува ли изобщо? Ако сйществува, то колко време и остава? В Македония албанските партии са повече от 3, албанският е официален втори език. Дайте права на мигрантите да правят партии и да гласуват и да закриваме територията. Интересчии.

15

Анонимен

преди 1 месец

Гласувайте само за БСП, Йончева ще защити интересите на Бг така, както го прави толкова години в Европарламента.:))