57

Ангелина

преди 1 месец

"Кабинетът" не е в състояние да" следи напрежението" в собствената си страна ,а да не говорим за Близкия изток. Този "кабинет" ще бъде "трамплина" за надграждане - бързо на още по- уродливи порочни практики на ГЕРБ/ДПС и компания.

56

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ, ТОЧНО КАТО БКП ДОКАЗА ЧЕ ЕДНОПАРТИЙНАТА СИСТЕМА С НЕСМЕНЯЕМ ВОЖД ВОДИ ДО РАЗРУХА И КОЛАПС НА ДЪРЖАВНОСТТА, ЗАКОННОСТА, МОРАЛА ДО ПРОЦЪФТЯВАНЕ НА КОРУПЦИЯТА, ПРЕСТЪПНОСТТА, СЛУЖБОГОНСТВОТО, КОНТРАБАНДАТА ПОЛИТИЧЕСКОТО ПРОТЕЖИРАНЕ.

55

Анонимен

преди 1 месец

Подкрепяме братски Израел.

54

Илия Груев

преди 1 месец

Освен да бягат на вилите на запад няма какво друго да направят ако стане нещо, не че ние останалите го можем и това....

53

Някой

преди 1 месец

Така следят, все едно гледат някой безинтересен футболен мач. Какво ще направят, ако стане най-лошото, нима може да се отбраняваме? Каквото имаше , го подариха на макетата и укрите, сега ще събуваме ***, и ще се молим на Алах .

52

Кашкавал

преди 1 месец

Следи я, да. Както куче с пластмасов идентификатор на ухото от смесена порода следи месар от арабски произход как разфасова телешки шол в месарницата на женски пазар.

51

Bg izmet

преди 1 месец

ТОВА МУ Е РАБОТАТА ДА БРОИ ЗВЕЗДИТЕ

50

Анонимен

преди 1 месец

МВР ОБСЛУЖВА ТУРСКИ ПОТОК

49

ПО - НАДАЛЕЧЕ..

преди 1 месец

ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК....... И ОТ ЦЕЛИЯ ИЗТОК И КУЛТУРАТА ИМ......... ЛОШОТО Е ЧЕ ВСЕ ИЗТОКА СЕ НАВИРА КЪМ ЗАПАДА.....

48

Хахааха

преди 1 месец

Този кабинет има задача да организира изборите и обслужва държавата. Не да уволнява и назначава или пък да следи нещо с внимание или интерес.

47

Махатма

преди 1 месец

"Кабинетът следял". Разбира ти *** от кладенчова вода.

46

Анонимен

преди 1 месец

Поне 5 министъра на ПП е нужно да бъдат арестувани

45

НАПОМНЯНЕ

преди 1 месец

САЩ предупредиха че тази нощ се очаква Иран да нападне Израел , за това е тревогата .Това може да се превърне в Ядрена Война , и двете Държави разполагат с такива оръжия .Тревожно е защото Утре може да не се събудим .

44

Анонимен

преди 1 месец

Пеевски и Борисов наредиха кабинета, а Калин Стоянов ще прикрива купения вот.

43

Анонимен

преди 1 месец

Димитър Главчев е неполитическа фигура: член на ГЕРБ от самото създаване през 2006 г.; член на Контролната комисия на ГЕРБ от декември 2006 г.; председател на Контролната комисия на ГЕРБ от 2017 г.; депутат от ГЕРБ в 41-то, 42-то, 43-то, 44-то, 45-то, 46-то НС /2009 г. 2021 г./; заместник-председател на ПГ на ГЕРБ в 41-то, 42-то, 43-то НС; заместник-председател на 43-то НС от ГЕРБ; председател на 44-то НС от ГЕРБ /за малко/; председател на Сметната палата през 2023 г. /избор по настояване на ГЕРБ/.

42

Анонимен

преди 1 месец

Главчо с купената диплома - куклата на конци на Тиквата и Прасето.

41

ХА-ХА-ХА-ХААААААААА

преди 1 месец

Кажете Вече Истината на Хората, Стига Мълчите , а Тя е - Че Израел Загуби Войната в Газа - Изложи Се , Със Сигурност на 100% - Са Ликвидирани Над 10 000 Израелски Войника.......ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА, ХА-ХА-ХА-ХАА-ХААА-ХААААААА

40

Анонимен

преди 1 месец

ГлавОчев да ти е премиер:):) ХА-ХА-ХА . Това сте бугарете, главванаци като ГлавОчев.Тоя е на пълен stand-by и чака какво ще му нареди Дебелия и Боце.А народа блее като уФцЪ на празна ясла.

39

akudф

преди 1 месец

хахаха главчев.....

38

Анонимен

преди 1 месец

Този ПрезерватиФ следи ситуацията както кучето следи Луната..