34

Обективен

преди 1 месец

В пекарната на жената на Киро Простото най-евтиния козунак е 100 лева. Явно събира за подкрепа на предизборната агитация.

33

Дрехите на църковни

преди 1 месец

Са черни, помислете кои ползват черни дрехи при ритуали. В начало дреха, бяла горна риза лен.. При някои от жезлите са изобразени две змии, изгонена от Бог. И кръст символизиращ страданията на Христос, което е победата на Сатаната над Христос. Новият завет е преправян безобразно. Мислим ли, че Павел гонителят на християните, получил прозрение, приема християнството минути преди смъртта си, езичник. А Петър: три пъти ще ме предадеш? Петър е искал знанията на Христос, лекуване и други, а не Вярата

32

С кръстенето

преди 1 месец

образувате Пентаграм, окултен символ, липсващ при древни християни сподвижници на Христос. Църквите са заравяли живи жени при поставяне на първи камък, което няма нищо общо с християнството, или поставяне на мощи под алтара. Замислете се какви ритуали изпълнявате. По времето на Христос не е имало вино, а лечебна напитка от гроздов сок. Сега пиете с виното кръвта на Христос, отново сатанизъм. Христос не искал жертви месо, агне. Библията е преправяна. Най-силната молитва Исусова. Правете добро!

31

Стига вече

преди 1 месец

Великден е изключително духовен празник. Христос идва да изкупи греховете на човечеството, не е ден за наяждане, а за размисъл, тъга, състрадание, мъка че светът върви по пътя на Сатаната. Една Исусова молитва е достатъчна. Без кръстене, двузначен ритуал, липсващ при древните християни, истински последователи на Христос. Не обикаляйте обратно на часовникова стрелка църквите, всичко обратно на часовникова стрелка е сатанизъм. При строеж на църквите задължително имало мощи на мъртви хора, сатанизъ

30

Анонимен

преди 1 месец

Сладък хляб, вижте колко захар се слага, а Линда горката слагала кафява захар, ами тя по нищо не се различава от бялата но някакви лелки си купуват безглутеново и си мислят че ще са слабички.

29

Теди

преди 1 месец

НАЙ-ВАЖНИ СА ОЧИТЕ НА ГОСПОД И БОЖИЯТА МИЛОСТ ДА ПАДНЕ ВЪРХУ НАС

28

Анонимен

преди 1 месец

"Правим и модерни неща като безглутенови десерти и други, но по традиционното им харесва повече"----------------Ами неслучайно е традиционно. Мнозинството от хората нямат непоносимост към глутена.

27

СМЕХ...

преди 1 месец

НЕ МИ ПУКА ЗА "ДЕНЯТ НА ОВЧАРЯ"......АЗ ПОЧИТАМ БОГА И ИСУСА, КАКТО МОГА...!!!!

26

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 1 месец

колко Инфлацията - Повелява!

25

Анонимен

преди 1 месец

Спокойно! По Великден при закупуване на козунак, в магазина ще имате на разположение консултант по бързи кредити.

24

НЕ БЪДЕТЕ ШАРАНИ...

преди 1 месец

НЕ СЕ НАБУТВАЙТЕ В УСТАТА НА АЛЧНИТЕ ТЪРГОВЦИ , ОТ СУЕТА И ГЛУПОСТ....ЯЖЕ И ПИЙТЕ КАКВОТО ВИ СЕ ЯДЕ И ПИЕ И Е ПО ДЖОБА ВИ---- И ПОМНЕТЕ ЧЕ ЛАКОМИЯТА , ПРОСТОТИЯТА И СУЕТАТА --СА НАЙ--ВРЕДНОТО НЕЩО ЗА ВАС, СЕМЕЙСТВОТО И ДЕЦАТА ВИ!!!!!!!

23

Анонимен

преди 1 месец

Страстна седмица - четвъртък срещу петък Тя цяла нощ меси козунаци. Той се прибира чак на сутринта и моментално получава една точилка между очите. Когато идва на себе си, тя цялата обляна в сълзи му казва:- Боже, Кириле, съвсем изключих, че си бил нощна смяна.

22

СМЕХ...

преди 1 месец

2- ПЕЧЕНИ ПИЛЕТА НА ГРИЛ , ЗАМЕСТВАТ ПРЕКРАСНО СКЪПОТО И ПРЕСКЪПО БАНДИТСКО АГНЕШКО , А ДОРИ СА ПО-ДИЕТИЧНИ И ЛЕСНО СМИЛАЕМИ СЪС САЛАТКАТА И ВИНОТО....!...НЕ ВСИЧКО Е В ПЛЮСКАНЕТО НА ВЕЛИКДЕН !!!!!!АЙДЕ , НАЗДРАВЕ!

21

Идва времето на

преди 1 месец

поскъпналите кифли: Колко ще струват повече за наивните баламурници при инфлация дето се набутват напразно?

20

Анонимен

преди 1 месец

Нищо няма да ми струва понеже съм на диета и не ям сладко. Плющете си на воля козунаци! След това що ми е захарта 18?

19

Алооу , стадото...

преди 1 месец

Не виждам особенна разрика , между една яка пържола и парче агнешко месо , ОСВЕН В ПИРАТСКАТА ЦЕНА НА КОЯТО СЕ ОПИТВАТ ДА МИ ГО ПРОБУТВАТ! Колкото до козунака , жена ми прави чудесни кексове със стафиди и локум полети със шоколад отгоре , и НЕ ЖЕЛАЯ ИЗОБЩО ДА КОНСУМИРАМ РАЗНИ СЕЛСКИ КОЗУНАЦИ НА СУПЕР ЦЕНИ!..МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ И НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ ЗА СТАДНАТА МИСЛОВНА ДЕЙНОСТ НА ГЛУПОВАТИЯ БЪЛГАРИН!!!!!!!

18

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да струва, като мине празника е се започва едно бъркане на козуначени изобретения. Правят ги на кекс, на баница. Нареждат ги в тави, заливат ги с крем карамел. Пекат ги наново. Всичко щото всеки се зарежда все едно му е последния Великден.

17

Анонимен

преди 1 месец

Гледаме на бика и Лидъл малки козиначета по 5.50 ,еднакви цени кой от кога гледа не знам)

16

az

преди 1 месец

Е то колко да струва един козунак със следните съставки - брашно от фуражна пшеница ( хлебна на територията няма ) , яйцата - некви внос -светят в тъмното от урана , стафиди - тук там за цвят .Ако ви се струва много цената - направете си вкъщи с домашни яйца , качествено брашно и нутела вместо стафиди - може и малко по-скъпичко да ви стъпи , ама поне знаете какво слагате на масата.

15

до 11

преди 1 месец

Не, бре! И мусака има вътре.