170

АнонимеН

преди 1 седмица

ДО ЗАГУБА НА ОРЪЖИЕ ЗА ТЕРОРУСКАТА

169

do 173

преди 3 седмици

*** на квадрат!

168

Анонимен

преди 4 седмици

Е кво може да стане? Най-много на аятолаха да му ceрaт в чалмата :)

167

WTF

преди 1 месец

Иран + Русия - Гог + Магог

166

Неуспял поляк

преди 1 месец

Преди време Иран нанесе удари срещу Пакистан - ядрена държава.Сега Иран атакува и Израел - също ядрена ядрена държава.А когато атакуваш ядрена държава, значи има с какво да отговориш, т.е. Иран вече притежава ядрени бойни глави, но все още не са го обявили официално. С чия помощ са ги създали, с кой са го постигнали и т.н. няма значение.

165

Анонимен

преди 1 месец

Еми омесва няколко кръстоносни похода в един.Филмово поколение ,ама и там е спал .. В небесното царство когато главния герои се завръща след срещата си със Саладин и загубата на Йерусалим в ковачницата си ,при него идват рицарите които отиват на следващия кръстоносен поход и ги води Ричард-лъвското сърце

164

До 189

преди 1 месец

Пълни глупости си надрънкал. Ричард не е бил болен от проказа, освен това той обсажда Йерусалим, след като кюрдът саладин вече го е превзел и изклал християните. Май ти се губят едни 60 години, френският крал на Йерусалим много преди това е болен от проказа, саладин още събира камиларите от Египет и Сирия по онова време да нападат светите земи.

163

Анонимен

преди 1 месец

До Иракски вариант.Ирак и Иран не са различни.Водиха война без някой да постигне победа.Ирак беше унищожен за дни .Същото чака и Иран.

162

Public enemies

преди 1 месец

Война която Израел ще загуби със сигурност, Иран е огромна страна а и Израел е сам заобиколен от ислямски държави, САЩ не може да спечели тази война, последиците от използване на ядрено оръжие в Израел е сериозна опастност.

161

...

преди 1 месец

Защо тряба изобщо да има война? Защо трябва да умират хора? Спрете се вече. Не може ли човек да живее мирно и спокойно? Израелците били такива, Иранците били онакива, руснаци, украинци ...... Вийй па всички сте мноО Убави.

160

Анонимен

преди 1 месец

Сега пак ще плащам по-скъп дизел и бензин заради някакви камилари дето вчера се слезли от клона.

159

Анонимен

преди 1 месец

По време на Третия кръстоносен поход Саладин се сблъсква с кръстоносните войски на крал Ричард Лъвското сърце и крал Филип II при град Акра. По време на битката Саладин научава, че Ричард Лъвското сърце е болен и изпраща свои лекари, за да помогнат в лечението му, защото си струва да се помогне на достоен противник. Ричард Лъвското сърце оздравява, след което постигат мирно споразумение, с което Светите земи стават достъпни за поклонниците от всички вероизповедания.

158

Анонимен

преди 1 месец

Те вече се сбиха -да нападнеш посолството на дадена държава за да убиеш е акт на воина.Да видим колко железен е железния купол ,а евреичетата краино време е да си съберете багажа и да се махате от страната ни .Ама веднага ,ние не подкрепяме терористи

157

Анонимен

преди 1 месец

185 то тъй ставали тия работи, папата колко походи пращал га още израел го е нямало. Чети поне малко олигофренче жалко. Саладин се превръща в обединяваща личност за емирите. Повежда войските на исляма в битката при Хатинските хълмове (34 юли 1187 г.), където побеждава кръстоносците, предвождани от краля на Йерусалимското кралство Ги дьо Лузинян, пленен в битката

156

Анонимен

преди 1 месец

182 всеки го брига кой е в брикс. Индонезия даже по едно време предложи да направят от брикс военен съюз подобен на нато. Добре че руснаците отхвърлиха иначе направо щеше да изтерясваш с главните букви нон стоп тук. Но и сега знаеш че наказанието ти е неизбежно, но още се санозаблуждаваш че можеш да избягаш в Дубай.

155

ясновидец

преди 1 месец

Ако се сбият Израел и Иран, евреите за една седмица ще превземат Техеран и ще забият върху Меджлиса израелското знаме.

154

Хан Талибан

преди 1 месец

Дайте янките на нашите Ирански приятели, и те са загорели за бръснато дуппе и сееекс бухахаха бухахахахаха

153

Анонимен

преди 1 месец

Кое не направиха? Гръмнаха им базата в ирак. Американците даже не казаха за жертвите. А се очакваше да свалят ракетите, но те се оказаха нисколетящи и всичките им американски хайтек системи и интелекти отидоха за скрап.

152

Фют

преди 1 месец

До 180. А нас кво ни брига кой е в БРИКС?

151

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп като ликвидира Сюлеймани и на сащ се дървиха, ама нищо не направиха